Zmenšovací vložka do autosedačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3899
22.6.20 22:05

Teda to koukám, to někdo fakt vozí děti v sedačkách z druhý ruky, z trojkombinací a tak, vytuněnejch ustřiženým molitanem nebo čím?

Tohle jedině pokud bych neměla auto a sedacku potřebovala jen a pouze do taxíka na cestu z porodnice… To bych riskla. Jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
23.6.20 07:59

@Platanka bohužel.. Když máš partnera, který má desetiletou holku a ještě sestřenku, co má vše také po desetiletem synovi.. Takže bohužel vše máme deset let staré.. Když chci něco nové nebo když koupím malé něco nového.. No, komu by bavilo to poslouchat 😏.. Také jsem nechtěla sedačku použitou, ale bezpečnou.. Ale proč? Když máme zadarmo použitou.. Takže stejně jdu a koupím, přeci je to taky moje dítě a chci, aby měla něco své a hlavně nové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3899
23.6.20 11:42
@LuciiLucie píše:
@Platanka bohužel.. Když máš partnera, který má desetiletou holku a ještě sestřenku, co má vše také po desetiletem synovi.. Takže bohužel vše máme deset let staré.. Když chci něco nové nebo když koupím malé něco nového.. No, komu by bavilo to poslouchat 😏.. Také jsem nechtěla sedačku použitou, ale bezpečnou.. Ale proč? Když máme zadarmo použitou.. Takže stejně jdu a koupím, přeci je to taky moje dítě a chci, aby měla něco své a hlavně nové..

V podstatě všechno oblečení do tří let máme podedene, kočár z bazaru, nositko a šátek taky, postýlku podedenou, spoustu hracek… Jsem fakt nenáročná matka, ale autosedačku, proboha, máme novou!

Ty plasty křehnou a i když si můžeš být jistá, že nebyla bourana a nikomu nespadla, tak po pěti letech (prý) už bezpečná není, i kdyby jenom ležela v obchodě. Nemluvě o tom, že ne všechno, co se prodává, je bezpečné, teda dostatečně bezpečné na můj vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2045
23.6.20 12:18

@LuciiLucie
Tak asi špatný výběr partnera, když musíš poslouchat řeči za to, že vašemu dítěti koupíš / chceš koupit třeba bezpečnou autosedačku. Protože po deseti letech to snad už ani nemůže mít deklarované vlastnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí