Foresto obojek a dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
24.7.16 10:26
@JayLee píše:
nas veterinar nam rekl ze ho muzeme davat od 6ti tydnu klidne uz a davali jsme pak i Kiltix a nebyl zadny problem - na chalupe jsme i oblast kde je hodne velky vyskyt klistat takze jsme jen cekali na pripadnou reakci ale nenastala takze nekdy netreba se ridit navodem no ;)

i takovým malinkým? Mně ani nešlo o věk, jako o tu váhu. No už jsem ho objednala, nedá se svítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
24.7.16 10:30
@terinka4444 píše:
i takovým malinkým? Mně ani nešlo o věk, jako o tu váhu. No už jsem ho objednala, nedá se svítit.

I takovým malinkým. Kamarádka ho na čivavce má (taky pidi fenka) a nemá problém.
Asi bych ji zpočátku pozorovala preventivně víc (alergická reakce, nadměrné drbání…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2024
24.7.16 10:39

Tak ono pipeta má nástup 3 dny než začne účinkovat. Ale pokud je tam taková invaze, tak yni ta nezabere. Hlavně nejvíc těch blech je v prostředí. Takže i řádně vystříkat pelíšek atd.Je to boj a letos mi přijde že je jich nějak moc..taky bojujeme. Ještě jsme teda nezkusili tu tabletu..tak nevím…ale mamčiný feně pipeta ani spreje nezabíraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.7.16 10:51
@anonymouss píše:
I takovým malinkým. Kamarádka ho na čivavce má (taky pidi fenka) a nemá problém.
Asi bych ji zpočátku pozorovala preventivně víc (alergická reakce, nadměrné drbání…)

děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.7.16 10:52
@vlcacek01 píše:
Tak ono pipeta má nástup 3 dny než začne účinkovat. Ale pokud je tam taková invaze, tak yni ta nezabere. Hlavně nejvíc těch blech je v prostředí. Takže i řádně vystříkat pelíšek atd.Je to boj a letos mi přijde že je jich nějak moc..taky bojujeme. Ještě jsme teda nezkusili tu tabletu..tak nevím…ale mamčiný feně pipeta ani spreje nezabíraj

je to hrůza, a klíšťat kolik je, jak to nevymrzá přes zimu, tak se to hemží. Ten Foresto je fakt dobrý, pipety a spreje nám taky nezabíraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
25.7.16 21:17

@terinka4444 Ono je obojků víc druhů a né každý je tak „nezávadný“ jako Foresto, ten je opravdu šetrný. Tabletku důrazně nedoporučuju, sice dobře zabírá, ale znám i velký psi co po ní měli zdravotní potíže, pro malé psi se to vůbec nedoporučuje, takže to bych neriskovala. U nás taky nezabíralo nic, zkoušeli jsme všemožný kapičky (frontline, Fyprist, Stronghold,…), všechno možný, ale psi i kocour nosili neustále hromadu klíšťat, blechy jsme naštěstí ještě neměli, ty pes přinesl jednou, vykoupali jsme ho v psím šamponu s pár kapkama tea tree olejíčku a hned bylo po nich, ale na ty klíšťata až ten Foresto zabírá skvěle, takže já můžu jedině doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.7.16 21:24

@peta h děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.4.22 15:08

@anonymouss právě že je tam psaný, že ne