Formička čokotransfer

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
211
19.11.13 21:03

formička čokotransfer

Zdravím všechny maminky cukrářky a zároveň prosím o radu! :kytka: Strašně ráda zkouším nové věci v oblasti pečení, práce s marcipánem je mé velké hobby :srdce: :srdce: :srdce: a ted jsem objevila úžasnou věc a to folii na čokoládu - čokotransfer. Nemáte s tím některá zkušenosti, popř. nevíte kde by se dala sehnat formička na čokoládu, do které se vkládá folie s potiskem? viděla jsem to na youtube ale na netu to nemůžu sehnat :nevim: :nevim: :nevim:
Díky moc za všechny rady a hezký večer :mavam: Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8836
19.11.13 21:17

Já s tou folií mám špatnou zkušenost, takřka vůbec mi ten vzorek nechytl na čokoládu a po sloupnutí mi skoro všechen ostal na folii. Ale za vyzkoušení to určitě stojí, byla by to moc hezká ozdoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.11.13 21:23

O formičce na folii vůbec nevím. Jen co vím a co jsem zkoušela, tak čokoláda se musí na folii rozetřít správně temperovaná a pak se musí nechat dobře zaschnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.11.13 21:41

formičky

Jooo!!už jsem to našla! :potlesk: :potlesk: :potlesk: Takhle ty formičky vypadají. folie se zavře do formy a krásné bombonky jsou na světě! :kytka: :kytka: bohužel jsou dost drahé…nejlevnější jsem našla za 1200kč.. :nevim: :nevim: :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
19.11.13 21:54

@janina80 co toto? http://www.fialapraha.cz/…oladu_relief pak v levo pod bodem 14 jsou ještě nějaké jiné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.11.13 22:17

Aksina-jo jo, to jsou strukturální folie, ale pořád to musíš roztírat..ta forma mi přijde fajn v tom, že máš zároveň tvar i obrázek :-) a mimochodem, máš nádhernou profilovku!!takhle ňuňavýho mimíska jsem neviděla hodně dlouho!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
19.11.13 22:41

@janina80 jéééé děkuju :-) dvouletej mimísek pěkně zlobí teda :-D tak pak jedině formy ;) http://www.fialapraha.cz/…ladu_bonbony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat