Fortrans a podváha

28.8.22 20:46

Fortrans a podváha

Dobrý den. Můj táta půjde zítra na kolonoskopii, ale má lehkou podváhu. Nemůže mu fortrans udělat nějak hůř nebo je vše o. k? Nikde jsem nic spojované s tím nenašla. Má někdo podobné zkušenosti? Díky moc za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65230
28.8.22 20:48
@Nevimnekdo píše:
Dobrý den. Můj táta půjde zítra na kolonoskopii, ale má lehkou podváhu. Nemůže mu fortrans udělat nějak hůř nebo je vše o. k? Nikde jsem nic spojované s tím nenašla. Má někdo podobné zkušenosti? Díky moc za pomoc

proč by mu udělal hůř? Je to jen jednorázové na vyčištění. Bere počet sáčků podle váhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
28.8.22 21:00

Já se nevešla ani do tabulky jak moc jsem byla s podváhou a až na to že to byl fakt hnus ten fortrans, tak mi to nijak neuškodilo. Ničeho se nebojte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
28.8.22 21:18

Tak samozrejme je to zahul jak prase, ze…zazivani to cliveku prechodne rozhodi. Pokud je vsak podezreni na nejakou zavaznou chorobu, tak se neda nic delat :nevim:

Ja teda doporucuje nevypit to vsechno, stejne to malokdo zvladne. Ja vypila cca 1/3 toho, co jsem mela, protoze se mi silene navalivalo a stejne jsem byla vycistena komplet, takze to stacilo…a tuto zkzsenost ma vic lidi, takze bych tatovi doporucila to samy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí