Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den. Můj táta půjde zítra na kolonoskopii, ale má lehkou podváhu. Nemůže mu fortrans udělat nějak hůř nebo je vše o. k? Nikde jsem nic spojované s tím nenašla. Má někdo podobné zkušenosti? Díky moc za pomoc
@Nevimnekdo píše:
Dobrý den. Můj táta půjde zítra na kolonoskopii, ale má lehkou podváhu. Nemůže mu fortrans udělat nějak hůř nebo je vše o. k? Nikde jsem nic spojované s tím nenašla. Má někdo podobné zkušenosti? Díky moc za pomoc
proč by mu udělal hůř? Je to jen jednorázové na vyčištění. Bere počet sáčků podle váhy
Já se nevešla ani do tabulky jak moc jsem byla s podváhou a až na to že to byl fakt hnus ten fortrans, tak mi to nijak neuškodilo. Ničeho se nebojte ![]()
Tak samozrejme je to zahul jak prase, ze…zazivani to cliveku prechodne rozhodi. Pokud je vsak podezreni na nejakou zavaznou chorobu, tak se neda nic delat ![]()
Ja teda doporucuje nevypit to vsechno, stejne to malokdo zvladne. Ja vypila cca 1/3 toho, co jsem mela, protoze se mi silene navalivalo a stejne jsem byla vycistena komplet, takze to stacilo…a tuto zkzsenost ma vic lidi, takze bych tatovi doporucila to samy