Fostimon nebo Merional?

99
29.3.12 10:19

Fostimon nebo Merional ???

Ahoj holky, prosím o radu a názory… Mám před sebou 4.IVF-minimální stimulaci, a mám se rozhodnout, čím budu stimulovat, jestli Fostimonem nebo Merionalem. Rozdíl je prý v ceně a v podání - Fostimon se aplikuje do svalu a Merional se může aplikovat do podkoží.Budeme si vše hradit sami, protože na pojišťovnu už máme pokusy vybrané. Takže nebudu zastírat, že bych raději volila co nejlevnější variantu, tedy Merional. Máte některá s ním zkušenost, jak jste byly spokojené, a kolik jste měli folikulů ?? A nebo raději Fostimon ?? Děkuji moc za vaše názory. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Neprihl. Adelaemimi
29.3.12 10:34

Ahoj,
tak ja mam prave 4.IVF za sebou a cekam.
1. IVF - Puregon - 19 vajicek
2. IVF - Gonal - 11 vajicek
3. IVF - Puregon - 17 vajicek
4. IVF - Merional - 39 vajicek!!!!
Takze za me Merional, ale ono je to urcite individualni.

• Citovat
  • Upravit
1134
29.3.12 11:25

Ahoj, já mám zkušenosti s Puregonem a Merionalem a u obou jem měla pořádnou úrodu :lol:. Teď se chystáme na 3. pokus a půjdu do Merionalu, je to levnější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.3.12 12:54
@Neprihl. Adelaemimi píše:
Ahoj,
tak ja mam prave 4.IVF za sebou a cekam.
1. IVF - Puregon - 19 vajicek
2. IVF - Gonal - 11 vajicek
3. IVF - Puregon - 17 vajicek
4. IVF - Merional - 39 vajicek!!!!
Takze za me Merional, ale ono je to urcite individualni.

39 vajíček !!! paráda, tak držím palce, ať to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
29.3.12 12:56
@Dasha01 píše:
Ahoj, já mám zkušenosti s Puregonem a Merionalem a u obou jem měla pořádnou úrodu :lol:. Teď se chystáme na 3. pokus a půjdu do Merionalu, je to levnější :lol:

Je to děs, že se takhle musíme uskromňovat,a vybírat si ty levnější léky, a přitom všechny po dítěti toužíme. Tak hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihl. Adelaemimi
29.3.12 13:21

Dekuji za prani!
Jeste Ti muzu mozna poradit… me v CARu ty leky napsali na pojistovnu a vykazali to jako IUI.
To pry muze zena podstoupit vicekrat nez IVF.
Doplatek nejaky byl myslim, ale minimalni. A myslim, ze byl na Decapeptyl, jestli se nepletu…

• Citovat
  • Upravit
99
31.3.12 13:43

ADELA: Díky za radu, zkusím se dr. zeptat. IUI jsem neměla žádné, tak by to snad mohlo jít. Každá ušetřená tisícovka dobrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
31.3.12 14:24
@Neprihl. Adelaemimi píše:
Dekuji za prani!
Jeste Ti muzu mozna poradit… me v CARu ty leky napsali na pojistovnu a vykazali to jako IUI.
To pry muze zena podstoupit vicekrat nez IVF.
Doplatek nejaky byl myslim, ale minimalni. A myslim, ze byl na Decapeptyl, jestli se nepletu…

A kdo zaplatil těch cca 26 000,–, které účtuje každý CAR pojištovně za IVF? Jsou v tom všechny vyšetření během stimulace, narkoza, odběr vajíček, oplodnění vajíček /samozřejmě bez ICSI/ atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.3.12 15:59

holky taky budu pichat injekce merional nebo fostimon,a nevim ktery si vybrat ktery jsou lepsi,akorat mne ceka posledni iui,a pak pokud to nevyjde ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.12 15:38
@Dasha01 píše:
A kdo zaplatil těch cca 26 000,–, které účtuje každý CAR pojištovně za IVF? Jsou v tom všechny vyšetření během stimulace, narkoza, odběr vajíček, oplodnění vajíček /samozřejmě bez ICSI/ atd.

No to jsme museli zaplatit my, samozřejmě :,(
To už jde mimo pojišťovnu, takže ta nic neví.
Mysleli si, že jsme absolvovali IUI, na to přispívá myslím 6×.

• Citovat
  • Upravit
3
12.12.13 14:12

Devcata,
jestli Vam nektere zbyl Merional z nekterych IVF cyklu, byla bych moc rada kdybyste me kontaktovaly, mam zajem je od vas odkoupit za prijatelnou cenu. Mne uz bohuzel pojistovna neprispiva vubec na nic, protoze jsem uz dovysila vek 40 let :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí