Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si řekla jednou ale lékařka mně odbyla, že fotky netisknou..
Já taky beru pokaždé, sice mám zatím jen dvě ale pokaždé
Jenže z normál UZ mě stojí 50,– a z 3D na kterou jdu za 3 dny mě bude stat 150,–
@dituleska já nebyla průbojná. navíc jinak jsem s péčí lékařky spokojená. Fotky pro mně nejsou zas tak důležité. mám jednu fotku z 3D ultrazvuku a stačí.
Na UTZ jsem byla 3×, fotky mám 2 - z9tt a pak z 20tt.. Z 30tt nemám, protože malá ukazovala zadek ![]()
@Hmarilla já jsem byla taky málo průbojná,doktorka vždycky byla,tak rychlá,že jsem si ani nestihla o fotku říct,mám za celé těhu jen dvě fotky,jednu z 12tt ze screeningu a druhou z 20tt ze srdíčka.
mě také pokaždé ukazuje zadek ale doktor to pokaždé těma vlnama nějak obejde,podle toho co mi řikal jsem pochopila že ty zvuky musí odrazit od spodu..ale nevím ![]()
u nás byl taky čast zadek a záda
ani pohlaví nám nechtěl ukázat ![]()
@katcha83 píše:
u nás byl taky čast zadek a zádaani pohlaví nám nechtěl ukázat
No to nám ho na tom poslední ukázala dost dobře
Byl vyidět jen zadek a „pipina“ ![]()
@atominnka já jsem zvědavá,co se z toho vyklube nakonec u nás,ale prý snad chlapeček s holčičíma nožkama,tak to jsem se smála teda
,prý má hubené dlouhé nožky
nám se ukázal až poprvé ve 20tt,to řekli kluka,pak až ve 30tt a to řekli holčičku,a ted´zas kluka,tak jim budu věřit
ale jisté to bude až po porodu.
Já mám první fotku z 9tt, kdy tam byl vidět pouze bílý fazol, a ted z velkého UZ ve 21tt mám krásný profil miminka ![]()
U své dr. už ale nežádám o fotečky, mimi už je velké a horko těžko bych na fotečce něco rozpoznala. Ještě zvažuji 3D UZ ale to uvidíme, příjde mi to dost drahé, a radši se přikláním k tomu, že za ty ušetřené penízky bych koupila něco do dětského pokoje pro malou ![]()
fotku jsem dostala automaticky na každém utz,to bylo vždy za měsíc + 2dvd.
Ale já si platila 400 nadstandartní péči.
@Misheila píše:
Já mám první fotku z 9tt, kdy tam byl vidět pouze bílý fazol, a ted z velkého UZ ve 21tt mám krásný profil miminka
U své dr. už ale nežádám o fotečky, mimi už je velké a horko těžko bych na fotečce něco rozpoznala. Ještě zvažuji 3D UZ ale to uvidíme, příjde mi to dost drahé, a radši se přikláním k tomu, že za ty ušetřené penízky bych koupila něco do dětského pokoje pro malou
kolik se u vás platí za fotku z 3Dčka? U doktora, kde jsem byla já se platí za jednu fotku 50 korun.
@Hmarilla záleží jaký papír apd. na to použije.Já dávám třebas 200 kč za jednu
@dituleska aha, no, ono to asi i záleží na lékaři.. mám ji na foto papíře právě.