Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.Chtěla jsem se zeptat.Říkáte si pokaždý když jdete na UZ o fotku?Já si o ní říkám při každé kontrole.Už minule mě to bylo trochu trapný
,neplatím za ní nic.Těd jdu v týdnu na kontrolu ve 24. týdnu a chtěla bych jí zas. ![]()
Kdybych mohla, brala bych si také z každého UZ, jenže můj gynekolog ho nemá moc dobrý a ty fotky byly strašně žalostné..takže poslední fotku od něj mám z 9.tt.
Ale když jsme byli na vyšetření srdíčka u jiného doktora ve 21.tt, tak jsem si fotku nechala udělat a už ji mám na čestném místě a pořád ji okukuju a žasnu nad tím zázrakem života, takže tak ![]()
Já si říkala pokaždé o fotečku a udělala jsem si znich tablo,hezky od 8tt do 35tt ![]()
Fotky od mojí doktorky byly naprostá děs a hrůza a ještě za to chtěla 50 kč, takže jsem se na to pak vyprdla. I tak mám fotek z UZ asi 10. Nejhezčí jsou z FN Olomouc. ![]()
Neříkám, ale teď jsem po 2× dostala (na té poslední je hlava a mám pocit, že v břiše mám mimozemšťana). Řeknu si pak o nožičku, až pojedu na podrobný UTZ. ![]()
Ja si nerikam, doktor kdyz tiskne, tak vytiskne i me, mam jen prvni dve, kde neni nic videt, ta druha z 12. tydne je snad jeste horsi nez ta prvni. Posledne nic netiskl. Me na tom ale ani tolik nesejde.
V prvním těhotenství jsem si řekla na začátku a pak při velkém utz, při druhém mám z velkého utz, u třetího si taky nechám z velkého utz. Jinak se nechávám zvučit jen kvůli potvrzení těhotenství a pak ve 20. a 30.tt, pokud není nějaký problém, takže nějaká tabla s x fotkama z toho stejně nikdy nebudou ![]()
@Evžík píše:
Ahoj holky.Chtěla jsem se zeptat.Říkáte si pokaždý když jdete na UZ o fotku?Já si o ní říkám při každé kontrole.Už minule mě to bylo trochu trapný,neplatím za ní nic.Těd jdu v týdnu na kontrolu ve 24. týdnu a chtěla bych jí zas.
me ji daval gynekolog automaticky ![]()
Paradoxně v 6. a 8.tt, kdy tam byl vidět jenom černej a pak bílej flek, tak mi ji cpali sami, v 10.tt (po IVF, proto tak četné kontroly v začátku), když už bylo dítko trochu rozpoznat, jsem si o ni řekla sama (za pade), ve 12.tt jsem pod dojmem naprosté euforie z krásného a zdravého dítka zapomněla, ve 20.tt už mi přišlo, že tam není skoro nic vidět, jak se tam dítě nevešlo, no ve 30.tt už tuplem, víc utz jsem neměla, takže moje sbírka čítá dva fleky z 6. a 8.tt a jednoho medvídka z 10.tt, ale nelituju, ta skutečnost po porodu předčí všecky obrázky ![]()
já je mám nalepený na lednici od 5.týdne a furt se na ně musím koukat,hlavně na tu s poslední kontroly,těším se přibude další ![]()
Ahoj
já mám 3 fotky ze zacatku (vacek, flicek, pludek s ruckama a nozkama
), za jednu fotku chce muj dr. 100Kc, kdyby to bylo zadarmo, chtela bych fotku vzdycky. Ja si zaplatila all inclusive - byly v tom 2 fotky a 4 nahravky z utz za 650Kc.. Pze uz jsem ale ty dve fotky mela a chtela dalsi, tak tu jednu navic jsem si zaplatila.
Jinak mame jeste nahravku z 4D utz a z ni 6 fotek. Byli jsme ale uz v 18tt, takze podoba treba videt neni, ale fotky jsou nadherny.
Ted premyslim, ze si jeste reknu aspon o tu hlavicku, vcera byl moc hezky videt profil, tak poprosim dr. ![]()
Říkám si vždycky,co kdyby zrovna doktorka zapomněla
A neplatím nic.
já si řikám pokaždé.Normální UZ fotka mě stojí 100 kč-prej kuli tomu papíru-je fakt že to neni ten samej papír jako jinde,je takovej moc lesklej a 3D fotka mě stojí 200 kč,ale na tvrdém papíře a opět v lesku.Také jsem si zaplatila CD za 800 kč kde budu mít nahranou každou kontrolu,všechny ty záběry z UZ.