Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lizzi Nebo tlačítko „obnovit“… ale něco špatně bude, taky to nevidím.
Všechno jsem zkoušela, F5, restartovat, odhlásit, přihlásit.. A přitom, když najedu na svůj profil, tak vidět je, jen tady v diskuzích se to neukazuje.. No uvidíme, třeba to naskočí ![]()
PS: pokud se ale ukazuje vám mamina ve fialové mikině a s prckem v modrým nosítku, pak je všechno v pořádku ![]()
@Lizzi stalo se mi to same, nova fotka naskocila asi po týdnu ![]()
maminu s prckem v nositku vidim
![]()
@Lizzi Už je vidět ![]()
Mě to taky někdy trvá dýl, třeba byla velká.
@El Dragon ha! já už taky
ale do uzavřené skupiny ještě nedorazila
každopádně díky!
Zdravím,
nejrychlejší je obnova prohlížeče a nebo ještě smazání nedávné historie prohlížeče. Ano, fotka už naskočila. ![]()
Monika
Zdravím,
doporučuji obnovit prohlížeč klávesou F5 nebo smazat nedávnou historii prohlížeče. Fotka se objeví brzy.
Kdyby se tak nestalo ani pozítří, pošli foto zde v SZ na nick admin a vložíme ji ručně v administraci.
Monika
@admin Proč mi prosím nejde vidět obrázek v profilu ve starších diskusích? Měla jsem i docela problém ji nahrát. Vyšlo to až v jiném prohlížeči, ale taky ne hned.
Jak je možné, že někdo mění obrázky bez potíží? A například já si s tím hrála docela dlouho
![]()
Zdravím,
doporučuji klávesu F5, smazat nedávnou historii prohlížeče nebo počkat do druhého dne. Ikonka se nahraje všude. ![]()
Monika
@admin mám dotaz. Proč některé uživatelky po najetí na jejich profil mají viditelnou fotku a některé jí tam nemají viditelnou?
Zdravím,
můžu poprosit o screen shot, abychom viděli, co tím je přesně myšleno?
Monika