Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, omlouvam se za nové tema, ale nevím kam se mám se svým dotazem zařadit. Včera večer jsem si zmenila fotku na profilu,normálně se zobrazila vedle mých příspěvků. Dnes jsem si zapla jiný počítač doma a fotku v profilu mám zase starou.
Přijde mi to podivný..fotka by v nastavení měla být změnela jednou pro vždy..nebo ne?
Díky
J.
taky mi to chvilku dělalo, ale nezobralovalo se mi nic i když v nastavení byla uložená. a druhý den už to bylo ok. ![]()
Problém je často v cache prohlížeče - prohlížeč si kvůli rychlejšímu načítání stránek ukládá obrázky sobě a pouze občas se podívá zda není fotka změněná.
V tomto případě doporučuji zkusit CTRL+F5 nebo restartovat prohlížeč a tím se všechny obrázky načtou ze serveru.
Radek
V nastavení jsem si smazala fotku v profilu a metříky, ale pořád se zobrazují, co s tím?
Mám podobný problém. Zkoušela jsem fotku nahrát 5×, restartovala prohlížeč a zkusila ctrl+F5, ale fotku mám pořád starou.
Jsem z toho nějak mimo.
veverka-andy píše:
Mám podobný problém. Zkoušela jsem fotku nahrát 5×, restartovala prohlížeč a zkusila ctrl+F5, ale fotku mám pořád starou.Jsem z toho nějak mimo.
Stále se nepodařilo nahrát novou ikonku? Vypisuje to někde nějakou chybu?
Admin
Už se načetla, musela jsem restartovat PC, ono se mi to nějak pokousalo ![]()
Ahoj, jak si nahraji fotku na profil, tak aby se zobrazovala v diskusich vedle meho nick?
@LDNelinka píše:
Ahoj, jak si nahraji fotku na profil, tak aby se zobrazovala v diskusich vedle meho nick?
vpravo nahoře:
nastavení - nastavení uživatele - nahrát novou ikonku - procházet
a pak již standardně jako každé jiné vkládání fotek.
[itace] @neumisa píše:
vpravo nahoře:
nastavení - nastavení uživatele - nahrát novou ikonku - procházet
a pak již standardně jako každé jiné vkládání fotek.Dekuji
Dobrý den, změnila jsem si fotku na profilu, ale neukazuje se mi, počkala jsem den, pak jsem několikrát odhlásila, ale pořád nic.. nemám třeba špatnou velikost, nebo formát? Děkuji.
PS: doufám, že se ptám adminů!