Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem tu úplně nová. Na profilu jsem si teda vyplnila profily mých holčiček, ale teda jak je to tady se soukromím? sdílíte tu i fotky dětí? nemůže se to nějak zneužít.
Díky
![]()
Nikdy bych své děti na sociálních sítích nevystavovala. A to ani na emiminu. Fotky se samozřejmě dají zneužít, ale spíše nemám potřebu ukazovat své děti cizím lidem a už vůbec ne tady v této komunitě. ![]()
Cokoliv co dáte na internet se dá zneužít.. hlavně pedofilové pak mají ráj. ![]()
Nic sem nedávej a chraň si soukromí. Nikdy nevíš, kdo se tady pohybuje.
Nic nikam o detech nedavej. A soukromi tady neni vubec, vzdyt je vse verejne pristupne.
Edit: ja bych tam nedavala, ani co tam mas.
Příspěvek upraven 09.11.25 v 17:08
@EliLifestyle píše: Více
Zase to nemusíš brát všechno až tak úplně doslova…
Určitě to není žádnou podmínkou k registraci. Uveď tam jen to, co je opravdu nutné. A fotky to zcela určitě nebudou. Vůbec bych je tam nedávala. ![]()
Nikam fotky svých děti nedávám. Vlastně už několik let žádné fotky ze soukromí.
@EliLifestyle píše: Více
Všechno sem dej. Fotky, adresu, rodná čísla… Pohodindaaaaa ![]()
Myslím, že výraz zneužití už dávno překročil smysl reálného ohrožení a dokonce i upozornění a stal se univerzálním zaklínadlem. ![]()
Strach nás nakonec dožene k tomu, zalézat do děr. ![]()
Ani ta jména a data narození nemusíš dávat. Taky je tu nemám.
Jo no holky máte pravdu, já to vnímala jako nějakou součást té registrace a jako úplnosti profilu, ale ono to vlastně vůbec není potřeba, děkuju ![]()
@M_Vladim píše: Více
Tak ono když jde o malé děti, tak je to prostě něco úplně jiného, člověk je více opatrný. Čert vem mě
Prostě moje první myšlenka byla, že když je to portál se zaměřením na děti, že to tady bude fungovat třeba nějak jinak, s větší ochranou stran těch věcí o dětech a můžu si to tu vést i třeba jako deníček a ty profily těch dětí tu mít, ale když je to vidět, tak to je na nic a nebezpečné