Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@klamonožka píše:
Scrapbooky mi přijdou takové kýčovité, alespoň co jsem viděla, to asi ne. Ale udělat z nich malou knížku, to zní docela fajn. Mohla bych se podívat, jestli se dělají takhle malá taková ta klasická alba na růžky.
Dík za tip.
Co udělat něco ve stylu scrapbooku - jen umírněnější? Použít nějakou hezkou washi pásku, barevné fixy, drobné malůvky, fotky v různých formátech. Zkrátka kompromis mezi „zastrkat do chlívečků“ a „zahltit vším možným“?
@klamonožka píše:
Scrapbooky mi přijdou takové kýčovité, alespoň co jsem viděla, to asi ne. Ale udělat z nich malou knížku, to zní docela fajn. Mohla bych se podívat, jestli se dělají takhle malá taková ta klasická alba na růžky.
Dík za tip.
Jde vybrat decentní papír a ne žádné výstřelky. U nás v papírnictví prodávají ještě ty fotorůžky. Ale alba mají jen fóliová. Jestli máš víc času, pátrej spíš v zastrčených papírnictvích. Nebo na netu.
@Russet Dík, tak jo, podle odpovědí výše se zdá, že rámeček na stěnu opravdu není pro každého ideální, takže to udělám nějak takhle, do těch klasických růžků, to bude fajn.
@klamonožka píše:
@Russet Dík, tak jo, podle odpovědí výše se zdá, že rámeček na stěnu opravdu není pro každého ideální, takže to udělám nějak takhle, do těch klasických růžků, to bude fajn.
Nemáš zač ![]()
Teoreticky když je těch fotek jen pár tak fotokalendář je jedna z variant.
@klamonožka jestli už to někdo psal, tak se omlouvám
Jinak mému bratranci na svatbě udělali jeho kamarádi takovou prezentaci, kde byly ty fotky s vtipnýma popiskama, ale je pravda, že tam byly fotky i z dětství-až po tu svatbu ![]()