Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Aqualech píše:
Hledám tip na nějaký darek k narození miminka, aby to byl darek pro to miminko.My jsme dostali zlatý řetízek s priveskem pro naši malou. Tak bych chtěla něco adekvatniho tomu. Náušnicky už má zamluveny někdo jiný tak to ne..a dárky jako plenkovy dort to taky ne, to by mi bylo trapný když my od nich dostali to zlato.
Díky za nápady
Asi bych se nesnažila být příliš originální a věnovala bych také řetízek s přívěskem. Opravuji. Můžeš být originální v případě volby přívěsku. ![]()
My dostali namalovaný obraz s malým. Mne osobně se to moc líbilo. Teď má dva roky, obraz mu visí v pokoji. Vždy jak do něj přijde, tak strašně hrdě řekne to jsem já.
@Tamara83 píše:
My dostali namalovaný obraz s malým. Mne osobně se to moc líbilo. Teď má dva roky, obraz mu visí v pokoji. Vždy jak do něj přijde, tak strašně hrdě řekne to jsem já.
Tak můžete buď dát též řetízek+přívěsek. Nebo třeba dělají moc hezké i náramky fakt od miminka. Případně zlatá mince.. Asi bych z toho nedělala vědu, tomu miminku to je stejně fuk, tady jde spíš o to aby to bylo dost „adekvátní“ pro vás rodiče (oboustranně) ![]()
Dala bych stejně, neridkivsla bych že se netrefite do vkusu s něčím jiným.
A máte jistotu, že hodnotou to taky nebude jinde
@dana.dv to je super nápad.. To bych hned brala kdyby mi někdo dal
![]()
Holky, mám si vybrat, co bych chtěla za narození dítka. Jenže já vůbec nevím, co - na šperky nejsem a vůbec nic nenosím. A praktického asi nic nepotřebuji. Chtěla bych mít ty svoje děti nějak u sebe, ale jak, když šperky nechci.
@Anonymní píše:Šicí stroj? Ale asi ti budou radit třeba kérku.
Holky, mám si vybrat, co bych chtěla za narození dítka. Jenže já vůbec nevím, co - na šperky nejsem a vůbec nic nenosím. A praktického asi nic nepotřebuji. Chtěla bych mít ty svoje děti nějak u sebe, ale jak, když šperky nechci.
Mě se třeba líbí toto
https://asteriamaps.cz/hvezdna-mapa/?…
Za mě je to originální a hezké, ale každý máme jiný vkus.