Fotky jako dárek na svatbu - jak originálně naaranžovat?

53518
13.7.19 13:43

A co malá fotoknížka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1327
13.7.19 13:43

Co jim udělat z fotek fotoknihu? :) Ráda objednávám u Saal Digital, kvalita je opravdu super. Nebo i CEWE fotoknihy jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20898
13.7.19 13:45

Ja bych to udelal jako kolaz do ramu, jako obraz a s popisky. A krome fotek, tam dal i dalsi obrazky treba z mist kde to bylo nebo nejaky dalsi drobny fotky s ostatnima lidma, prateli a rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
13.7.19 13:46

Já jsem si říkala, že bych to spíš raději vyrobila sama, nebo alespoň mně to vždycky udělá větší radost, přijde mi to takové osobnější, ale podívám se na ty fotoknížky, ještě jsem vlastně nikdy žádnou nenechávala dělat. A myslíte, že jen z 20 fotek knížka půjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.7.19 13:48
@klamonožka píše:
Já jsem si říkala, že bych to spíš raději vyrobila sama, nebo alespoň mně to vždycky udělá větší radost, přijde mi to takové osobnější, ale podívám se na ty fotoknížky, ještě jsem vlastně nikdy žádnou nenechávala dělat. A myslíte, že jen z 20 fotek knížka půjde?

Aktuálně máme takový sešit. Ale dělala jsem malou knížku naležato sestře. Nebo zkus scrapbook. Tam se vyřádíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
13.7.19 13:49

@Cenarius Nad tím jsem právě uvažovala zatím nejvíc, ale nevím, kdybys takový obraz dostal, pověsil by sis ho někam domů, nebo by skončil strčený pod postelí? :nevim:

Já třeba jo, ale nevím, jestli to tak má většina lidí, nebo by ho spíš někde schovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tazvesnice
13.7.19 13:50

My dostali jako darek kolaz z fotek ze svatby a ani po trech letech ji nemame povesenou, ptze se nam proste nelibi :nevim: kdybychom dostali fotoknihu, kterou tady holky zminovaly, tak budu nadsena ;)

• Citovat
  • Upravit
6665
13.7.19 13:56
@Russet píše:
Aktuálně máme takový sešit. Ale dělala jsem malou knížku naležato sestře. Nebo zkus scrapbook. Tam se vyřádíš!

Scrapbooky mi přijdou takové kýčovité, alespoň co jsem viděla, to asi ne. Ale udělat z nich malou knížku, to zní docela fajn. Mohla bych se podívat, jestli se dělají takhle malá taková ta klasická alba na růžky.
Dík za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
13.7.19 14:04

@klamonožka pokud chceš něco osobně vytvořit a tištěná kniha ti nevyhovuje, tak buď zmiňovaný scrapbook, což ale podle mne jsou dost pičičmundičky okolo a ne každému to vyhovuje (a taky se dá velmi rychle sklouznout k nevkusnému přezdobení) nebo klasické fotoalbum na růžky. ne takové ty zastrkávací do fólie, ale fakt klasické - tvrdší papír, na který ty fotky lepíš pomocí fotorůžků tak, jak to vyhovuje tobě, a můžeš si tam i ty popisky vytvářet kreativně.

edit: aha, tak koukám, že než jsem se na netu dostatečně vykoukala na nabídku zboží, tak už jsi došla k tomu samému, co jsem psala. nj, to jsem celá já - musela jsem se nejdřív podívat, jestli neradím něco, už se nevyrábí a tak jsem se zabrala do prohlížení… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
13.7.19 14:09

Taky bych si obraz nepovesila, pokud by se mi vyloženě nelíbil. Jednou jsme se s asi s pěti kamarády domluvili a nechali se vyfotit pro naši dobrou kamarádku fotografku. Fotky byly parádní, nechali jsme asi dvě zarámovat. Nikdy nevisely. Zvolili jsme velký formát a vypadalo to jako bysme po ni furt koukali.

Mám taky rada fotoknihy, využívám fotomagica.cz, mají i různý akce, ze to vyjde třeba na půlku.

Jinak pokud chceš tvořit, tak mě osobně by se líbilo něco jako kronika. Koupit proste pěknou prázdnou knížku a tam ty fotky vlepit, přidat třeba i nějaký příběh, na který si s kamarády vzpomenete. Ze nebude plna nevadí, dá se tam napsat něco ve smyslu “a jak to bude dal?”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
13.7.19 14:14

@awesomeone Ta kronika zní moc dobře, akorát je trochu „problém“ v tom, že kamaráda-ženicha znám a jezdíme společně s kamarády na různé akce přes 20 let (tj. od dětství) a jeho nastávající se k nám přidala až tak před asi 5 lety, takže by mi přišlo trochu blbý, že by dvě třetiny kroniky bylo jenom o něm, a ona by tam byla jaksi bokem. Ale asi by se to dalo pojmout jako jen těch posledních 5 let, kdy jezdí oba. :think:

Vidím to na to klasické album s růžky, doplněné o různé „kronikové“ prvky, pokud najdu (vstupenky z těch míst, výsledková listina ze závodu atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16432
13.7.19 14:15

Obraz by byl fajn, ale kam s nim. Do chodby tak akorat. Mala/velka fotokniha s popisky by me osobne udelala velkou radost a casto bych do ni koukla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
13.7.19 14:15

@sagina V pohodě, i tak dík za radu, nápad s albem s růžky se mi začíná zamlouvat čím dál víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
13.7.19 14:26

Já bych koupila hezký sešit s tvrdyma deskama a fotky tam vlepila a k tomu ručně dopsala odkud jsou a třeba nějaké vtipné hlášky nebo další zážitky z té akce. A pokud třeba hezky malujes, tak to kolem dozdobit, teď mě třeba napadlo kolem dokreslit další postavičky nebo cokoli, něco na způsob tvorby Elišky Podzimkove.
Koláž bych nedělala, já bych si ji sama nikam nepovesila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
13.7.19 14:34
@klamonožka píše:
Scrapbooky mi přijdou takové kýčovité, alespoň co jsem viděla, to asi ne. Ale udělat z nich malou knížku, to zní docela fajn. Mohla bych se podívat, jestli se dělají takhle malá taková ta klasická alba na růžky.
Dík za tip.

Co udělat něco ve stylu scrapbooku - jen umírněnější? Použít nějakou hezkou washi pásku, barevné fixy, drobné malůvky, fotky v různých formátech. Zkrátka kompromis mezi „zastrkat do chlívečků“ a „zahltit vším možným“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný