Fotky s ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1892
23.12.21 18:55
@Jolka86 píše:
Ty od ex nic nemáš? Nechtěla bych chodit s člověkem, který by po rozchodu fotky smazal, vyhodil, věci vyhodil.

Hele tak to mi prijde normalni..
Ja po rozchodu taky smazala fotky, vyhodila vše.
Je to minulost, proč bych měla mít v albumu fotky bývalých partnerů.
To samé můj manžel, když se tenkrát rozešel s bývalou, tak vše smazal, vyhodil a začal s čistým štítem.
Tohle by mi taky vadilo, fotky v albumu a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
23.12.21 19:00
@megginka300 píše:
Hele tak to mi prijde normalni..
Ja po rozchodu taky smazala fotky, vyhodila vše.
Je to minulost, proč bych měla mít v albumu fotky bývalých partnerů.
To samé můj manžel, když se tenkrát rozešel s bývalou, tak vše smazal, vyhodil a začal s čistým štítem.
Tohle by mi taky vadilo, fotky v albumu a tak.

Tak alespoň víte co od sebe můžete čekat až se rozejdete. Já to mám jinak, minulost je minulost, ale ta zůstává i po vymazání fotek.

• Citovat
  • Upravit
32914
23.12.21 19:02
@Anonymní píše:
@tess50 když vím, že mi na minulosti nezáleží, tak na co je schovávat?!

Minulost byla, to nesmazes. A že na tom nezáleží je blbost. Nikdo není bez minulosti, a to co prožil, ho ovlivnilo. Ale je důležité se s tím vyrovnat. Jak ten člověk sám, tak partner.
Já mám ex a manžel taky, máme s nimi děti, před minulostí neutíkáme, nežárlíme, bereme to tak jak to bylo a je. Fotky samozřejmě máme. Nevidím důvod vyhazovat něco z minulosti, pokud sama nechci a nemám tu potřebu. Natož aby mi do toho někdo kecal.
S manželem a jeho dcerou jsme se normálně dívali na staré fotky ze svatby. Jako trošku zvláštní to bylo, ale nic co by normální zralý člověk neměl zvládnout bez ztráty kytičky. To, že spolu nejsou není žádné tabu, a ani to, že byli. Je to jedna kapitola života. Já fotky s ex samozřejmě taky mám.

Příspěvek upraven 23.12.21 v 19:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
23.12.21 19:03

Já mám takovou úchylku. Vždycky když se seznámím s chlapem a máme vztah tak mě hrozně zajímá jak vypadala jeho ex a pak srovnávám jestli je hezčí než já nebo ne. Nevim proč to tak mám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
23.12.21 19:04
@Jolka86 píše:
Tak alespoň víte co od sebe můžete čekat až se rozejdete. Já to mám jinak, minulost je minulost, ale ta zůstává i po vymazání fotek.

Tak jelikoz jsme manželé, tak rozvedeme jedině :)
A prijde mi to normalni, navic to by už bylo jedno, když by jsme šli od sebe.
S každým bývalým mi to bylo fakt jedno, prostě se uzavřela kapitola a beru to jako uzavřenou minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
23.12.21 19:04
@GabinkaCh píše:
Já mám takovou úchylku. Vždycky když se seznámím s chlapem a máme vztah tak mě hrozně zajímá jak vypadala jeho ex a pak srovnávám jestli je hezčí než já nebo ne. Nevim proč to tak mám :nevim:

A jak z toho vycházís? Jinak asi potřebuješ ujistit. Asi nízké sebevědomí, pocit vlastní ceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.12.21 19:08
@Anonymní píše:
Ahoj,
taky vás tak mrzí, když vidíte fotky svého partnera/partnerky s ex?
Prosím o zachování anonymity.

Ne, sama jich mám v historii např na fb asi dost.. je to minulost, nemazu, není důvod.. a nechápu Nikoho, kdo vše vyhodí, zlikviduje atd.. pro mě je to velká část života, naposledy 10 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
23.12.21 19:10
@megginka300 píše:
Tak jelikoz jsme manželé, tak rozvedeme jedině :)
A prijde mi to normalni, navic to by už bylo jedno, když by jsme šli od sebe.
S každým bývalým mi to bylo fakt jedno, prostě se uzavřela kapitola a beru to jako uzavřenou minulost.

Já se ti to nesnažím vymluvit, já to mám jinak, s tebou podle diskuzí, které jsem četla bychom se my dvě neshodly.
Upřímně prvně přichází rozchod a až pak rozvod, ale je to jen slovíčkaření.

• Citovat
  • Upravit
1322
23.12.21 19:11

Ne.. evidentně mas se sebou nějaký problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
23.12.21 19:14
@Jolka86 píše:
Já se ti to nesnažím vymluvit, já to mám jinak, s tebou podle diskuzí, které jsem četla bychom se my dvě neshodly.
Upřímně prvně přichází rozchod a až pak rozvod, ale je to jen slovíčkaření.

V pohode, kazdy mame nějaký názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
23.12.21 19:22

Ja si po rozchodu nechala udělat fotoknihu :D tolik dovolené, společných rodinných akci. Přece nesmazu po každém rozchodu treba x let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.12.21 19:37

Já se s ex i bavím normálně. Nevidím na tom nic špatného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
23.12.21 20:49

Máme oba fotky z průběhu celého života, takže tam jsou i ex a je to v pohodě. Neřešíme. Ex jsou ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
23.12.21 23:06
@tess50 píše:
Ne, proč by mělo. Horší je vidět fotky svého milence na rodinné dovolené ;) Ale jednou je to pro tvého přítele ex, tak proč to řešit. Všichni máme nějakou minulost.

Tak ten příběh bych chtěla slyšet… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
23.12.21 23:25
@tess50 píše:
No, shodli jsme se, že možná jednou o tom napíšeme knížku :mrgreen: Myslím, že by mi to nikdo nevěřil. Už mě tady obvinili, že sháním téma na nějaký článek.

Tak si teda počkám na autogramiádu v Luxoru! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria