Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky děkuju za tipy, asi zkusím 24print, už mi to doporučilo více lidí, tak snad to bude dobré
Pustím se do toho, ať to stihnu v akci ![]()
@Jemys píše:
@mooch A jaký jsou ty kalendáře od nich? Koukala jsem na jejich stránky a celkem se mi to líbí. Vypadají dobře? CO tisk?
kalendare dobrý, nejsou na fotopapire, ale velké fotky dělají taky, třeba a4 za 10kč. Objednavamu nich 4 roky, reklamovala jsem jen jednou - fotky, ale reklamace byla vyřízena bez problémů a s bonusem navíc. Super jsou taky pohledy s odesláním. To posílám rovnou z dovolených ![]()
@mooch ty kalendáře nejsou na fotopapíře? A jak to vypadá? A jinak, neměla jsi od nich i ty plakáty co nabízí? Koukala jsem, že mají dost velké za pěknou cenu, tak jsem si říkala, že bych je časem objednala a dala pod rám ![]()
Takovej lesklej papír. Vyfotila bych, ale žádnej nemám, objednávám babickam. Objednávám vždycky A3 nástěnné a pak týdenní stolní. Plakat jšem nezkousela ale mám pár fotek cca 40×60 cm. Ještě jsem zkoušela klicenky, ale jdou poskrabat. Ale zas za tu cenu mužů objednat každej rok nový.
@mooch asi vím co myslíš
no, zkusím to od nich a uvidíme, sice se mi moc nelíbí to kalendárium, je to takové dost obyčejné, škoda že nemají normálně napsané dny atd., nebo jsem na to aspoň nenarazila ale ono jde stejně hlavně o ty fotky ![]()
@mooch píše:
Layout si můžeš udělat i vlastní
máš s tím nějakou zkušenost?
@mooch A tyhle mívají jak často? Myslíš, že do vánoce ještě bude? Teď to nedám, odešla nám mikrovlnka a ta je přednější ![]()
@Jemys tahle akce 4za cenu 3 bývá před Vánoci jen jednou, ale stoprocentní loni měli před Vánoci ještě akce 20% sleva na různé produkty (postupne-nekolik akci)
Holky, já nechávala dělat u 24print.cz kalendáře v roce 2008, byly hezké, pak jsem ale o rok později zkusila Happyfoto a to se nedá srovnat. Happyfoto bylo viditelně lepší kvality, takže jestli se někomu Happyfoto zdá jen třeba jakž tak, tak tím 24print.cz asi nebude zrovna oslněn
.
Teďka jsem zkoušela objednat ve slevíkoch kalendář A3 z MCL za 199Kč i s poštou a jsou krásné. Samozřejmě není to jak fotka na fotopapír, ale kvalitou jsou lepší jak Happyfoto. S pánem se dá domluvit na dobré ceně, i když by zrovna akce neprobíhala…
@Jajulka tu kvalitu myslíš jak? Jako lepší tisk? Já mám fotky od fotografky, takže kvality se nebojím, tak by mě zajímalo v čem bylo 24print horší? Loni jsem měla kalendáře od HappyFoto a jako neříkám, že byly škaredé, neměla jsem fotky od fotografky ale i tak, představovala bych si to jinak no. ![]()
@Verca1989 píše:
@Jajulka tu kvalitu myslíš jak? Jako lepší tisk? Já mám fotky od fotografky, takže kvality se nebojím, tak by mě zajímalo v čem bylo 24print horší? Loni jsem měla kalendáře od HappyFoto a jako neříkám, že byly škaredé, neměla jsem fotky od fotografky ale i tak, představovala bych si to jinak no.
No právě proto jsem to napsala, abys nebyla zklamaná. Já sice neměla fotky od fotografky, ale měli jsme nový foťák a ty fotky byly kvalitní a ostré, pečlivě jsem vybírala. Happyfoto mělo prostě hezčí barvy a kvalitnější tisk. Srovnávala jsem ty kalendáře mezi sebou. U těch velkých formátů A3 byl rozdíl prostě viditelný
. Ale zase je možné, že od té doby se 24print polepšili a je to už ok… To fakt nedokážu posoudit… Nicméně od té doby jsem všecky akční nabídky 24print.cz mazala bez čtení
.
@mooch A jaký jsou ty kalendáře od nich? Koukala jsem na jejich stránky a celkem se mi to líbí. Vypadají dobře? CO tisk?