Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@mooch píše:
Se
No tak to je super, taky vyzkouším. Díky moc @Jajulka!
Rádo se stalo - doufám, že budete všecky taky spokojené jako já
.
Tak ten týdenní stolní je o 100,– dražší. To mě teda štve, protože to napsali až dneska, tím pádem jsem prošvihla tu akci 4 za 3 u 24printu. No nic, holt počkám na ty 20% slevy. ![]()
@mooch Na kolik teda vyjde ten týdenní stolní? Mě ještě neodepsali, tak jsem se do toho nepouštěla, nechtěla jsem tam pak mít objednávku za bůhvíkolik ![]()
Cena 149 Platí na měsíční a čtrnáctidenní kalendář, na týdenní je příplatek 100,–kč. Zbytek nevím, na to jsem se neptala.
@mooch Včera mi psali, že týdenní kalendář 249,– včetně poštovného. Tak to není zas tak hrozný ![]()
@Jemys píše:
@mooch Včera mi psali, že týdenní kalendář 249,– včetně poštovného. Tak to není zas tak hrozný
No mě se to zdá jako dobrá cena, ale záleží na každém… ![]()
@Jajulka Mě taky. Jen nevím, když máš víc kusů, jestli poštovný sčítají nebo platí jen jedno. Ale i tak to vyjde dobře. Příští týden objednávám
@Jemys píše:
@Jajulka Mě taky. Jen nevím, když máš víc kusů, jestli poštovný sčítají nebo platí jen jedno. Ale i tak to vyjde dobře. Příští týden objednávám
Poštovné bys měla platit jen jedno si myslím, ale vše si ověř, to je nejlepší, když to máš černé na bílém
.
@Jajulka To už neřeším. 250,– jako konečná cena za kalendář se vším všudy je pěkná
@Jemys píše:
@Jajulka To už neřeším. 250,– jako konečná cena za kalendář se vším všudy je pěkná
A hlavně ta kvalita je fakt znát… ![]()
@Jajulka píše:
No mě se to zdá jako dobrá cena, ale záleží na každém…
jo, dobra cena to kazdopadne je, jen me stve, ze za tu cenu to tam maji taky, ale mohla jsem mit 4 za cenu 3. no nic, pozde bycha honit ![]()
@mooch píše:
jo, dobra cena to kazdopadne je, jen me stve, ze za tu cenu to tam maji taky, ale mohla jsem mit 4 za cenu 3. no nic, pozde bycha honit
Tady to bude zase ale hezčí si myslím… ![]()
@Jajulka píše:
Tady to bude zase ale hezčí si myslím…
zkusim u nich ty nástěnné A3
@mooch píše:
zkusim u nich ty nástěnné A3
Pak písni, jak jsi spokojená ![]()
Máte zkušenosti s nějakou firmou, která děla fotokalendáře kvalitně a levně? Drogerie nepíšte nemají kalendář, který chci a to tento způsob http://www.kalvos.cz/…alendar-2011