Fotografický výlet

302
26.6.14 16:34

Fotografický výlet

Ahoj holky, vyrážíme občas s holčičkama na fotografické výlety. Pořizuji tam fotky mých holčiček ale i dětí kamarádek i cizích. Kdybyste se chtěly zúčastnit, vyrážíme příští týden od čtvrtka do neděle do severních Čech, v plánu je okolí České Lípy, možná Varhany, možná Liberecká ZOO, podle počasí a nadšení.
Takové výlety pořádáme často, prozatím to byl vždy okruh známých, které v různých regionech máme, ale teď jsem doma, tak jsme se rozhodli to rozšířit a založit stránky, kde by byly i zajímavé typy a rady a akce pro děti. Kdo by měl zájem, moc rádi vás uvidíme, naše holčičky mají společnost rády. Jezdíme do následujících oblastí - Českolipsko, Liberecko, Praha-východ, Nymbursko, Jihlavsko, komplet jižní Čechy. Moc rády vás poznáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
26.6.14 18:04

Jee, to je moc fajn. taky rada fotim a nejak me to samotnou nebavi. skoda, ze ziju jinde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.6.14 08:07

@bismarck a kde žiješ? My jezdíme všude možně, holčičky to mají rády a já teď kvůli těhu budu už pořád doma, takže můžeme jezdit pořád a kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.6.14 15:11

@Gab9 USA:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.6.14 15:12

Napis mi pak treba do SZ ty webovky, rada se na ne mrknu. budu ted v cr mesic,2 tydny v praze a 2 tydny morava a svk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
27.6.14 15:47

USA? :-) tak to je opravdu lehce z ruky. Webovky teď připravuji, dávám dohromady, kde už jsme s holčičkama všude byly a kam se všude chystáme. Příští týden to bude českolipsko, pak čtrnáct dní jsme bez holčiček, ale pak na týden jedeme do českosaského švýcarska. Máme v plánu i Jihlavu a okolí, tam totiž mám kamarádku s dětmi, co je chce nafotit a pak pojedeme také do okolí Zlína, tam máme také kamarádku.
Vše bude na těchto stránkách: http://casdetem.webnode.cz/ hodlám to tam naházet o víkendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
27.6.14 15:52

Ahoj, jak staré máš holky? Také ráda fotím, jen ten můj rošťák se nenechává moc rád fotit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
27.6.14 17:38

Kdy budes v okoli zlina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
28.6.14 07:49

@PavlaPir, holčičky máme 4 a 6 let. Fotím s dětmi už celkem dlouho a právě protože, některé děti jsou nevyzpytatelné, jsou stydlivé, nebo se nechtějí fotit, tak s nimi vyrážím ven, na dětské akce, na hřiště, nebo jen do parky a třeba s mými holčičkami… a pak fotím z povzdálí a ti malí cvrčkové se buď přestanou stydět a zvyknou si na mě nebo o focení vůbec neví. Proto podnikám výlety, kde jsou ty děti uvolněné a spokojené. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
28.6.14 07:50

@bismarck, to ještě úplně přesně nevím. Domluvím se co nejdříve s kamarádkou z okolí Zlína, kdy se jí to bude hodit a dám vědět. Ty jsi tam někde v okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
29.6.14 02:30

@Gab9 mozna bych byla 17.-20.7. ale jeste to nevim na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
30.6.14 11:12

@Gab9 já mám kluka skoro 6 let. Také s ním jezdím na výlety a tam fotím, ale jsou to spíš momentky. Chtěla bych zkusit takové ty připravené fotky, aby mi postál na místě, doladit světlo a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
30.6.14 20:53

@PavlaPir, to není problém, můžem to zkusit :-) mám pár fotek zde: http://vasefoto.webnode.cz/…detske-foto/

V tomto duchu bychom mohli společně něco vyfotit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
1.7.14 09:42

@Gab9 to by bylo fajn :) My jsme z Prahy, odkud jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
3.7.14 11:07

@PavlaPir, já jsem chvíli v Praze, chvíli v Českých Budějovicích, chvíli v České Lípě. Přejíždím mezi těmito místy, takže je to jen o společné dohodě :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.