Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Prosím nemá tu někdo podobnou zkušenost?
Myslela jsem, že má syn zánět mocaku. U doktora nám řekli, že to bude spíš zánět předkožky a dostali jsme framykoin. Neměl někdo stejný problém? Za jak dlouho zabral? Smí se max 3× denně namazat. Už to jedem dva dny a syn pořád pláče a nenechá si na to téměř sáhnout.
Zkušenosti mám četné, většinou 3-4 den začalo být líp. Omývala jsem ještě řepíčkem - do stříkačky a opatrně ostříkávat.
@lleennttiillkkaa moc děkuju za názor. Jsem z toho už nějak zoufalá, když nevidím účinky. Nejspíš bych chtěla zázraky na počkání. Ale je to strašný, když se s ním pomalu musím prát,abych mu to namazala.
Nám řekli omývat heřmánkem,ale to je úplně běsnej.
Tak zkusím v lékárně ještě koupit ten repicek.
Ja mi udělala Heřmánek do misky, dala zinku a nechala ho, ať si matlá sám. To ho pak bavilo
Syn mel asi lehci prubeh, nicmene mu pomohl repik, framykoin mel zrovna vypadek dodavek… Repik jsem mela uvareny ve velke sklenici. Kdyz sel curat, posadila jsem ho na bidet a cural s proudem vody, to pak nerval, ze ho to boli. A pak jsem odlila trochu odvaru do male sklenicky, na chvili do nej namocila celeho pindika a pak ho jeste oplachla. Vsechno bez dotyku, to by jinak rval jak tur. Preslo to asi za dva dny.
Koupejte v heřmánku nebo hypermanganu. Pomůže to, v kombinaci s mašličkou za cca 3 dny bude líp
Prosím nemá tu někdo podobnou zkušenost?
Myslela jsem, že má syn zánět mocaku. U doktora nám řekli, že to bude spíš zánět předkožky a dostali jsme framykoin. Neměl někdo stejný problém? Za jak dlouho zabral? Smí se max 3× denně namazat. Už to jedem dva dny a syn pořád pláče a nenechá si na to téměř sáhnout.