Framykoin na zánět

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.12.18 12:04

Framykoin na zánět

Prosím nemá tu někdo podobnou zkušenost?
Myslela jsem, že má syn zánět mocaku. U doktora nám řekli, že to bude spíš zánět předkožky a dostali jsme framykoin. Neměl někdo stejný problém? Za jak dlouho zabral? Smí se max 3× denně namazat. Už to jedem dva dny a syn pořád pláče a nenechá si na to téměř sáhnout. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
2.12.18 12:06
@Anonymní píše:
Prosím nemá tu někdo podobnou zkušenost?
Myslela jsem, že má syn zánět mocaku. U doktora nám řekli, že to bude spíš zánět předkožky a dostali jsme framykoin. Neměl někdo stejný problém? Za jak dlouho zabral? Smí se max 3× denně namazat. Už to jedem dva dny a syn pořád pláče a nenechá si na to téměř sáhnout. :(

Zkušenosti mám četné, většinou 3-4 den začalo být líp. Omývala jsem ještě řepíčkem - do stříkačky a opatrně ostříkávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.18 12:15

@lleennttiillkkaa moc děkuju za názor. Jsem z toho už nějak zoufalá, když nevidím účinky. Nejspíš bych chtěla zázraky na počkání. Ale je to strašný, když se s ním pomalu musím prát,abych mu to namazala. :( Nám řekli omývat heřmánkem,ale to je úplně běsnej. :,( Tak zkusím v lékárně ještě koupit ten repicek.

• Citovat
  • Upravit
21311
2.12.18 12:23

Ja mi udělala Heřmánek do misky, dala zinku a nechala ho, ať si matlá sám. To ho pak bavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
2.12.18 12:41

Syn mel asi lehci prubeh, nicmene mu pomohl repik, framykoin mel zrovna vypadek dodavek… Repik jsem mela uvareny ve velke sklenici. Kdyz sel curat, posadila jsem ho na bidet a cural s proudem vody, to pak nerval, ze ho to boli. A pak jsem odlila trochu odvaru do male sklenicky, na chvili do nej namocila celeho pindika a pak ho jeste oplachla. Vsechno bez dotyku, to by jinak rval jak tur. Preslo to asi za dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
2.12.18 13:16

Koupejte v heřmánku nebo hypermanganu. Pomůže to, v kombinaci s mašličkou za cca 3 dny bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.18 13:47

Děkuji všem za reakce. Budu doufat,že to brzo poleví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA