Francie v létě u moře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4248
30.12.14 19:32

Francie v létě u moře

Ahoj, můžete mi někdo poradit kam jet v létě do Francie. Máme jasno v tom že chcem na jih, ale máte přímo nějaký vyzkoušený místa? Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2874
30.12.14 19:40

Byly jsme před 5 lety ve Fréjus (mezi Cannes a St. Tropez), ubytování v v Rezidenci Open.
Rezidence je hezky zařízená, my jsme si brali apartmány bez stravy. K moři to bylo pár kroků, večer se jelo do Grasse, St. Tropez, do Cannes, do Monaka. Všude kousek, lidé příjemní, bus tě kamkoliv za pár Eur zaveze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
30.12.14 19:43

Letos jsme byli v Le Lavandou, je to tam nadherne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
30.12.14 19:46

@LadyTommy Máte prosim odkaz na ubytování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
30.12.14 19:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
30.12.14 19:58

@Ivana 85 ale bylo tam spousta hotelu, i kemp, staci zagooglit nebo koukni na booking.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
30.12.14 20:37

@Ivana 85 S dovolením budu diskuzi sledovat. Také bych ráda v létě na dovolenou do Francie. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7715
31.12.14 07:47

Já v jižní Francii žiji :srdce: doporučuji již zmineny booking.com, souhrn všech hotelu i kempu. Ja miluju oblast Saint Tropez, je zde i spousta kempu, napr. v La Croix Valmer, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
31.12.14 10:23

@Choupinette Jé a můžu se tě zeptat? Cjtěli by jsme právě k Saint Tropez a chtěli by jet pobyt od 27.6.Bejvá tam už teplo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7715
31.12.14 13:37
@Ivana 85 píše:
@Choupinette Jé a můžu se tě zeptat? Cjtěli by jsme právě k Saint Tropez a chtěli by jet pobyt od 27.6.Bejvá tam už teplo?

No na konci cervna uz snad jo, ale predloni jsme tam byli prvni tyden v cervnu a plavky jsme ani nevytahli. Prijde mne, ze je tam studenejsi voda, nez treba u nas (my jsme dve hodky od Spanelska). Kde byste se chteli ubytovat? Hotel, kemp? Ja se kouknu do emailu, nepamatuju si nazev, kde jsme byli posledne, ale bylo to kousek od ST, bylo to kemp, ale byli tam i jak kdyby male byty a bylo to s koupelnou, kuchyni, dva pokoje a nestalo to moc…

Hlavne casto mne lidi rikaji, ze jsou zklamani ze ST, ale ja moc nechapu, co od toho ocekavaji tam, je jasne, ze cetnika tam nepotkaji :think: spis to chce delat vylety v okoli, Ramatuelle, Le Lavandou, prolezt si ruzne kopecky okolo, nadherny vyhled. Ja to tam miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
31.12.14 15:06

My letos byli prelom cervna cervence, bylo teplo, ale ze 7 dni nam 2 proprselo a more bylo dost studene, byli jsme s rocni dcerou a ta do vody vubec nechtela. Ale bylo fajn, ze Nemcum a Francouzum jeste nezacaly prazdniny, tak byl vsude klid.

Saint Tropez me taky moc nenadchlo, take jsem cekala, ze bude vic spjato s cetniky, tu puvodni stanici jsme ani nenasli a co me nastvalo, ze ve 14h nebyla sance se nikde naobedvat, nikde uz nevarili. Ale udelali jsme si prochazku na Citadelu a tam to bylo moc pěkné.

Jak uz jsem psala, byli jsme ubytovani v Le Lavandou, projeli jsme okolí, saliniste, Hyeres, Saint Tropez, zelvi vesnicku… Ta oblast je tam krasna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
31.12.14 15:13

Já už jsem z toho hotová, nakonec asi nepojedem nikam :-D už jsme koukla na tolik ubytování a když s emi něco líbí, tak bud je to hodně daleko k moři, nebo jsou špatný recenze :-( hodně se mi líbí třeba tohle, ale je to asi daleko od moře http://www.booking.com/…gnac.cs.html?… @Choupinette za odkaz budu ráda, je nám jedno jestli kemp, hotel, apartmán, ale ráda bych bazén a když budou nějaký skluzavky nebo tobogány tak jedině dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
31.12.14 15:21

@Ivana 85 to mi povídej, já jsem hledala hotel dva měsíce, než jsme si skrz kompromisy vybrali. Zkus i pres ten google, ve meste pak bylo spousta fajn hotelu, co na booking vubec nebyly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
31.12.14 15:21

@Ivana 85 A což si půjčit obytné auto na týden nebo obytný přívěs a v kempu potřebuješ už jen místo, vše ostatní si vezeš s sebou.

• Citovat
  • Upravit
4181
5.1.15 15:21
@LadyTommy píše:

Saint Tropez me taky moc nenadchlo, take jsem cekala, ze bude vic spjato s cetniky, tu puvodni stanici jsme ani nenasli a co me nastvalo, ze ve 14h nebyla sance se nikde naobedvat, nikde uz nevarili. Ale udelali jsme si prochazku na Citadelu a tam to bylo moc pěkné.

Byli jsme tam před lety, cetnickou stanici jsme nasli, na namesti :), je dost nenapadna.
Jinak s tim obedem - to je ve Francii normalni, mozna i v jinych zapad. zemich, to není jako u nas, ze se naobědváš v jakykoliv denní cas si vzpomenes a obchody mají otevreno od nevidim do nevidim (teda - ja si nestěžuju, me to ve Francii taky stvalo), jsou tam silne odbory, proste kuchar odpociva :) a Ty si musíš koupit rohlik (ovšem jen do 12ti, nez zavrou na 3hodinovou poledni prestavku i v krame :mrgreen: ).
Takhle je to i v Italii v Alpach - zimni stredisko, lidi mraky, a jediny Spar v mestecku proste 12.30-14.30 zavreno a hotovo
Muzou si to dovolit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario