Letní dovolená, vaše oblíbená místa

935
29.12.14 20:14

Letni dovolena, vase oblibena mista

Ahoj holky, chtela bych se zeptat, na vase oblibene mista kde jste travily letni dovolenou. Potrebuji totiz neco vymyslet na duben ci kveten. pokud to totiz nenaplanuji ja, tak opet nikam nepojedeme, partner na to bohuzel cas nema a ja zase nevim co, protoze mi rekne, ze pojede tam kam budu chtit ja…a tak zustavame doma a nemuzu rici ani pul slova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30971
29.12.14 20:20

@Sini co to je za mesice, duben kveten? To je docela rozdil oproti letu. Duben muze byt jeste na lyzich, leto u more.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
29.12.14 20:33

@Cuddy samozrejme, mozna by se v tuto dobu dalo jeste nekde lyzovat :) a asi jsem to nenapsala uplne spravne, ale take mne zajimaly zkusenosti holek, ktere navstivily zeme kde je leto treba i celorocne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
29.12.14 20:36

@Sini ok, tak to ja bohuzel radu nemam. Jsem lyzovaci typ a more pouze klasika, ktera by byla v dubnu na umrznuti. Ale tak snad ti nekdo poradi lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
29.12.14 20:50

Byla jsem na dosti místech, ale hodně se mi líbila Francouzská riviéra. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
29.12.14 20:53

Moc nechápu, jestli myslíš ČR, nebo někde u moře. my byli koncem dubna na Kypru, bylo to tam fajn na ohřátí, stabilně 25st, ale na koupání moc ne, moře mělo asi 18st, tam jsem vlezla jen 1 z hecu.
jinak minulý duben jsme byli na Lipně, bylo tam moc hezky, ale chytli jsme zrovna příšerný počasí, první den déšť, asi 10st,2. den přeháňky, a asi 11st, 3: den teda jasno, ale asi 5st :roll: to jsme byli zrovna na stezce v korunách, a v zimních čepicích. a apk už jsme jeli domů. a to bylo koncem dubna. koncem května jsme byli v Tatrách, a poasí taky nic moc, jsme byli poslední týden v květnu, a první v červnu, a asi 2: června se počasí hodně zlomilo k lepšímu.
jinak pokud chcete k moři, a koupat se, tak spíš ten Egypt, v dunu, v květnu už možná kamkoliv na jih, i to Řecko, ale spíš koncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
29.12.14 21:31

Pálava (jezdíme tam do jedné vsi)… podle počasí buď jedeme k vodě a to do Merkuru nebo je tam poblíž takový parádní koupaliště :D Nebo jedeme na nějakou památku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
29.12.14 21:32

@Sini Jo cizina… tak to neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16220
29.12.14 21:41

Já osobně jsem nebyla, ale známí si hrozně chválili jaro na Madeiře, všechno kvete, prý nádhera. My máme oblíbenou Korsiku, ale moc na koupání to asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56304
30.12.14 00:00
@lovesmile píše:
Byla jsem na dosti místech, ale hodně se mi líbila Francouzská riviéra. ;)

tam by jí v dubnu byla ještě malinko zima :mrgreen: leda na poznávačku… jinak souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
30.12.14 06:32

Dekuji holky za tipy…sumava je fajn, mame tam chatu, ale pravda s tim pocasim na stiru. Spise ale vubec nepremyslim o horach, ale o teple jak jste dale psaly, ale asi je to jeste prilis brzo jen tak se nekde ohrat. Mimojine se take musim vyhnout vsem arabskym zemim coz situaci komplikuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
30.12.14 06:59

@Sini takze chces nekam k mori? A chces se valet nebo jak? Mela by jsi to specifikovat :nevim: my byli na konci dubna v londyne a okoli a bylo to skvele, nekdy si to zopakujeme… uz teda podruhe jsme tam byli ve stejnou dobu. u more bude jeste chladno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
30.12.14 08:33

@blumen Jj londyn je taky fajn! jenomze ja bych opravdu chtela more a teplo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85401
30.12.14 08:38

@Sini tak to asi zbydou ty arabske staty, ne? Protoze jinak to teplo v tuhle dobu opravdu vetsinou neni. :nevim: Pak zalezi i na financich, takovy napriklad Mauritius se prodrazi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
30.12.14 08:51

@blumen prave no a do arabskych zemi jednoznacne nemuzeme a ani me ta kultura absolutne nesedi. Co se tyka financi nemam to az tak omezene, ale samozrejme radeji se ptam na zkusenosti, jelikoz nekdy clovek vyhodi spousty penez a skoro nevidi do ceho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí