Františkovy lázně březen/duben 2020

276
27.2.20 09:42

Františkovy lázně březen/duben 2020

Ahoj holky, nechystá se někdo březen/duben/květen 2020 do Františkových lazni? mne budou teprve schvalovat, byla jsme v lednu na vetsi operaci a teď mi gynekolozka napsala doporučení na lazne…L. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.3.20 17:30

Františkovy Lázně - léto 2020

Ahoj Lusili1,
také jsem po operaci. Snažíme se neúspěšně o mimi. Paní doktorka mi teprve žádost o lázně vypisuje. Že mám na ně nárok, je informace čerstvá. Bude to můj 1. lázeňský pobyt(jestli tedy vše klapne), navíc s cestou na druhý konec republiky. Vůbec nevím, co mám čekat a hlavně, který hotel bude ten nej - dostupnost všech procedur přímo na hotelu + jednolůžkáč. Už máš zamluvený konkrétní termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.3.20 18:07

@l0e0n0t0i0l0k0a ano chtěla jsem původně hotel Savoy ale nebyl volný, tak mám vedlejší Goethe vsechný procedury v hotelu, mám jednoluzkovy rezervovany, jinak holky jezdí hodně ještě na Adler a pak je dráhy Pawlik…já se chystám také poprvé a také přes celou republiku😄akorát asi tedka pojišťovny návrhy na lazne neschvaluji, ale hned jak bude po omezeních určitě to schvali…hotel si můžeš rezervovat již dopredu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.3.20 18:09

@l0e0n0t0i0l0k0a jinak termin jsem měla původně od 22.3. Ale diky teto situaci se to zrušilo a náhradní mám od 17.5.-14.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.20 18:36

Lusili,
je fajn, že ti to takhle přesunuli. Moji podmínkou je termín během letních prázdnin, abych nezameškala v práci :andel:, tak je vlastně s otazníkem, jestli všechno vůbec klapne. Doba je nejistá. Můžu se zeptat na doplatek za jednolůžkáč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.3.20 18:49

@l0e0n0t0i0l0k0a Jj teď to bohužel nikdo neví co bude…letní měsíce bývají určitě hodně plné, ale třeba to bude letos jinak…já doplacim cca 13000kc zalezi to na hotelu a kategorii hotelu…No lazne teď nepřijímají nove hosty takže jsem rada ze to pojišťovna prodloužila…uvidime zda to bude stacit🍀 ❤️️A kdy a kde jsi byla na operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.20 18:55

Na laparoskopii jsem byla před necelými třemi týdny na klinice EUC Zlín. Zatím čekám a tajně věřím/doufám, že by mohla přinést „své ovoce“, ale na takové úvahy je zřejmě hodně brzy :roll: Mám trošku obavy z toho, že celým posunem X termínů bude v lázních o prázkách hodně narváno, ale můžu se mýlit - třeba budou mít lidé obavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.3.20 19:03

@l0e0n0t0i0l0k0a já byla v Baťovce v lednu😄třeba nebude ani potřeba lazni někdy to tak byva😄no s téma terminama mas pravdu ono už teď to bylo na červen dost plné jak se posouvají ty termíny a někteří už to mají dopredu rezervované…klidně napis soukromou zprávu jestli chceš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.20 22:35

Kupon

Dobrý den,
nemá některá slevový kupon na 1. návštěvu hotelu Savoy nebo Pawlik platný zhruba do září? Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.4.20 09:43

Slevový kupón hotelu Adler

Ahoj holky, mám slevový kupón do hotelu Adler na 1000Kč. Je potřeba uplatnit už při rezervaci! Ráda zašlu. Jezdím do Adlera už roky a jsem naprosto spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
24.4.20 11:53

Holky, tak už lazne mají zelenou😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
27.4.20 10:52

Tak co holky mate nove terminy? ja jedu 17.5.-14.6.hotel Goethe :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
5.6.20 15:25

Ahoj holky nenastupujete některá od 24.7.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
20.5.21 11:03

Goethe nebo Savoy

Ahoj ženy, kamarádce schválili lázně, má si hned vybírat mezi Goethe Economy nebo Savoy, nějak nemohu dohledat žádné fotky, zkušenosti, jaké jsou? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
20.5.21 11:11
@Basterao píše:
Ahoj ženy, kamarádce schválili lázně, má si hned vybírat mezi Goethe Economy nebo Savoy, nějak nemohu dohledat žádné fotky, zkušenosti, jaké jsou? Děkuji

Já byla v Goethe mne se moc libilo Savoy je více luxusní…zadejte si do google a vyjedou vám přímo stránky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí