Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Holky, je tady mezi vámi některá, která se letos (2020) chystá na umělé oplodnění za svoje? Předpokládám tedy někdo 39+?
Děkuji za odpověď. Jana
Ano. Já.
Mohla byste mi prosím napsat soukromou zprávu? chtěla bych se na něco zeptat. děkuji!
Ahoj,
já také samoplatce. Zatím jsme v tom za 60. Ale začátek. Jen hormony byly za 40, jelikož byly koňské dávky.
Já taky, je mi 41 a teď čekám na výsledky z prvního IVF (vyšlo nás to na cca 40 tisíc-minimální stimulace a máme i jedno ještě zamražený 🙂) Předtím 3×neúspěšné IUI.
Holky, chtěla jsem někomu nabídnout svůj Gonal - nevím už jak to udělat, aby nepřišel vniveč. Daruji ho zdarma, když se prodávat nesmí a inzeráty se mažou - jen ho prostě nechci vyhodit. Peníze nikdo z nás netiskne a bez pojišťovny je to pálka, vždyť víte samy. Já ho nevyužiji a expiraci má 11/2020. Celou dobu je uložený v chladničce v originál balení, tři krabice těch per. S manželem jsme se bohužel rozešli a já v dohledné době určitě nevyužiji. Tak dejte vědět, kdyby měl někdo zájem. Třeba na oplátku pošlete pár korunek nějakému útulku nebo jiné charitě
Jsem z Ostravy.
Taky bych ráda darovala. Mám injekce Clexane, Duphaston, Estrofem. Předání v Praze. Otehotnela jsem přirozene v červnu. ![]()
Stále se nikdo neozval, léky stále v ledničce…pravdu nikdo nechce zdarma? V listopadu je expirace… Jana (Ostrava)
Holky, je tady mezi vámi některá, která se letos (2020) chystá na umělé oplodnění za svoje? Předpokládám tedy někdo 39+?
Děkuji za odpověď. Jana