Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Holky, je tady mezi vámi některá, která se letos (2020) chystá na umělé oplodnění za svoje? Předpokládám tedy někdo 39+?
Děkuji za odpověď. Jana
Ano. Já.
Mohla byste mi prosím napsat soukromou zprávu? chtěla bych se na něco zeptat. děkuji!
Ahoj,
já také samoplatce. Zatím jsme v tom za 60. Ale začátek. Jen hormony byly za 40, jelikož byly koňské dávky.
Já taky, je mi 41 a teď čekám na výsledky z prvního IVF (vyšlo nás to na cca 40 tisíc-minimální stimulace a máme i jedno ještě zamražený 🙂) Předtím 3×neúspěšné IUI.
Holky, chtěla jsem někomu nabídnout svůj Gonal - nevím už jak to udělat, aby nepřišel vniveč. Daruji ho zdarma, když se prodávat nesmí a inzeráty se mažou - jen ho prostě nechci vyhodit. Peníze nikdo z nás netiskne a bez pojišťovny je to pálka, vždyť víte samy. Já ho nevyužiji a expiraci má 11/2020. Celou dobu je uložený v chladničce v originál balení, tři krabice těch per. S manželem jsme se bohužel rozešli a já v dohledné době určitě nevyužiji. Tak dejte vědět, kdyby měl někdo zájem. Třeba na oplátku pošlete pár korunek nějakému útulku nebo jiné charitě
Jsem z Ostravy.
Taky bych ráda darovala. Mám injekce Clexane, Duphaston, Estrofem. Předání v Praze. Otehotnela jsem přirozene v červnu. ![]()
Stále se nikdo neozval, léky stále v ledničce…pravdu nikdo nechce zdarma? V listopadu je expirace… Jana (Ostrava)
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Holky, je tady mezi vámi některá, která se letos (2020) chystá na umělé oplodnění za svoje? Předpokládám tedy někdo 39+?
Děkuji za odpověď. Jana