Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo, taky jsem dle Dr měla line vaječníky a že rozhodně brzo neotehotnim
řekla mi to cca v breznu a v květnu jsem otěhotněla. Užívala jsem gynex a upravila stravu👍
@pikola píše:
Vyměnit Doktora.
ale ta doporučení nejsou od věci…
Ahoj, nevím úplně co z té „diagnózy“ vyplývá
Ale o gynexu jsem slyšela hodně chvály (mně teda nepomohl). Já jsem na srovnání cyklu pila kontryhelový čaj, a pak bych asi doporučila hormonální jógu, která ty vaječníky jakoby probere
Anebo cvičení podle Mojžíšové.
Jinak půl roku ještě není taková tragédie, já jsem rok srovnávala cyklus a pak se zadařilo ![]()
Hodně štěstí přeji ![]()
Co jsou to líné vaječníky? Ovuluješ? Půl roku není žádná doba. Víc sportovat - potřebuješ hubnout? Nebo prostě hodit tělo do kondice? To není před těhotenstvím an škodu. Sportem ani gynexem ničemu neuškodíš, ale po roce bych chtěla důkladnější vyšetření a trochu přesnější diagnózu než líné vaječníky.
Ahojky holky, mám takový problém byla jsem u paní gynekolozky na prohlídce, zjistila mi ze mám jeden vaječník větší a druhy menší a taky ze mám line vaječníky. Snažíme se o miminko, už přes půl roku nám to nejde, nesetkala jste se některá s tímto problémem? Co s tím dělat? Nějaký léky? Paní doktorka mě jenom řekla ze víc sportovat a abych si koupila gynex na srovnání menstruace, protože ji mám nepravidelnou. Díky za veškeré rady.