Líné vaječníky, co dělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.2.20 08:17

Líné vaječníky,co dělat?

Ahojky holky, mám takový problém byla jsem u paní gynekolozky na prohlídce, zjistila mi ze mám jeden vaječník větší a druhy menší a taky ze mám line vaječníky. Snažíme se o miminko, už přes půl roku nám to nejde, nesetkala jste se některá s tímto problémem? Co s tím dělat? Nějaký léky? Paní doktorka mě jenom řekla ze víc sportovat a abych si koupila gynex na srovnání menstruace, protože ji mám nepravidelnou. Díky za veškeré rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
19.2.20 08:19

Vyměnit Doktora. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
19.2.20 08:20

Jo, taky jsem dle Dr měla line vaječníky a že rozhodně brzo neotehotnim ;) řekla mi to cca v breznu a v květnu jsem otěhotněla. Užívala jsem gynex a upravila stravu👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.2.20 08:23
@pikola píše:
Vyměnit Doktora. :nevim:

ale ta doporučení nejsou od věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.20 08:25

Ahoj, nevím úplně co z té „diagnózy“ vyplývá :think: Ale o gynexu jsem slyšela hodně chvály (mně teda nepomohl). Já jsem na srovnání cyklu pila kontryhelový čaj, a pak bych asi doporučila hormonální jógu, která ty vaječníky jakoby probere :D Anebo cvičení podle Mojžíšové.
Jinak půl roku ještě není taková tragédie, já jsem rok srovnávala cyklus a pak se zadařilo ;)
Hodně štěstí přeji :hug:

• Citovat
  • Upravit
68928
19.2.20 08:51

Co jsou to líné vaječníky? Ovuluješ? Půl roku není žádná doba. Víc sportovat - potřebuješ hubnout? Nebo prostě hodit tělo do kondice? To není před těhotenstvím an škodu. Sportem ani gynexem ničemu neuškodíš, ale po roce bych chtěla důkladnější vyšetření a trochu přesnější diagnózu než líné vaječníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí