Srůsty po interupci?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10.2.20 14:34

Srůsty po interupci?

Dobrý den, chci se zeptat zda je tady někdo kdo by mi mohl dát radu. Před rokem v lednu jsem podstoupila interupci. Vše proběhlo v pořádku, jelikož sem prenašečka hemofilie, nechali si mě i přes noc na pozorování. Po půl roce se mi vždy uprostřed mezi MS objevily bolesti v podbřišku, co krok to bolest, vždy to trvalo tak 5 dní. Sex v tomto období se nedal vydržet. Tak sem šla k doktorce. Proběhla typická kontrola, stěry a paní doktorka mi řekla ze to vypada jako ovulece spojená s tím ze mám bederní pater vykrivenou na jednu stranu.. po par dnech mi došla sms ze si mám v lékárně vyzvednout, antibiotika.. pokaždé když sem k paní doktorce volala abych zjistila na co mi je vůbec dala, sem se ani jednou nedovolala. Antibiotika sem dobrala a od té doby tyto bolesti nemám. Půl roku se s přítelem snažíme o miminko, ale nedaří se. Z nervů to nebude. Nepatřím mezi ty nedočkavce. Predtim se nám to povedlo na první pokus a teď prostě nic i přes Maca, kontryhel, kotvičník, dělat svíčku na 30 minut.. četla sem si par článku a diskuzích o srůstech.. po půl roce už to hlava nebere proč to nejde když predtim to šlo hned. Nemáte někdo zkušenosti? Předem děkuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
10.2.20 14:44

Na dceru sem si pockala asi 7 let, ted cekame druhe a otehotnela sem s teliskem. Pozadala bych na gynde o laparoskopii a hysteroskopii, podivaji se, zda jsou srusty a omrknou spodek zevnitr :) Ja mela hodne srusty po spatnem slepaku, ktere ucpavaly vejcovody, jak zjistili pri zminovane hysteroskopii. Myslim, ze ji delaji aj ambulantne, osobne sem mela komplet narkozu na laparoskopii a tak vse udelali zaroven :)

• Citovat
  • Upravit
10.2.20 15:09

@shadowbabe
V pátek si zajdu zase k paní doktorce a chci to začít už nějak řešit.
Jinak děkuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
10.2.20 15:24

Drzim palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
2
25.2.20 10:49

Ahoj, fyzioterapii zaměřenou na neplodnost/podporu otěhotnění si zvažovala? Nám pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.20 10:55

@Simi23 Nezvaživala,doktorka mi dělala ultrazvuk a říkala že ve mě žádný problém nevidí.. dokonce mi říkala ze za 2 dny cca mi začnou plodné dny. Prý když nejde otěhotnět tak se to řeší až tal po roku snažení a že by vždy měl jít muž jako první na spermiogram. Přijde mi divné že predtim hned na poprvé co něco uteklo a teď nic.. vydrzime ještě chvíli a až pak začneme řešit ten spermiogram.. :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.2.20 11:04

Jasné, není důvod plašit. Jen upozorním, že gynekolog na ultrazvuku případné fyzio potíže nevidí, to ti pomůže odhalit a odstranit až kvalitní fyzioterapeut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
25.2.20 12:49

Ale to, ze to slo minule hned vubec neznamena, ze vam to pujde pokazde hned na prvni dobrou :lol: pravdepodobnost poceti pri trefeni se do ovulace je ca 20%. Takze jste meli stesti a soubeh okolnosti tomu napomohl, ze to zrovna padlo a ted to zase nepadlo…nijak to nedeklaruje vasi plodnost… ;) mozna to chce jen vic trpelivosti…good luck

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.20 17:27

Ženy, tak já se vám musím pochlubit :kytka: jak sem psala že sem byla u doktorky a ta mi řekla ze za 2 dny bude ovulace, tak sem i po hodně dlouhé době cítila bolest vaječníku no a teď sem si dělala test.. ta radost je neuvěřitelná ale nesmím nic zakřiknout :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí