Františkovy lázně červen 2013

66
14.3.13 16:12

Frantiskovy lazne Cerven 2013

Ahojky holky, mozna je jeste brzy, ale preci zakladam toto tema..jedu do Frantiskovych lazni v Cervnu…prosim jede nekdo z vas..na kavu, prochazky a tak?? Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8037
14.3.13 16:14

Ahojky, já tam pracuju, takže nepomůžu, ale v tomhle období je tam vždy spousta mladých holek i žen a vídávám je, jak chodí na procházky, cvičit, plavat. Neboj, určitě ti tam smutno nebude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.3.13 16:28

Ahojkz Carol dekuji za tvou odpoved..no nevim jak to tam preziju, doma dcerka manzel, umru stezkem a tak se potrebuju s nekym zabavit..Ty pracujes primo nekde v laznich? Nemohla by jsi mi doporucit nejaky hotel z tech 8…nebo tak co a jak? Dekuji ti moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
14.3.13 16:34
@Pihulinka píše:
Ahojkz Carol dekuji za tvou odpoved..no nevim jak to tam preziju, doma dcerka manzel, umru stezkem a tak se potrebuju s nekym zabavit..Ty pracujes primo nekde v laznich? Nemohla by jsi mi doporucit nejaky hotel z tech 8…nebo tak co a jak? Dekuji ti moc :hug:

Pihulinko, na jak dlouho jedeš? A jedeš přímo do a. s.Františkovy Lázně? Jj, já pracuju přímo v lázních. Pokud ano, podívej se na stránky www.frantiskovylazne.cz,podívej se na jednotlivé hotely. Špatný není třeba Belvedere, konkrétně jeho vedlejší budova Royal, jsou tam pěkné zrekonstruované pokoje, ty doplatky přesně nevím, na jídlo bys chodila do hlavní budovy, ale ta je hned vedle. Chápu, že se ti bude stýskat, já bych taky umřela steskem, jak máš starou dcerku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.3.13 16:42

Carol jedu na tri tydnz, na Belveder jsem zrovna koukala vypada moc pekne, asi tak na 5 dnu by tam zamnou manzel s dcerkou prijel, takze si musim vzit jednoluzak a pak pozadat o pristylku. Dcerka ma 5 let, je to treperenda..zacina ji prvni puberta :cert: ale jinak je to nase zlaticko, mam ji z IVF s exmanzelem, ktery si tak nejak nastridacku chodil jinam a zas zpatky a na potreti uz to stacilo, ted mame bajecneho tatinka, jen to druhe mimi nam taky nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
14.3.13 16:44

Ahoj holky, tak moje žádost je ještě na pojišťovně, ale já bych chtěla lázně stihnout do května, to budu mít další ivf… Taky si říkám, jak to tam ty 3 týdny vydržím, ale docela se těším…

@carola A jaký by jsi doporučila ty, belvedere nebo adler? Nechci doplácet nic navíc co nebudu muset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.3.13 16:49

Ahoj Nikaveru..skoda ze nejedes v cervnu uz bych mela spriznenou dusi :dance: ja taky koukala na ty doplatky..budu doplacet stejne pac musim mit jednoluzak kdyz pak prijede manza s malou…takze cca 4000 za jednoluzak a 2415 regulacni a lazensky poplatek… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.3.13 16:51

Niko a ty uz sis do lazni volala azamluvila termin? Ja dneska mluvila s p. Jedlickovou mooc prijemna pani a prave ze mi rekla at si vzberu hotel a datum a zavolam…chtela bych to do zitrka stihnout vybrat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.3.13 16:51

Carolko, ale Royal v nabidce vubec neni..nevis proc? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
14.3.13 16:53
@Pihulinka píše:
Carol jedu na tri tydnz, na Belveder jsem zrovna koukala vypada moc pekne, asi tak na 5 dnu by tam zamnou manzel s dcerkou prijel, takze si musim vzit jednoluzak a pak pozadat o pristylku. Dcerka ma 5 let, je to treperenda..zacina ji prvni puberta :cert: ale jinak je to nase zlaticko, mam ji z IVF s exmanzelem, ktery si tak nejak nastridacku chodil jinam a zas zpatky a na potreti uz to stacilo, ted mame bajecneho tatinka, jen to druhe mimi nam taky nejde

Pihulinko, tak to je hezký :),já mám pro tvou slečnu pětiletého ženicha, v tomhle věku jsou úžasní, takový chytrolíni. To jsem ráda, že jsi spokojená, a že máte nového hodného tatínka a moc ti přeju, aby se vám zadařilo i to druhé. Mně zatím stačí malej, ale možná bych pro něj taky jednou chtěla sourozence.Nebo ještě jukni na Metropol, ale nevím, jak se to tam liší cenově, já juknu taky.Tam je to zas takový klidnější. Já ti úplně rozumím, někdy toho mám doma všeho plný kecky, práce, práce doma, běhání kolem malýho, že bych si ráda odpočinula, ale určitě by mi taky moc chyběli ti mí chlapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
14.3.13 16:55
@Nikaveru píše:
Ahoj holky, tak moje žádost je ještě na pojišťovně, ale já bych chtěla lázně stihnout do května, to budu mít další ivf… Taky si říkám, jak to tam ty 3 týdny vydržím, ale docela se těším…@carola A jaký by jsi doporučila ty, belvedere nebo adler? Nechci doplácet nic navíc co nebudu muset…

No, vidíte holky, tak třeba budete spolu.
Jinak Belvedere, Adler jsou hned vedle sebe, možná spíš ty jejich vedlejší budovy, měly by být levnější, já juknu taky na ty stránky a v práci zítra ještě do ceníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
14.3.13 16:56
@Pihulinka píše:
Niko a ty uz sis do lazni volala azamluvila termin? Ja dneska mluvila s p. Jedlickovou mooc prijemna pani a prave ze mi rekla at si vzberu hotel a datum a zavolam…chtela bych to do zitrka stihnout vybrat.. :lol:

Ahoj, nevolala, protože nevím, jestli budu mít lázně schválené pojišťovnou. Já doufám, že jo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
14.3.13 16:57
@carola píše:
No, vidíte holky, tak třeba budete spolu.
Jinak Belvedere, Adler jsou hned vedle sebe, možná spíš ty jejich vedlejší budovy, měly by být levnější, já juknu taky na ty stránky a v práci zítra ještě do ceníku.

Díky moc. Holky, co jsou z diskuze Františkovy lázně březen (nebo tak nějak) říkaly, že Belvedere a Adler jsou nejlepší a hlavně zaměřené na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
14.3.13 17:03
@Pihulinka píše:
Carolko, ale Royal v nabidce vubec neni..nevis proc? :,(

Pihulinko, koukám na to a netuším. Já kdysi pracovala přímo na obchodním oddělení, ale po MD jsem se tam už nevrátila, pracovala jsem na recepci, ale od dubna se tam zase budu vracet, tak se budu všechno znova učit. Zavolej zítra paní Jedličkové a zeptej se jí, ona ti poradí, je fakt moc hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
14.3.13 17:04

Arol no tak to je skvele…Elli ma rada zenichy :palec: tak doufam ze by jsme se tam mohly potkat. To budes hodna kdyz na to juknes..jejda mam radost..to je super. Jojo jsme vdecni za to ze nas potkalo stesti v podobe manzi..prozivali jsme dost krusne obdobi kdyz ex odesel kdyz byly male tri tydny..pak znova a pak ve dvou a pul konecna…ted jsem rada ze ma me Petra..je to uzasny clovek ktery prijal malou za vlastni, miluje ji a ona jeho..nastesti vychazime i s Ellinky tatinkem, o malou se stara vzorne, hodne casto si ji bere..takze vlastne vse ok..jen to mimi jeste… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí