Stellart Teplice MUDr. Daniel Schmitz

188
13.3.13 09:11

Stellart Teplice MUDr. Daniel Schmitz

Ahojky, zavedla jsem novou diskuzi co se týče CARU Stellart Teplice. Jestli je tu někdo kdo by o tomhle centru chtěl pokecat tak se přidejte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jajda81
13.3.13 09:30

Stellart

Mě by zajímalo jaké jsou platby ve stellartu. Slyšela jsem, že oproti Pronatalu se všechno musí platit. Máte někdo zkušenosti teď? Jsem tam objednaná a váhám :think:

• Citovat
  • Upravit
188
13.3.13 09:42
@Jajda81 píše:
Mě by zajímalo jaké jsou platby ve stellartu. Slyšela jsem, že oproti Pronatalu se všechno musí platit. Máte někdo zkušenosti teď? Jsem tam objednaná a váhám :think:

Ahoj, já tam už přes půl roku chodím a máš pravdu platí se tam dost. Nejdřív jsem tam začala chodit na normální gynekologii a to sem platila vstupní poplatek 800,–
Jinak běžné prohlídky normální regulační poplatek 30,–

Asistovaná reprodukce už se platí :-( My osobně platili za spermiogram 420,–, datace pohlavního styku + Pregnyl 950,– a za IUI 2400,–
Od jiných holek vím že v Jiných CAREch tolik neplatí, ale ty jsou nejblíž v Praze a to mě se dojíždět nevyplatí. Jinak co se týče přístupu personálu a doktora Schmitze tak je příjemný, sestřičky jsou hodný a čekací doby nejsou dlouhý. Jak je to v Pronatalu tak to nevím, jen se tam prý střídají doktoři a každý řekne něco jiného :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajda81
13.3.13 09:49

Já jsem byla v Pronatalu a IUI tam stojí 1229,– protože moje pojišťovna nemá smlouvu. Žádný poplatek jsem neplatila za první schůzku, jen 30,–. Ale nejsem moc nadšená s komunikací mezi dr. a pacientem. Vůbec nic nevím. Slyšela jsem, že zase ve stellartu je kapacita dr. Schmitz kterého jsem potkala na pohotovosti v Úl. Je takoví hodný a všechno vysvětlí, proto se rozhoduji zda zaplatit nebo neplati a nic nevědět :think:

• Citovat
  • Upravit
188
13.3.13 09:59

Tak já v Pronatalu nikdy nebyla šla jsem hned do Stellartu. Ale co takhle čtu diskuze tak si hodně holek stěžuje v Pronatalu na přístup lekařů k pacientům.
A jak říkáš tak můžu jen potvrdit že Dr. Schmitz je hodnej a jeho přístup je dobrý. Je výhoda že tam je on sám a ty jdeš pouze vždy jen k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terfa82
31.3.13 11:13

Já jsem chodila do Pronatalu a vyšel nám hned první pokus :potlesk:
Máme doma krásnou holčičku a na přístup dr. si vůbec nemůžu stěžovat :mavam:
Teď po porodu zvažuji změnu gynekologa, ale těch poplatků se trochu bojím.

• Citovat
  • Upravit
188
31.3.13 11:49

Tak to ti moc gratuluji, nám se zatím nedaří :-(Ano máš pravdu ty poplatky jsou tam vyšší, já nemohu soudit jaký je Pronatal nikdy jsem tam nebyla, vybrala jsem si Stellart a tam jsem spokojena. Ale jestli tam chceš chodit jen jako na gynekologii tak je tam poplatek 800,– vstupní a pak je hrozeno pojišťovnou jako u normálního gynekologa. Tam se platí jen Asistovaná reprodukce.

A to jste podstoupili IVF???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
6.4.13 12:23

Ahoj holky, my jsme šli rovnou do Stellartu, protože o Pronatalu jsem si dočetla ne-zrovna kvalitní recenze, prý se dost zhoršili a z praktického hlediska, jsme z Teplic. Jinak pan Dr. Schmitz je hrozně milý a pozorný, vše vysvětlí. Stejně tak sestřičky, dokonce mi výsledky testů sami od sebe posílali smskou. Dokonce nechal manžela, aby byl u kontrolního ultrazvuku…(to se mi ještě nestalo).Jinak budeme podstupovat ICSI (1.pokus) kvůli špatnému spermiogramu. Zatím jsme platili konzultace, krevní a hormonální testy a celkem to zatím vyšlo cca. na 3000 Kč, což mi zase tak moc hodně nepřipadá, ale ucidíme na kolik se to vyšplhá celkem. V polovině května si jdu pro léky a pak budu stimulovat…jsem z toho docela nervózní…u mně zatím všechny testy i ultrazvuky byly ukázkový, tak snad to vyjde brzy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.4.13 17:21

@MišulaF ahoj, my se ted pripravujeme na 2. IUI, pichame injekce merionalu. To ICSi budes podstupovat primo v Teplicich ne si to nechate udelat v Praze??? My jestli tohle iui nevyjde tak na ivf pojedem do prahy tam je to na pojistovnu, ve Stellartu to pojistovna nehradi. Stellart spolupracuje s prazkym Iscare nebo Gennetem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
7.4.13 10:07

Ahojky, no my půjdeme přes pojišťovnu. Samozřejmě bychom radši všechno podstoupili tady v Tp, ale 40-50 tis. opravdu nemáme ;) V Iscare Mudr. Schmitz tuším dříve ordinoval, tak to snad bude v pohodě. V Praze bychom měli podstoupit odebrání a vložení, takže teoreticky dvě cesty do Prahy, ale následná péče by měla probíhat už zase tady v Tp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
7.4.13 16:07

@MišulaF take to tak udelame. I kdyz doufam ze tohle iui vyjde a nakonec bude vyhrano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
11.4.13 15:38

Ahojky, nemáte někdo zkušenost s ICSI ve Stellartu když jdete přes pojišťovnu (všeobecná) jak je to s platbou za léky a samotný zákrok? Kdy a kde se platí? Jestli až v Praze nebo v Tp?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
11.4.13 18:35

Ahoj, s Icsi zkusenosti nemam. Me ted ve Stellartu pujdem na 2 iui a zatim stimuluji merionalem a 9 injekci nas vychazi na 4000,– coz je docela dost a samotme iui vyjde na 2400,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
11.4.13 18:44

@valda55 Tak budu držet palce a děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
11.4.13 22:27

Dekuji, i ja drzim palecky vam at se zadari :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie