Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, zavedla jsem novou diskuzi co se týče CARU Stellart Teplice. Jestli je tu někdo kdo by o tomhle centru chtěl pokecat tak se přidejte ![]()
Mě by zajímalo jaké jsou platby ve stellartu. Slyšela jsem, že oproti Pronatalu se všechno musí platit. Máte někdo zkušenosti teď? Jsem tam objednaná a váhám ![]()
@Jajda81 píše:
Mě by zajímalo jaké jsou platby ve stellartu. Slyšela jsem, že oproti Pronatalu se všechno musí platit. Máte někdo zkušenosti teď? Jsem tam objednaná a váhám
Ahoj, já tam už přes půl roku chodím a máš pravdu platí se tam dost. Nejdřív jsem tam začala chodit na normální gynekologii a to sem platila vstupní poplatek 800,–
Jinak běžné prohlídky normální regulační poplatek 30,–
Asistovaná reprodukce už se platí
My osobně platili za spermiogram 420,–, datace pohlavního styku + Pregnyl 950,– a za IUI 2400,–
Od jiných holek vím že v Jiných CAREch tolik neplatí, ale ty jsou nejblíž v Praze a to mě se dojíždět nevyplatí. Jinak co se týče přístupu personálu a doktora Schmitze tak je příjemný, sestřičky jsou hodný a čekací doby nejsou dlouhý. Jak je to v Pronatalu tak to nevím, jen se tam prý střídají doktoři a každý řekne něco jiného ![]()
Já jsem byla v Pronatalu a IUI tam stojí 1229,– protože moje pojišťovna nemá smlouvu. Žádný poplatek jsem neplatila za první schůzku, jen 30,–. Ale nejsem moc nadšená s komunikací mezi dr. a pacientem. Vůbec nic nevím. Slyšela jsem, že zase ve stellartu je kapacita dr. Schmitz kterého jsem potkala na pohotovosti v Úl. Je takoví hodný a všechno vysvětlí, proto se rozhoduji zda zaplatit nebo neplati a nic nevědět ![]()
Tak já v Pronatalu nikdy nebyla šla jsem hned do Stellartu. Ale co takhle čtu diskuze tak si hodně holek stěžuje v Pronatalu na přístup lekařů k pacientům.
A jak říkáš tak můžu jen potvrdit že Dr. Schmitz je hodnej a jeho přístup je dobrý. Je výhoda že tam je on sám a ty jdeš pouze vždy jen k němu.
Já jsem chodila do Pronatalu a vyšel nám hned první pokus ![]()
Máme doma krásnou holčičku a na přístup dr. si vůbec nemůžu stěžovat ![]()
Teď po porodu zvažuji změnu gynekologa, ale těch poplatků se trochu bojím.
Tak to ti moc gratuluji, nám se zatím nedaří
Ano máš pravdu ty poplatky jsou tam vyšší, já nemohu soudit jaký je Pronatal nikdy jsem tam nebyla, vybrala jsem si Stellart a tam jsem spokojena. Ale jestli tam chceš chodit jen jako na gynekologii tak je tam poplatek 800,– vstupní a pak je hrozeno pojišťovnou jako u normálního gynekologa. Tam se platí jen Asistovaná reprodukce.
A to jste podstoupili IVF???
Ahoj holky, my jsme šli rovnou do Stellartu, protože o Pronatalu jsem si dočetla ne-zrovna kvalitní recenze, prý se dost zhoršili a z praktického hlediska, jsme z Teplic. Jinak pan Dr. Schmitz je hrozně milý a pozorný, vše vysvětlí. Stejně tak sestřičky, dokonce mi výsledky testů sami od sebe posílali smskou. Dokonce nechal manžela, aby byl u kontrolního ultrazvuku…(to se mi ještě nestalo).Jinak budeme podstupovat ICSI (1.pokus) kvůli špatnému spermiogramu. Zatím jsme platili konzultace, krevní a hormonální testy a celkem to zatím vyšlo cca. na 3000 Kč, což mi zase tak moc hodně nepřipadá, ale ucidíme na kolik se to vyšplhá celkem. V polovině května si jdu pro léky a pak budu stimulovat…jsem z toho docela nervózní…u mně zatím všechny testy i ultrazvuky byly ukázkový, tak snad to vyjde brzy ![]()
@MišulaF ahoj, my se ted pripravujeme na 2. IUI, pichame injekce merionalu. To ICSi budes podstupovat primo v Teplicich ne si to nechate udelat v Praze??? My jestli tohle iui nevyjde tak na ivf pojedem do prahy tam je to na pojistovnu, ve Stellartu to pojistovna nehradi. Stellart spolupracuje s prazkym Iscare nebo Gennetem.
Ahojky, no my půjdeme přes pojišťovnu. Samozřejmě bychom radši všechno podstoupili tady v Tp, ale 40-50 tis. opravdu nemáme
V Iscare Mudr. Schmitz tuším dříve ordinoval, tak to snad bude v pohodě. V Praze bychom měli podstoupit odebrání a vložení, takže teoreticky dvě cesty do Prahy, ale následná péče by měla probíhat už zase tady v Tp…
@MišulaF take to tak udelame. I kdyz doufam ze tohle iui vyjde a nakonec bude vyhrano ![]()
Ahojky, nemáte někdo zkušenost s ICSI ve Stellartu když jdete přes pojišťovnu (všeobecná) jak je to s platbou za léky a samotný zákrok? Kdy a kde se platí? Jestli až v Praze nebo v Tp?? ![]()
Ahoj, s Icsi zkusenosti nemam. Me ted ve Stellartu pujdem na 2 iui a zatim stimuluji merionalem a 9 injekci nas vychazi na 4000,– coz je docela dost a samotme iui vyjde na 2400,–.