Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Chysta se nektera do František s terminem od 13.11.2022 a dal?:)
@Kajous94 ahoj, já bych chtěla. Potvrdili mi z pojišťovny, ze nárok mám. Prý si mužů rezervovat sama termín. Ale pořad přemýšlím, jak to vymyslet.
Do jakého zařízení jedeš? ![]()
Ahoj, jedu do Adler:) puvodne jsem chtela do Pawlik, ale doplatek 30tisic fakt davat nechci:D ![]()
Příspěvek upraven 26.10.22 v 20:17
Holky, na jak dlouho se vetsinou jezdi do frantiskovych lazni? A nevi nekdo…. Kdyz budu samoplatce, jak to chodi? Nebo pokazde musi byt doporuceni od lekare?
Diky
@Mimcohned Ahoj, jako samoplatce muzes jet na jak dlouho chces, s pojistovnou se jezdi vetsinou na 21 dni
@Kajous94 tak se tam třeba někde potkáme, mám Dr. Adler od 20.11. už toho na vyber moc nebylo. Jinak mě Pawlika nabízela paní v rozmezí 40-50tisic doplatek ![]()
@Mimcohned
Záleží podle indikace se kterou jedeš. Vše mají pěkně popsané na webových stránkách.
Já jsem třeba po laparo - což spadá do gynekologickych operaci v oblasti male pánve a jedu na 28. Mám to teda přes pojišťovnu. Ale za mě, asi jakkoliv dlouhý odpočinek (i kdyby jen týden) bude určitě ku prospěchu
![]()
Ahojky holky v pondělí jsem dávala na pojišťovnu žádost na komplexní léčbu v Fr. Lázních a dnes mi volali z gyndy, že to bylo schválené a mám si přijet vyzvednout nějaké formuláře.. každopádně mě zajímá jaký je další postup?
Děkuji z odpovědi 😊
@MájuleM
já si zadost od doktorky nesla na pojišťovnu sama. Předala jsem ji na VZP v pondělí a v pátek mi přišla SMS, že mám schváleno a že moje papíry posílají do lazni. Mohla jsem buď počkat až mi z lázní pošlou zvací dopis… nebo si tam zavolat sama. Já měla zájem o určitý termín, tak jsem si ho rezervovala sama v pondělí. A oni si moje papíry sparovali v lázních s rezervaci. Poslali mi potvrzení v úterý na e-mail, to jsem musela podepsat a naskenovat a poslat na hotel, kde mám rezervaci. Pak stačí zaplatit doplatek a muzes se těšit na pobyt ![]()
Teda aspoň takto to probíhalo u mě. V podstatě během týdne vyřešeno ![]()
@d.evca11 děkuji za odpověď 😊
Já si to tam taky nesla sama ale přece to přišlo na gyndu 🤷♀️ 😂
Aha aha tak já uvidím ještě nějak to promyslím s tím termínem 🤔 😂
Každopádně můžu se zeptat jaký doplatek? 🤔 🙂
@MájuleM já jsem si doplacela za 1 lůžkový pokoj, protože jsem nechtěla být s nikým cizím na pokoji (jedu na měsíc) a hlavně jsem chtěla koupelnu na pokoji. Někomu ale nevadí společnost, nebo koupelny společné na patře. V mem termínu, mi ale pokoje bez doplatku ani nenabidli. 🤷🏼♀️ 🤷🏼♀️ 🤷🏼♀️ Třeba to byl ale marketingový tah… 😁 nevím.
Jsou totiž různé druhy ubytování, musíte se mrknout, co vám bude vyhovovat… to si najdete na stránkách FR. Lázní. Nebo prostě počkejte, co vám přijde ve zvacim dopisu.
Asi bych to shrnula tak, že záleží jak jste “náročná”. Já chtěla mít svoje soukromí…
@d.evca11 dobře děkuji teď už to chápu 😂 😊
Náročná trošku jsem 😂
Ale ještě me nenapadlo to řešit 🤦♀️ 😂
Každopádně děkuji za info omrknu stránky 😊
@MájuleM určitě mrknete
a pročíst diskuze. Je tam plno informaci ![]()
Holky,
Nevite nektera, jestli pojistovna ma vekovy limit na frantiskovy lazne pro leceni neplodnosti? Jako ma s IVF, jen do 40 let?
Diky
@d.evca11 muzu se zeptat v jakem hotelu jsi a kolik jsi doplacela?:)
@Mimcohned zalezi i na tom, co jdes v laznich lecit? Napriklad sterilita a infetrilita je do 40 let:)