Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak mi dneska přišel dopis do hotelu Luisa od 20.11 ale doplatek 13tis.
Jaktože tam vlastně je doplatek ikdyž je to celý před pojišťovnu? 🤔
Jinak jako nevadí mi to ale nechápu to 😂
@MájuleM protoze obcas nemaji volne pokoje bez doplatku…jde o to, za co doplacis..ja mam treba doplatek 5000 za stravu…za svedske stoly… ale na hotelu, kaˇ jsem puvodne chtela, byl doplatek 40 tisic (hotel Pawlik) 🙈
Je tam napsané doplatek z ubytování a stravu no 🤔
Jen mě to trošku zarazilo no 🤔
To neznám když tchyně byla v lázních nic kromě nadstandardu nedoplácela 😂
Tak teď nevím jestli by se víc nevyplatil ten nadstandard 🤔
@MájuleM na Luise je nadstandard kolem 19ti tisic..mam cenik, muzu ti ho poslat:)
@Kajous94 děkuji už to začínám chápat, ale jak říkám trošku mě to zarazilo 🤔 👍 🙂
@MájuleM ahoj já jedu do Adlera na jednoluzko a vyšlo to na 28 dni kolem 20tis. Říkali mi, ze jednoluzkovy pokoje volný mají v Royalu a v Adlerovi byl můj poslední (ale nevím jak moc to byl marketingový tah)…
Z Royalu bych musela chodit na jídlo i na procedury. V Adleru jídlo a část procedur tam a část v Císařských laznich, já prvně nechtěla, ale manzel rekl, ze budu mít aspoň klid. Za což jsem byla moc rada.
A za Pawlika jsem nechtěla utrácet i když se na nej všude všichni pěji ódy. 🤷🏼♀️
Ale i za 2luzko bych si asi něco doplatila, hlavně za koupelnu na pokoji. 🤔 Já se ale nechtěla stresovat z toho koho mi tam šoupnou za spolubydlící 🙈
20.11. taky nastupuju, tak se třeba někde všechny potkáme 🤗
@MájuleM Ahoj, snad nevadí že budu reagovat na tvůj příspěvek. Ale stalo se mi úplně to samé co tobě, dneska mi přišel dopis s doplatkem 13 tisíc, také jsem měla dojem že to vše platí pojištovna, tak jsem byla docela překvapená. Máš také dvojlůžko? pokoj je psaný jako standart, jinak koukám že v tuhle dobu by si měla být v lázních, jak si to užívaš?
![]()
Jinak je tu někdo kdo jede do lázní začátkem Ledna?
![]()
@Merillyn Ahojky vůbec nevadí 😊
Doplatek se bohužel platí a ve všech hotelech co tu jsou d tím asi nic neuděláš 🤷♀️
Jinak mám taky standart a dvojlůžko no 🙂
Užívám si to tak, že už zítra jedu domů a fakt se už těším je to tu už na mě moc dlouhý a dnes naštěstí až dnes jsem dostala MS což jsem ráda, že jsem nakonec stihla všechny procedury využít 👍 😊
A do kterého jedeš hotelu? 😊
Jako můžu ti zaručit, že hodně věcí mě tu zaskočilo a to jak v dobrém tak v tom špatném ale s tím už asi bohužel nic neuděláš 😂 🤦♀️
Procedury super akorát některé jsou takové zbytečné ale dobrý 😊
A jestli se stydíš tady tě to rychle přejde s tím vyslíkáním a tím vším 😂
Ale už se fakt těším domů 🙏 😊
@MájuleM ty 3 týdny jsou dlouhé, také jsem na sebe zvědavá ![]()
Jinak jedu do hotelu Luisa… Jako počítám s tím že ne vše bude růžové, ale tak každá věc má své pro a proti… těším se, ale zároveň mám obavy. Stydlivá jsem v rozumné míře…
Ale je super že sis to užila a doufám a věřím že to bylo k něčemu dobré
![]()
@Merillyn ja jsem asi vyjimka 🤭 😁 jsem tu na 28 dni a moc si to uzivam. Clovek si fakt vycisti hlavu, ma servis a pohodu. Samozrejme se mi styskalo, ale nic co by se vydrzet nedalo. Urcite tu najdes partacky a bude furt co delat… ja se ani neotocila a prvnich 14 dni bylo v cudu a prislo mi, ze jsem ani nic nestihla 🙈 😁
@d.evca11 Jako taky se těším že nebudu muset na ty 3 týdny vařit…
Ale nikdy jsme nebyly s manželem takhle dlouho od sebe, nevím co to semnou udělá
Doufám že si to budu uživat stejně ta dobře jako ty
A ty sis týden připlatila že tam jsi na 28 dní?
A v jakém hotelu jsi?
Jako je fakt že změnu prostředí potřebuju jako sůl a že celkově vypustím starosti…
@Merillyn ja jsem po laparoskopii a me poslali rovnou na 4 tydny 🤷🏼♀️ ale vetsina mladsich holek byla na 3… jedna treba mela MS a pojistovna ji schvalila dalsi tyden navic. Vubec nevim jak se to posuzuje..
My jsme byli 3 mesice ale tenkrat na zacatku vztahu. Ted asi po 7 letech a z toho 4 letech 24/7 spolu jsem taky mela strach. Ale jak pises, zmena prostredi je potreba!! A fakt alespon u me si hlava meeeeega odpocla, vztah to alespon u nas posililo. Jinak tady je porad nejaky program, nejaky vylet, bazen, kavarny,… Potkala jsem tady super holky se kterymi si urcite i nadale budeme psat a prirostly k srdicku (hlavne vis, ze na to nejsi sama). Holky mi chybi, ale uzivam si i jen tu samotu 🤭 😁
Urcite to bude fajn ☺️️☺️️
Ja jsem v Adleru a nemenila bych, tady v tom pocasi nemusim nikde litat, vetsina procedur vcetne doktora je na hotelu, hodne si chvalili i Metropol.
@d.evca11 Jo tak, no mě taky vychází MS zrovna na ty lázně… tak uvidím co mi nabídnou až tam budu… Jinak já jsem po 2 potratech v 16tt… poslední byl letos v září… přičina nezjištěna… tak na doporučení jedu do lázní a budu doufat že změna prostředí a procedůry a tak nějak vše bude k něčemu dobré. točím se v kruhu zoufalosti, tak potřebuju opravdu vypadnout…
Jinak máš pravdu že ten vztah to posílí, nám stačil týden a byly jsme jak puberťáci
Ale máme i pejska, který je jak moje miminko, tak ten mi bude taky chybět
. A doufám že tam potkám skvělé holky, je super vědět že nejsem sama…
![]()
Také jsem chtěla hotel Adler, ale nebyl volný žádný pokoj, ale jsem ráda že tam vůbec jedu…
![]()