Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky
Nechystáte sa niekto do FL? Rada by som si našla parťáčku na kafe pokec a výlety po okolí ![]()
Ja už mám termín budem tam od 21.10 do 18.11. mám rezervované ubytovanie v hotelu Tři růže.
Kedy tam budeš a kde budeš ubytovaná?
Já jedu 21.10 a jsem tam do 4.11. Budu na Otavě. Už se moc těším. Jedu tam po 4, ted poprvé soukromě ale vždycky to bylo super. Sportuješ ráda. Bývá tam aguaaerobic (Luisiny lázně) a minule tam bylo i cvičení na míčích a posilovací (v létě sice nebylo, ale doufám že ho obnoví). A super je Aquaforum (aquapark). Jinak je tam hodně věcí v okolí k vidění. Dá se tam také jezdit na bruslích. Tak kdyby tě něco zajímalo tak dej vědět. Ráda poradím.
Super tak to začíname spolu
Brusliť sice neviem, ale vodné radovánky ma lákajú, videla som aquaforum a na to sa moc teším a aquaerobic by som chcela tiež vyskúšať. No a chcem tam pochodiť po okolí s mužom hodně turistujeme tak aby som nevyšla z cviku.
Vanejko, tak už máš parťačku. Věřím, že se tam budeš mít moc hezky
.Odpočineš a nabereš sílu.
Aquaforum je super. Dá se tam chodit na 2 hodky za 60,– Kč. Aquaaerobic (inzerují to jako cvičení ve vodě - tak se nezalekni) jsem vyzkoušela a je tam super cvičitelka. Škoda jen, že na výlety nebude už moc času (brzo tma).
Takže plavky beriem určite a mám si brať aj tenisky na cvičenie? Ja moc nie som na zumbu, skor pomalšie cvičenie, alebo spining.
Prosím ťa a odkiaľ si nepocestujeme náhodou spolu? ja som z Ostravy
Tenisky si vem určitě, pokud jedeš do lázní na neplodnost nebo po gyn. operaci pravděpodobně dostaneš cvičení Mojžíšové. Jinak já jsem z Prahy a jedu s mamkou, ale ještě zatím nevím jak.
Mě 32. A předpokládám, že když jsi na těchto stránkách tak asi řešíme podobný problém
. Pokud máš 2 plavky tak si je vem, někdy se to sejde a jdeš 2× denně do vody a soukat se do mokrého není žádný med
Doufám, že vyjde alespoň trošku počasí a užijeme to.
Beriem si celé plavky a jedny dvojdielne tmavé mám ešte jedny dvojdielne, ale sú biele a myslím, že to by boli za chvíľu zničené.
Ako prebiehaju procedúry tam nie si nahá? Ja som asi 10 rokov dozadu po mimodeložnom bola v lázniach a tam sme mali cvičenie v bazéne, ale boli sme bez plaviek. ![]()