Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky zakládám zase téma…Prosímvás sem po dvou IVF vždy otehotnela ale potratila do 7 tt…Ted mám Ket dvou embriitestík zatim pozitivní sem 4 den po Ketu,CHci se zeptat jestli je mezi náma naká maminka která pomocí Fraxiparinu donosila miminko
? zjistili mě potraceni v prvnim trimestru kvuli srazeni krve 4g/4g aplikuji si kazdy den ten Fraxiparine.Děkují ![]()
Ahoj tak já si ho píchala a nepomohl mi, ale jestli lékaři ví, že potrácíš kvůli špatné srážlivosti tak ti určitě pomůže, mě bohužel našli i jiné faktory, držím pěsti ![]()
1985 - já si celé těhu píchala Clexane a donosila jsem, teď jsem znovu těhotná a píchám zase. První IVF se bez Clexanu nepovedlo, takže to tím mohlo být a taky nemuselo. Hodně štěstí ![]()
Ja jsem si ho pichala kvuli obrovskemu hematomu po punkci a pomohl:D
Pomohl. Sice ne Fraxiparin ale Clexane, ale účinek je stejný. Máš vyšetřené trombovilní mutace? Je to skutečně ta možná příčina potratů?
Držím ![]()
Ahoj, mne taky pomaha. Jsem 22+3. Potratila jsem 3× (pokaze do 8t) a 4.tehu ted picham fraxiparine 0.3 kazdy den od 5t a zatim vsechno v poradku!
Mam Leidenskou mutaci a MTHFR. Drzim palecky!
holky moc vám závidím, že vám pomohl, já už jsem po třetím potratu a už ani tomu fraxíku nevěřím ![]()
Úplně blbý dotaz - jak můžeš mít 4dny po KET pozitivní test?
holky moc vám závidím, že vám pomohl, já už jsem po třetím potratu a už ani tomu fraxíku nevěřím ![]()
Já mám díky Fraxíku krasného syna, kterému mu je dneska 6 týdnů
Předtím 2 potraty v 1.trimestru. Takže tomu kdo „vynalezl“ Fraxiparine, Clexane apod. bych líbala ruce.
Držím palce
Příspěvek upraven 29.05.12 v 20:51
@1985 Mám úplně to samé plus mthfr. Píchala jsem po prvním zt clexane 0,2 a stejně mi to nepomohlo. Také mi těhu pokaždé zamlklo do 8.tt. Příští týden jdu na imunologické testy, tak uvidíme co zjistí… A nechávala jsi dělat při ivf i pgd???
@ish píše: Úplně blbý dotaz - jak můžeš mít 4dny po KET pozitivní test?
já nevím jak muzu mit 4 den po ket pozitivní testy…tahle otazka zajíma ime…bouzel asi sem divná…mela sem prodlouzenou kultivaci 6 dní plus asistovaný hatching…toje vse co ted vím…
@smiley1 píše:
@1985 Mám úplně to samé plus mthfr. Píchala jsem po prvním zt clexane 0,2 a stejně mi to nepomohlo. Také mi těhu pokaždé zamlklo do 8.tt. Příští týden jdu na imunologické testy, tak uvidíme co zjistí… A nechávala jsi dělat při ivf i pgd???
ano nechavala pokazde…
@Anonymní píše:
Pomohl. Sice ne Fraxiparin ale Clexane, ale účinek je stejný. Máš vyšetřené trombovilní mutace? Je to skutečně ta možná příčina potratů?
Držím
Ano dělali mi vše vyšetření zjistili jen to 4g/4g PAI 1
@1985 Ahojky, já si píchám fraxiparin od 7tt a teď jsem v 37.týdnu
Mi určitě pomohl. Předtím jsem dvakrát potratila ve 12. týdnu a i v tomto těhotenství bylo embryo o dost mladší - dokud jsem nezačala píchat fraxiparin. Hned po injekcích dorostlo
Držím moc pěsti a přeji pohodové a bezproblémové těhotenství ![]()