Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Arumba no to těm našim teda vadí víc když jim kápnu do toho ucha
tak snad jsou psi na něco zvyklí ne, už kvůli dětem…Kdyby je měl znervoznět zvuk spreje no potěš…
@Koblížek21 me by to asi nebavilo strikat kazdy tyden a hlidat pak dite aby ho nehladilo
@Arumba to nemusím, oni se před malou klidí sami:-D tak furt lepší než obojek, kterej ty látky má v sobě pořád, na ten to dítě taky snadno sáhne a ještě ho může ožužlat nebo něco…
@Koblížek21 píše:
@Nicki.Minaj no to je ale celkem k prdu, když pak nejsou dobu chránění…naši měli teda vyloženě mokvavý rány z toho, ne že by vypadlo pár chlupů.
Tak s tím jsem se teda ještě nesetkala a to jsem původně veterinární asistent. Ale určitě se to může objevit, nějaké to procento tam je. Asi máte pejsky citlivější. Ale jinak, ono jsou to drijáky všechny, jak pro lidi, tak i pro zvířata.
@Nicki.Minaj to věřím, když si člověk vezme, že to má tu potvoru po delší dobu odpuzovat ještě než se přicucne. Ale třeba náš veterinář se Frontlinem kapkama kape sám a nemůže si to vynachválit ![]()
@Koblížek21 píše:
@Arumba no to těm našim teda vadí víc když jim kápnu do toho uchatak snad jsou psi na něco zvyklí ne, už kvůli dětem…Kdyby je měl znervoznět zvuk spreje no potěš…
A jak řešíš, když se pes čistí, to mu z toho není zle, když je to pro lidi? Nebo je to v pohodě a nic se mu ještě nestalo? Já bych z tohoto měla obavu, že to ze sebe někde slízne.
@Nicki.Minaj já mu to stříknu jakoby mezi přední packy, tam si nedošáhne, a pak za krk, tam taky ne, ale oni se pitomci občas oblíznou navzájem, ale nikdy jim nic nebylo, nestříkám je nijak moc, a asi ten Predator jim zrovna nevadí, ale už jsem je stříkla i Diffusilem na vši lidským, a taky jim nic nebylo…
@Koblížek21 píše:
@Nicki.Minaj to věřím, když si člověk vezme, že to má tu potvoru po delší dobu odpuzovat ještě než se přicucne. Ale třeba náš veterinář se Frontlinem kapkama kape sám a nemůže si to vynachválit
Tak na jednu stránku, co by ne?
Teoreticky by to nic udělat nemělo, až možná na nějakou kožní reakci.
@Koblížek21 píše:
@Nicki.Minaj to věřím, když si člověk vezme, že to má tu potvoru po delší dobu odpuzovat ještě než se přicucne. Ale třeba náš veterinář se Frontlinem kapkama kape sám a nemůže si to vynachválit
Tak to je v pohodě, důležité je, že to vyhovuje Vám. Třeba hodně toho, co se může dát dětem, léky, kosmetika, se dá použít i na pejsky. Na průjem klidně Smectu, na teplotu Panadol…atd:) Ono se nic nestane.
@Nicki.Minaj jojo, to už máme dost zkušeností:-D akorát se musí opatrně no, ono podle mně ty psi budou mít možná spíš citlivější kůži než lidi, že ten Frontline třeba lidem by nevadil, kdežto psům něco lidskýho jo, já si taky kolikrát myla hlavu jejich šamponem, je fakt ale, že už to bylo i naopak, když se vyváleli v nějaký lahůdce ![]()
@Koblížek21 Jak uz jsem psala, nemluvim o svem psovi. Jen o tom ze z mych zkusenosti jsou psum spreje neprijemne. Ja jsem zvykla zvykat psy od mala na vsechny mozne situace, uzurpovani, zvuky atd.
@Arumba tak by to mělo bejt všude, pak se lidi kolikrát diví, že pes zdánlivě bez důvodu vyjede ![]()
@Koblížek21 Jenomze ja na jednu stranu vcelku chapu ze tohle spouste lidi nedochazi. Zrovna ta fena co mam ted doma by jim hodne ukazala ze tyhle chyby se nevyplaci. Ale to clovek zjisti az kdyz takoveho psa ma
@Arumba jasně no, mně je jenom líto, že na to ve většině případů pak doplatí ten pes, lidi si neuvědomí, že to byla chyba jejich a ne toho psa
problém je, že i když se to třeba člověk snaží šířit a vysvětlovat, tak hodně lidí si to nenechá ani vysvětlit s tím, že to je blbost, že prostě ten pes byl zlej a basta ![]()
@Moooncaa my tento sprej používám od štěněte (bohužel jsme si ji dovezli zablešenou od chovatelky
), stříkáme fenku JRT v sezónně co tři týdny a je bez klíšťat a to chodíme každý den do trávy a do lesa. Maximálně je s ní oklepávám, když je sezóna těch potvor, ale nepřisajou se. Z obojku Scaliber měla ošklivou reakci, vypadaly jí chlupy a měla tam taky rány do krve, takže za mě už nikdy víc.