Práce po RD, nabídky na FÚ - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
15.1.26 06:28

FÚ práce po RD

Skončila mi RD. V našem kraji se hůře hledá práce a mám pocit, že jako žena po RD jsem pro všechny neviditelná. Kolikrát ani nedostanu odpověď a o pozvání na pohovor si můžu zdát…

Hodně míst se stále otevírá na FÚ. Proč tomu tak je? To je práce tak náročná? Není týden, kdyby nevyvěsili novou nabídku.

Pracujete tam některá? Můžete se více rozepsat zda ta práce,, stojí,, za to?

Od známé jsem slyšela, že je to pohoda za fajn peníze a super pro matku. Nemají problém s očr a podobným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16146
15.1.26 17:31
@H171 píše: Více

A ty vsem posíláš, ze jsi byla na RD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.26 08:43

Jdi to zkusit, jinak se nic nedovíš. Já na FÚ dělám a pohoda za slušné peníze to fakt není, zvlášť na začátku. První dva roky jsem se celkem hroutila, ale časem si to sedne. Výhoda pro matku od dětí je pružná pracovní doba. S OČR je to jak kde, někde se to snáší líp, někde hůř. Všude je to o lidech. Žádné velké peníze nečekej, to jsou jen řeči, které mají ve veřejnosti vyvolat nenávist k úředníkům. Však platové tabulky jsou veřejné a osobko, které dostaneš až po nějaké době, je v řádu nižších tisíců, spočítat si to může každý. Pochopitelně když se dostaneš do vedení, je to jiná, ale popisuju ti realitu matky po RD.
Jdi to zkusit, alespoň ztratíš status „matka po RD - fuj“ a dost možná se ti to zalíbí. Když ne, tak zkušebka je půl roku, to je dost času na okamžitý odchod.

• Citovat
  • Upravit
25
17.1.26 08:46
@Anonymní píše: Více

Děkuji za tvou reakci. Když se dívám písou zaručený plat 36 000 Kč(nebo vyšší)+ zvláštní příplatek 4000 + osobní příplatek 3500. To už je přes 40 000 Kč a to je pro náš kraj slušně+ výhody v podobě očr nebo pružné pracovní doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.26 09:44

@H171 Tak tím spíš to jdi vyzkoušet. Já to beru z pohledu hlavního města. Je fakt, že v krajích není tolik subjektů, protože všichni se cpou do Prahy, takže tam nemusí být tolik práce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat