Nechat se propustit, nebo zase bojovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Víceútěk před problémem nebo výzvou/realitou je vždy na první dobrou lehčí, než se k tomu postavit čelem a rozšířit si obzory. Aber die Ende!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť tam zůstávat nemusíš. Můžeš se poohlédnout někde jinde. Třeba najdeš něco zajímavějšího.
Pokud se necháš přeškolit tak si možná prodloužíš působení v práci a za ten rok se může udát spousta věcí. Třeba reorganizace a s ní lepší pozice nebo někde něco zajímavějšího. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak zkus teď aktivně hledat, třeba se něco objeví. A hlavně, když budeš někam psát tak si to trochu po sobě přečti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych nemohl pracovat ve firmě nebo v kolektivu, kde mě nechtějí. A kdykoliv jsem se rozhodl změnit práci, byla to změna k lepšímu. Vlastně, lpění na práci, ve které mi není dobře, je něco, co dost dobře nechápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mnoho proměnných. Pokud jsi v regionu, kde je těžké najít normální práci a teď jsi solidně placená, bojovala bych. Pokud ani jedno, brala bych to jako šanci ke změně. Praxi máš, něco umíš a nepřijde mi, že bys změnou získala něco pozitivního. Spíš naopak - víc stresu, víc námahy, utopit v tom další peníze, k čemu to. Doprošovat se někde, kde o tebe nestojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tá nová pozícia je pre teba zaujímavá? Chcela by si sa preškoliť? Posunie tá to niekam kde chces byť? Budeš mať viac možností a budeš atraktívnejšia na trhu práce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@33-55 píše: Více
měla jsem to úplně stejně, naštěstí jsem mohla kolem 50ky z toho krysího závodu vypadnout zcela
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pardon za to psaní. Ano, asi by mě to bavilo. K tomu školení si ale musím část zaplatit ze svého. A takto tedy bojovat za to, aby mě tam nechali
vím že v tom co dělám jsem dobrá, ale už mě prostě nechtějí s tím, co dělám a tak mi milostivě hodili „záchranné lano“.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
A tak nemůžeš dělat to, v čem jsi dobrá jinde? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a když jsi v něčem dobrá, můzou to ocenit jinde ve stejném oboru, ne?
Mně v minulé práci začali dávat podmínky, na které jsem nechtěla přistoupit. A protože jsem věděla, že v tom, co dělám, jsem dobrá, mám roky praxe a zkušeností, tak jsem na jejich podmínky nepřistoupila a porozhlédla se jinde. Já si rozhodně nepohoršila, u bývalé firmy si nejsem úplně jistá, jestli jim tam za těch jejich podmínek někdo vydrží, ale to už není můj boj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
muset si zaplatit jen část svého dalšího vzdělání a rozvoje není nic tak hrozného, další položka v CV a nikdy nevíš, kdy se ti to bude hodit…doba se mění, stejně tak i potřeby zaměstnavatelů. Bud se přizpusobíš, nebo zakrníš a nebudeš pro ně pracovně zajímavá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V současné práci jsem už 7 let že začátku se jim má právě nelíbila a chtěli mě propustit, zablokovala sem a nyní jsem chválena a v tom co dělám jsem dobrá (kam elarska profese + práce s lidmi). Mám smlouvu na neurčito ale kolegyně která dělá stejnou práci je tam ještě déle. Zaměstnavatel chce ale jiné pozice a ta má je pro něj už mene zajímavá a přemýšlí že mě propustí. Abych se zachránila, musela bych se přeškolit ročním kurzem na jinou pozici + si část kurzu hradit sama. A šla bych opět do větší psychické zátěže když už teď jsem ze všeho delší dobu přešlá. Občas si říkám že když se nechám propustit bude to snazší ale bojím se že lepší pozici už nenajdu a bude nikde jinde litovat, že jsem to psychicky nedala.