Funkce ignorovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1948
12.11.24 22:31
@Serpentini píše: Více

Facebook to ma ale robene hlupo. Take prastare fora to zvyknu mat tak, ze vidis ze tam je prispevok, od koho je, ale miesto jeho textu vidis len link „toto je prispevok od blokovaneho uzivatela, chces ho zobrazit?“ a musis ho rozkliknut ked ho chces precitat.

Ja by som takuto funkciu velmi uvitala. Casto sa mi stava, ze prispevky (hlavne na mobile) citam bez toho, aby som sa pozrela kto ho napisal. A az po strate drahocennych minut svojho zivota zistim, ze to je znamy troll ktoreho citat fakt nechcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
12.11.24 22:35
@Janli píše: Více

Vzdyt uz sme to nevim kolik krat prebrali. Nikto te prece nenuti pouzivat funkci ignore, pokud by existovala, ale proc se ty tak moc obavas, ze by to mohl nekto chtit? Komu se to nezda, tak tu funkci nevyuzije, nikto ho prece nebude nutit, nemusi to vyuzit, ani kdyz bude za nim leta dolezat sikanator.
Nema to jak zneprehlednit diskuze a ja nenavrhuju, abych nevidela prispevky nekoho, protoze mi je jasny, ze tohle admini odmitnou. Ja bych to ale privitala i v podobe, jak to navrhla zakladatelka, protoze je nekdy unavny preskakovat a davat si pozor, abych ty vyblitky nezachytila v zornem uhlu, ale je mi jasny, ze navrh v podobe, jak ho napsala zakladatelka, neprojde. Proto navrhuju jemnejsi verzi a pokud ji nekto obejde tim, ze az bude v nekoho blokaci, si nakopiruje jeho prispevek, je tim padem i ostatnim jasny, ze je v blokaci a proto s nim dotycny nediskutuje, at uz se napriklad bude snazit lzi vyprovokovat reakci.
Se toho nebojte, funguje to normalne jinde, zadne zneprehledneni diskuzi to nedela, jen to omezi sikanu a nebudou jim odsud utikat lidi a nebudou se bat psat prispevky a drzet radeji huby.

Příspěvek upraven 12.11.24 v 22:46

• Citovat
  • Upravit
31246
12.11.24 22:39
@Pudloslava píše: Více

Nikdy. Jedina sociální síť na světě, kde mají pocit, že to je k ničemu :P. Už sem to zkoušel hodnekrat. Oni zas radši vymyslí nějakou hovadinu, co pak budou půl roku opravovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
13.11.24 06:46

ignor neni ban, ignor je naszroj pro tebe, jak si uchovat nizky krevní tlak. Pouzijes si ho dle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
13.11.24 06:46

Admini treba by mohl byt docasny, dat si ignor na den, tyden, mesic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
13.11.24 10:13

Dobrý den,

děkujeme za tip, jak to tu můžeme vylepšit. Nevím zda to bude technicky možné, ale návrh předám na vyšší místa.

Velmi mě pobavil Váš příspěvek @Janli :potlesk: :D. I to je řešení ( i kdyby jen dočasné).

Mějte se hezky

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
13.11.24 14:20
@admin píše: Více

Dekujeme, ale predpokladam, ze to dopadne jak vzdy, predate to na vyssi mista a bude to zamitnuto jak vzdy. Uzivatele vas o to opakovane zadaji, leta to zamitate.
Co je tezko pochopitelny, protoze tim akcelerujete odchod uzivatelu na jina fora, znizujete dynamiku diskuzi, protoze kolik lidi znam, kteri radeji nenapisou kvuli hejterum nic, drzi radeji huby. Znizujete si tim ctenost.

• Citovat
  • Upravit
43039
13.11.24 16:29
@My Melody píše: Více

děkujeme za váš názor, trhněte si nohou, nashledanou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
14.11.24 15:27

Presne tak to je :(
@admin.
Mohli by jste pripadne vysvetlit, proc, kdyz opakovane tuto moznost uzivatele zadaji, uz cela leta, proc je vase reakce pokazde takova, jak ji popsala zakladatelka: „dekujeme a trhnete si nohou.“
Proc neberete v uvahu, ze vam kvuli rigidnimu odmitani pozadavek uzivatelu odchazeji odsud lide a znizujete si tim ctenost. Vzdyt kdyz to opakovane zadaji, znamena to, ze to fakt chybi, co znamena nizsi diskuzni komfort a kolik lidi odejde radeji na fora, kde je moznost ignoru standardem, jen na emiminu to z nejakeho podivneho duvodu, pro ktery se rozhodla vase vrchnost, neni mozny, skoda. :(

• Citovat
  • Upravit
20916
14.11.24 18:04

@My Melody Dobrý den,

navrhovali jsme to na vaše přání vedení a technikům několikrát, vždy nám bylo řečeno, že by to narušilo kontinuitu diskuzí, chápu vaše argumenty, ale bohužel jsem malý pán a vedení si toto nepřeje. Navrhli jsme to znovu a ani tentokrát to nevypadá, že by byly argumenty vyslyšeny. Je mi líto, že nemůžeme vyhovět a že pro vás nemám lepší odpověď, než tuto ohranou písničku, ale tak jak je odpovězeno nám, musím odpovídat dál.

Děkuji za pochopení a přeji hezký den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leontodon
14.11.24 18:08

@Pudloslava taky mi tahle funkce tady už dlouho chybí :mavam:.

• Citovat
  • Upravit
My Melody
15.11.24 00:21

Rozumim. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
43039
15.11.24 10:00

a co bychom mohli my, uživatelé, pro to udělat? zakládat tuto diskusi každý týden? podepsat petici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
2.12.24 08:08

Rada bych upozornila na tuto diskusi https://www.emimino.cz/…ankovani/12/?… kde uzivatelka snoralix v mezich pravidel presto efektivne brani v normalni diskusi, protoze ty jeji hloupe vykriky drazdi lidi k reagovani. Pro tyto pripady by bylo ignorovani tak moc treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
2.12.24 09:12
@Pudloslava píše: Více

Ty jsi mě pobavila. Sebeomezující nástroj pro uchování nízkého tlaku. :palec: :lol:
Potom ti zase bude vadit, že tě hejtr pomlouvá a píše nesmysly za tvými zády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová