Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
založil jsem téma o rakouských volbách (hier: https://www.emimino.cz/…odni-537427/), a když se podíváte na obrázek níže, jaké kategorie mi to nabídlo, nevěděl jsem, do které to dát, protože to nepatří do žádné z nich. Chtěli byste tady víc kategorií?
A taky mi úplně nevyhovuje automatické řazení do kategorií podle názvu tématu. Někdy se to trefí perfektně, jindy, především u hodně specifických nadpisů (jako jsou ty moje), mi to zbytečně svazuje ruce. Víc se mi líbil dřívější koncept, kdy jsem si kategorie vybíral bez výklopných šipek.
V 99,99 % se vůbec na kategorie nedívám, nezajímá mě to. Prostě jen otevřu diskusi, když mě zaujme na pravé straně v nových diskusích.
@vokishka píše: Více
Aha, já vím, tady jde o to, jestli admini nějak řeší, abychom správně třídili námi zakládaná témata do správných „přihrádek.“
@Ploskutáček píše: Více
tak pokud chceš vědět, co admini, tak si je k tomu musíš přizvat.
@vokishka píše: Více
to samé, vůbec neřeším nějaké kategorie, diskuse otevírám podle názvu, kategorie mně nezajímají a v podstatě mi přijdou zbytečné
Dobrý den,
je to zajímavé a skoro si říkám, jestli jste s námi dneska neseděl v kanceláři. Zrovna jsme to začali řešit, že by to nebylo špatné nějak rozšířit a upravit. Úplně jsme tedy nemysleli na politiku, tu tady úplně podporovat nechceme, ale chápeme, že ji potřebujete taky. Pobavím se i o této kategorii s kolegyní. Ale celkově některé kategorie již začaly postrádat smysl, jiné zase chybí (například o intimnostech, neboť ne vše se týká manželství a partnerství). Chvíli nám to potrvá, ale nějaké úpravy se možná dočkáte. Pokud nemůžete najít ideální kategorii, nebojte se zařadit pod „vše možné“, my si to případně přehodíme při úpravě názvů diskuzí. Nový systém jsme nastavili proto, aby jste to měli jednodušší, když se AI, která to rozřazuje netrefí, upravíme si to, jak je potřeba.
Krásný večer
Diana ![]()
@admin píše: Více
No, musím se přiznat, že pracuji na přeměně v mouchu z důvodu toho, abych se mohl tajně účastnit porad Emimina a příležitostně šmírovat ženy ve sprchách. Zatím jsem u vás v kanclu nebyl (a ve sprchách také ne, sakra). Až zmuším, občas se stavím.
Blbý je, že kategorie Pro pobavení nebo Vše možné se mi často ve výklopných šipkách vůbec nezobrazují, přitom by stačily tyhle dvě, ani by se další nemusely přidávat.
@Černá Madonna píše: Více
Já nejsem punťa, já jsem moucha, vole… Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
![]()
Tak politika je to poslední…co mě zajímá…hrozná…vím
. Na druhou stranu…já svou oblíbenou kategorii otvírám…a dívám se co je nového.
@1010 píše: Více
To souhlasím, leč tím prekérní situace nekončí, neb Hobby a zájmy má své další podkategorie, viz obrázek, a politika nepatří ani do jedné z nich.
@Ploskutáček píše: Více
Nejsympatičtější je mi esoterika a tajemno
.
Dobrý den,
moc vám děkuji za cenné nápady a ponděty. Budeme se tím zabývat a kategorie upravíme, máte pravdu. A s tou nabídkou něco provedeme také, aby to nebylo omezené.
Krásný den
Diana ![]()