Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omylem jsem si někde nastavila černé pozadí na emiminu.
Teď neumím vrátit zpět na bílé.
Kde se to prosím nastaví zpátky na původní? Hledala jsem na mem profilu a nenasla.
Diky
Musíš sjet úplně dolů na konec stránky a tam je „přepnout na Light.“
A jak jsi tam dala tu černou? Přemýšlím, že bych to zkusila, z té bílé mě bolí oči, ale nemůžu to najít.
@Marieke píše: VíceÚplně stejně - sjedeš až dolů a přepnout na dark.
@Marieke píše: Více
Je to stejné jako přepnout na bílou jak mi tady poradili…teď mám dole na stránce „přepnout na dark“
Mam zpatky bílou.
Dole na stránce, tesne nad „Nahlasit“
Aha, už to vidím, ale jen na telefonu nebo když dám na PC mobilní web místo klasického, klasicky na PC to přepínat nejde (píšu teď z PC).
Černé pozadí je lepší na oči to bílé je otřes, ale na černém pozadí nevidím upozornění je to písmo nějaké světle, přiloží fotky pro srovnání a žádám @admin o radu jak to změnit. Nebo i veřejnost.
@Rotha píše: Více
Dobrý den,
děkuji za příspěvek a přiložené fotografie. Mohl byste mi prosím říct, jaký máte prohlížeč?
Děkuji
Jana
edit admin - nakonec budeme potřebovat ještě více informací. Raději tedy v soukromé komunikaci..
Dobrý den,
mám informaci, že by to mělo být již opravené a v pořádku, děkujeme za nahlášení. Je to v pořádku? Nezlobí to ještě někomu?
Krásný den
Diana ![]()
Děkuji, už je to v pořádku, daleko lepší lepší, konečně můžu mít dark motiv a neboli oči ![]()