Prosím adminy o vyjádření

25128
20.1.24 19:30

Prosím adminy o vyjádření

https://www.emimino.cz/…ankovani/12/?…
Můžete se prosím vyjádřit, zda jste nyní zamkli tuto diskusi? Není tam o tom zmínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17388
20.1.24 19:32

Je zamčená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313

Je zamcene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128

Aha, tak teď to tam naskočilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.1.24 19:33

https://www.emimino.cz/profil/tupazio/

Prosím o smazání tohoto trolla. Děkuji. @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
20.1.24 19:33
@azaleila píše:
Je zamčená…

Jo jo, byl tam totiž jen napis téma je zamčené a nic k tomu. :zed: Teď tam teprve dopsali ten komentář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
20.1.24 19:34
@topazio píše:
https://www.emimino.cz/profil/tupazio/Prosím o smazání tohoto trolla. Děkuji. @admin

Je pryč :dance: Můžeš si dát fotku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22008
20.1.24 19:36

V každém případě by u takových diskusi měli jednat rychleji, než za čtyři hodiny, kdy to tady troll zapleveli celé. Snad mají nějakou dobu, kdy to mají kontrolovat, když mají službu.
 @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
20.1.24 19:38
@MartinaIrena píše:
Je pryč :dance: Můžeš si dát fotku :palec:

Jsem ráda, že pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
20.1.24 19:38
@mado píše:
V každém případě by u takových diskusi měli jednat rychleji, než za čtyři hodiny, kdy to tady troll zapleveli celé. Snad mají nějakou dobu, kdy to mají kontrolovat, když mají službu.
@admin

Hlavně by měli pustit Donnu k maturitě a to hned!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
20.1.24 19:39

@admin Můžete prosím ještě prověřit účet vztahoveho experta Luďka? Tohle vypadá na jednoho uživatele, který si přepnul účty. Viz strana 6 toho nyní zamčeného tématu. A Luděk je šedivý přesně ve chvíli, kdy byl smazán ten trollici nick abnim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
20.1.24 19:40
@MartinaIrena píše:
@admin Můžete prosím ještě prověřit účet vztahoveho experta Luďka? Tohle vypadá na jednoho uživatele, který si přepnul účty. Viz strana 6 toho nyní zamčeného tématu. A Luděk je šedivý přesně ve chvíli, kdy byl smazán ten trollici nick abnim

@Vztahový expert Luďku, to tady můžete vysvětlovat do aleluja, někomu to holt nestačí. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Veronika482
20.1.24 20:18

Dobrý den,
diskuzi uzamykám kvůli podezření na trolla.

Zakladatelka je duplicitní nick, který mažu a nechávám ten starší.

Přeji hezký večer,
Kačka
@admin

Já se vetřu taky s dotazem, tohle je vyjádření admina z jiné diskuze! Přítel mě opustil v těhotenství nebo tak nějak se jmenuje. Co má tohle být? Takže jestli tomu dobře rozumím, když budu trolit a budu tu mít dva nicky zároveň, tak mi bude jako trest jeden z nich smazany a druhý ponechany a ještě mě admin ani neodtajni?? Jdu do toho!

• Citovat
  • Upravit
20855
20.1.24 20:28

Dobrý den @Veronika482,
diskuzi jsem uzamykala kvůli PODEZŘENÍ z trollení, co se týká ostatních diskuzí zakladatelky a diskuzí od duplicitního nicku, nic nenasvědčovalo jasně o tom, že by se jednalo o trollení. Diskuzi jsem proto uzavřela pro podezření. Zakladatelka nicméně porušovala pravidla tím, že měla duplicitní nick, který jsem smazala.

Odpovím ještě ohledně nicku @Vztahový expert a podezření kvůli jeho spříznenosti se smazaným trollem. Prověřila jsem údaje obou profilů a nic nenasvědčuje tomu, že by se jednalo o téhož uživatele.

Doufám, že jsem Vám odpověděla na všechny dotazy.

Přeji hezký zbytek večera,
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22008
20.1.24 20:30

@admin nikoli, mně jsi neodpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek