Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Z mého pohledu by měli hlavní zlepšit technickou základnu, aby nedocházelo k tomu, že „zabanovaný na týden“ uživatel byl během 10 minut zpět. Bany tak postrádají veškerý smysl a zabanovaní se tím akorát adminům smějí do xichtu.
Tohle dělají manuálně. Technická základna je o tom, že to tu je pomalé, mizí příspěvky, stránky jsou plné pochybného kódu, že to někdy podezřele vytěžuje procesor, hledání je na úrovni předpravěku atd atd.
@Veronika482 píše:
Ne, je to pro mě novinka, že jsem na diskuzním foruNo, Mango tu pry vyvěsila fotku její…eeehm…;) To by mně taky ublížilo. Akorát já teda svoji vagínu nikde vyvěšenou nemám tak nepředpokládám, že by ji cizí lidi někde na internetu našli.
Sorry, že sem vpadám trochu mimo. O Mango mi Klopot vehementně tvrdila, že je strašně zlá… (to už jsem psala včera jinam) a pak na mě Mango někde reagovala (opakovaně) a byla úplně v poho. Zrovna tak nechápu, co může mít proti Donaldové.
Kadrnožková už se tu nevyskytuje?
@Veronika482 píše:
Ne, je to pro mě novinka, že jsem na diskuzním foruNo, Mango tu pry vyvěsila fotku její…eeehm...;) To by mně taky ublížilo. Akorát já teda svoji vagínu nikde vyvěšenou nemám tak nepředpokládám, že by ji cizí lidi někde na internetu našli.
Kravina, Xkrát vysvětlena, nic jsem nevyvěšovala
ale překvapuje mě, že nějak necháváš stranou fakt, že svou frndu (údajně) Klopota zde vystavovala (spíš teda všem cpala) nejmíň třikrát a to si vše ani nepamatuji ![]()
@aiwwa píše:
Ja jen nechápu jak můžeš v souvislosti s diskuzích používat, že někdo tu někumu ubližuje. Vpravo nahoře je křížek, není povinné sem chodit. A stejně není povinné sem dávat o sobě osobní info nebo fotky.
Tohle jsme už spolu my dvě řešily minimálně jednou, jestli je možné v internetové diskuzi někomu ublížit nebo schválně ubližovat, ty si myslíš, že ne, já si myslím, že jo. V tom se prostě neshodneme.
ubohá Klopice, nikomu nic nedělá a Mango je na ni zlá
na amaterech jsou na ni taky zlí?? ![]()
@Mango_Lassi píše:
Kravina, Xkrát vysvětlena, nic jsem nevyvěšovalaale překvapuje mě, že nějak necháváš stranou fakt, že svou frndu (údajně) Klopota zde vystavovala (spíš teda všem cpala) nejmíň třikrát a to si vše ani nepamatuji
Já jsem ji neviděla ani jednou, škoda
Myslela jsem si, nebo chápala jsem to tak, že se zlobila kvůli tomu, že fotku své vagíny měla vystavenou na Amaterech a ty jsi ji přenesla na emimino.
@Veronika482 píše:
Já jsem ji neviděla ani jednou, škodaMyslela jsem si, nebo chápala jsem to tak, že se zlobila kvůli tomu, že fotku své vagíny měla vystavenou na Amaterech a ty jsi ji přenesla na emimino.
Nic takového se nestalo. Ale už se k tomu opravdu nebudu vracet. Tímhle rozebíráním stoletých 💩 akorát jí děláme reklamu a to si tolik pozornosti nezaslouží.
@Veronika482 píše:
Vokishka to napsala už za mě. Začíná to tu připomínat parodii. Vaše práce není v poslední době dobrá a místo nějakého vysvětlení, omluvy a pokusu o nápravu vymyslite, jak to trollům ještě víc usnadnit.
A jako třešničku na dortu vynadají normálním dlouhodobým diskutujícím, že odhalením trolla se odklonili od tématu diskuze, to jsem si skoro učůrla smíchy ![]()
@Zumpa píše:
Tohle dělají manuálně. Technická základna je o tom, že to tu je pomalé, mizí příspěvky, stránky jsou plné pochybného kódu, že to někdy podezřele vytěžuje procesor, hledání je na úrovni předpravěku atd atd.
Tak jsme na emiminu, já od toho nečekám ani svižný funkční kód, kromě toho, že mají rebooty serveru kolem 12.05 a 16.05 (tuším), to mi vždy stánky vypadnou
(jako perfektně zvolený čas, to nemůžu říct)
ale to jsou detaily.
Nicméně když někomu udělí Ban a dotyčný je ihned zpátky, měli by to zrušit a nevytahovat to vůbec.
@Veronika482 píše:
Tohle jsme už spolu my dvě řešily minimálně jednou, jestli je možné v internetové diskuzi někomu ublížit nebo schválně ubližovat, ty si myslíš, že ne, já si myslím, že jo. V tom se prostě neshodneme.
Jasně že sem píše mraky lidi se záměrem ubližovat. Ale je to o tvém nastavení, jak moc si to budeš brát. Teď nepíšu o nějaké soustavné šikaně.
@Liberalissima píše:
A jako třešničku na dortu vynadají normálním dlouhodobým diskutujícím, že odhalením trolla se odklonili od tématu diskuze, to jsem si skoro učůrla smíchy
Mno a člověk co napíše trolovi, že je kripl dostane ban.
@Mango_Lassi píše:
Tak jsme na emiminu, já od toho nečekám ani svižný funkční kód, kromě toho, že mají rebooty serveru kolem 12.05 a 16.05 (tuším), to mi vždy stánky vypadnou(jako perfektně zvolený čas, to nemůžu říct)
ale to jsou detaily.
Nicméně když někomu udělí Ban a dotyčný je ihned zpátky, měli by to zrušit a nevytahovat to vůbec.
Vzhledem k tomu, že tu inzerenti utrácí dost peněz a výsledek je, že se vozí na parním stroji s obsluhou, která je na zoufalé úrovni.
@azaleila píše:
Sorry, že sem vpadám trochu mimo. O Mango mi Klopot vehementně tvrdila, že je strašně zlá… (to už jsem psala včera jinam) a pak na mě Mango někde reagovala (opakovaně) a byla úplně v poho. Zrovna tak nechápu, co může mít proti Donaldové.
Kadrnožková už se tu nevyskytuje?
Myslím že tu je. Ale má jiný nick. Ale nevím jaký. Klopotka má asi 3 nebo 4 uživatele kteri jsou Ok a ostatní tak nějak průběžně více či méně uráží.
Příspěvek upraven 21.01.24 v 13:10
@topazio píše:
Teď rozbíjí další diskuzi.
Já vím, ale tytyty dostali jiní.
@aiwwa píše:
Mno a člověk co napíše trolovi, že je kripl dostane ban.
Nebo ted v diskuzi o starsich matkach - Lucena je pasivne agresivni jako vzdy, ale tytyty od admina dostane akorat uzivatelka, ktera ji oplati stejnou minci. To by se tu jeden z toho potento, fakt.