Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mimochodem profil Uzbek.hleda.zenu je stále aktivní. Takže pokud je to on, jednalo by se o duplicitní profil.
@sirikit píše:
Já si téměř od začátku tady Expertova působení myslím, že jde o už někdy v létě smazaného Uzbeka (Uzbek hledá ženu), ale ten byl, alespoň ze začátku, alespoň originální a jakž takž vtipný.
Tohle už je šestkrát louhovaný čaj, ale celkem chápu. Kde tu invenci na nové, originální postavičky do panoptika furt brát?
Pak tady byl ještě chvíli ten Alexander, Lobodlak, SracChcePomoci…bylo tu víc takových diskutérů, kteří byli noví, hodně aktivní a pak byli smazani, (nevím proč), ale nedivila bych se, kdyby se vrátili.
Jo vlastně vzpomněla jsem si, ten Lobodlak chtěl porad vtipkovat o střelbě na FF
..tak myslím proto byl smazany.
@Mango_Lassi píše:
Mně připomíná Faráře Marcela, i tou vztahovačností. Ale nevylučuju, že mohl mít mezitím další účty…
Taky, farář, stejný rukopis. Já se přiznám že mi vztahouš dosud nevadil, ale včera už to nějak přepálil.
@Veronika482 píše:
Pak tady byl ještě chvíli ten Alexander, Lobodlak, SracChcePomoci…bylo tu víc takových diskutérů, kteří byli noví, hodně aktivní a pak byli smazani, (nevím proč), ale nedivila bych se, kdyby se vrátili.
Jo vlastně vzpomněla jsem si, ten Lobodlak chtěl porad vtipkovat o střelbě na FF..tak myslím proto byl smazany.
Vždyť říkám, panoptikum. ![]()
Oni jsou tihle pacienti zpravidla snadno identifikovatelní už podle nicku a při povšechném začtení se i „chytlavého“ osobního příběhu.
Kdo se zapadajícími ozubenými kolečky v soukolí mozkovny nastoupí jako nováček s informací o svém prozření stran sexuální orientace při rimmingu manželky a následném harmonickém soužití se švarným černochem?
Zcela nerafinovaná kombo návnada pro homofoby, puritány i rasisty, nad níž homofob, rasista i puritán znuděně povzdychne zdejším algoritmem vyloučené slovíčko na „d“ a povděčný „epertovi“ za nápadnou ikonku úkaz obloukem obejde.
Klid na pokec bez podobných pacientů je na tomto webu už dlouho jen v uzavřenkách, díky Bohu za ně. ![]()
@sirikit podepisuju, poslední větu dvakrát. Taky už moc nelezu ven, na ten špatnej cirkus nemám náladu.
@Anna766 píše:
Taky, farář, stejný rukopis. Já se přiznám že mi vztahouš dosud nevadil, ale včera už to nějak přepálil.
Tobě neblikla kontrolka při prvním pohledu na „nováčka“?
Po tak dlouhém pobytu na EM?
Mně tyhle případy nevadí v tom smyslu, jako mi nevadí pán vykřikující cosi o Kristu na davy lidí shlukující se u vstupu na metalový koncert, nebo něco podobného.
Máme demokracii, ať si dělá, co chce, pokud tím neotravuje adresně mě. ![]()
Nereaguju, vyhnu se mu.
Ve zdejším prostředí tyto typy nejsou moje diskusní cílovka, takže dtto. ![]()
@sirikit
ten Lobodlak právě taky se strašně nadšeně pouštěl do detailních popisu svych sexuálních preferencí ![]()
@Veronika482 píše:
@sirikitten Lobodlak právě taky se strašně nadšeně pouštěl do detailních popisu svych sexuálních preferencí
Lobodlak - SracChcePomoci - Ellen Ripley - Alexandr doktor z hor je podle mě stejná osoba. Ale je to klasický generický nadržený trol, co přišel sem nasát trochu toho estrogenu. Těch je tu 80%.
@sirikit píše:
Tobě neblikla kontrolka při prvním pohledu na „nováčka“?Po tak dlouhém pobytu na EM?
![]()
Mně tyhle případy nevadí v tom smyslu, jako mi nevadí pán vykřikující cosi o Kristu na davy lidí shlukující se u vstupu na metalový koncert, nebo něco podobného.
Máme demokracii, ať si dělá, co chce, pokud tím neotravuje adresně mě.
Nereaguju, vyhnu se mu.
Ve zdejším prostředí tyto typy nejsou moje diskusní cílovka, takže dtto.
Neříkám že blikala, neblikala, jen že mi nevadil.
@sirikit píše:Šestkrát louhovaný čaj pobavil.
Já si téměř od začátku tady Expertova působení myslím, že jde o už někdy v létě smazaného Uzbeka (Uzbek hledá ženu), ale ten byl, alespoň ze začátku, alespoň originální a jakž takž vtipný.
Tohle už je šestkrát louhovaný čaj, ale celkem chápu. Kde tu invenci na nové, originální postavičky do panoptika furt brát?
@Anna766 píše:
Mně přijde hrozně slizké to poučování a moralizování. Je to zajímavá paralela, jak se čas od času objeví někdo, kdo je ten jediný osvícený, prozřel a začne nás rovnat do latě. Úsměvné. Stejně jako takový ty výkřiky typu, že někdo založí diskusi na téma, proč jsme tady tak zlí a on se staví do pozice samozvaného arbitra.
@Veronika482 píše:
@sirikitten Lobodlak právě taky se strašně nadšeně pouštěl do detailních popisu svych sexuálních preferencí
Ten měl taky nějak nápadný avatar, že?
Ale jeho názory mě minuly, povídám, že to štítivě obcházím.
Pořád stejný identikit.
Nápadný nick, nápadná ikona, frenetická aktivita napříč vlákny, okamžitě nalezne „spřízněnou duši“ v podobných „nováčcích“ stejného ražení, se kterými vede dlouhé schizofrenické dialogy v divnovláknech, v nichž zveřejňuje prolínání EM života do reálu (v tomto vyniká především Klopotková).
A když bahno mlaská nejhlasitěji, zjeví se „ruka zákona“ v podobě admina Matěje, který rázně zabanuje někoho, kdo se nechal strhnout a ujely mu nervy, za „vulgární slovo“. ![]()
Příspěvek upraven 21.01.24 v 16:40
@Mango_Lassi píše:
Mimochodem profil Uzbek.hleda.zenu je stále aktivní. Takže pokud je to on, jednalo by se o duplicitní profil.
Ad duplicitní systémy: admini se podívají do křištálové koule z vietnamské tržnice, výsledek proženou kvantovým počítačem pro umělou inteligenci zvaný abakus - rovněž z vietnamské tržnice, a výsledek je ten, že jejich systémy duplicitu nerozpoznaly. No nedivím se. Vystupovat pod jinou IP adresou či poladit cookies je dnes hračka i pro mého křečka.
@Mango_Lassi píše:
Lobodlak - SracChcePomoci - Ellen Ripley - Alexandr doktor z hor je podle mě stejná osoba. Ale je to klasický generický nadržený trol, co přišel sem nasát trochu toho estrogenu. Těch je tu 80%.
Za sebe tu rozlišuju tři základní trollí entity: z nastupujícího stáří a nemožnosti počít krátce před padesátkou zešílivší Andromeda, jež si nekonečně vlekoucí čas v uzavřeném pavilonu C krátí „pásovou výrobou“ a obhospodařováním hejna trollnicků s životností jepice, pak mravokárný honič (expert, farář, lobodlak and comp), a většina ostatních je Pírko. ![]()
Mimo všechny kategorie stojí zdejší Andersen Klopotková, od které se zbylý, efkový trollí potěr může uctivě učit. ![]()
A občas se vyskytne velká ryba typu Meh57 nebo Agnes se čtyřčaty, která dokáže věrohodně rozvinout a udržovat příběh, a zájem čtenářské veřejnosti upoutá trvaleji.
A tam klobouk dolů.
![]()
Příspěvek upraven 21.01.24 v 10:30
Mně připomíná Faráře Marcela, i tou vztahovačností. Ale nevylučuju, že mohl mít mezitím další účty…