Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeste takova mala domu k pobaveni. Admin prave uzavrel diskuzi „Jak na rozvod-z pohledu chlapa“ a na zadost ZAKLADATELKY
.
https://www.emimino.cz/…ankovani/26/#…
Ctou vubec, ten „chlap“ je zminen uz v samotnem nazvu diskuze?
@vokishka píše:
jenomže dost často to troll je. A pokud se to nahlásí přes tlačítko, vy dost často reagujete pozdě, tak se tam někteří snaží a plýtvají city na nějakého bl. ečka, který si jen dělá srandu.
@admin - přesně tohle jsem chtěla napsat, ale vokishka to napsala dřív a lépe ![]()
@Mango_Lassi píše:
Mně připomíná Faráře Marcela, i tou vztahovačností. Ale nevylučuju, že mohl mít mezitím další účty…
já jsem mu také v nějaké diskusi psala, že je farář Marcel - nejchytřejší, protivný, každého poučuje
@mado píše:
@admin vy si nepředáváte informace?když píšeš, že co se týče včerejšího zásahu, nemůžeš soudit, nebyla jsi tu.
Pět hodin tady trol napodobil několik nicků, včetně admin a trolil, založil několik diskusi, jednu s číslem účtu na sbírku na zdejší adminy, dalsi o tom, ze doslo k napadeni osobnich udaju uzivatelů, po pěti hodinach pŕíjde admin, smaže dvě diskuse, napíše, že se jedná o trola, co má více nicků a tento, že mu tedy smazala.
Dneska přijde další admin a napíše, že tu včera nebyl a nic se neděje, opět žádné vysvětlení nebo aspoň info, že něco děláte proto, aby se podobným věcem zabránilo. Takže zítra tu můžeme očekávat stejnou opičárnu jako včera. Protože se ukázalo, že tady projde všechno.Bez dalšího vysvětlení, zdůvodnění ignoruje Mattovi důkazy na další nick trola.
Dobrý den,
ano, informace si předáváme. Zítra jistě nic podobného očekávat nemusíte. Nebojte na nápravě pracujeme.
Hezký den
Jana
@Roxy ivka píše:
Zalez do boudy! Ty tady jedině po celou dobu názorně ukazuješ, jaký jsi trapák. Je mi jedno, jestli jsi troll nebo ne, ale nechápeš, že tady tebou všichni jen pohrdají a vysmívají se ti? Snad jen kromě Klopotkové, zkrátka svůj k svému. Co je to vůbec s tebou? Maminka tě ve třiceti nepouští ven, tak alespoň machruješ na webu pro matky s dětmi? Kdyby jsi byl alespoň vtipný, ale působíš jen jako zakomplexovaný, rádoby přemoudřelý suchar. Ne, opravdu nejsi ten borec, jakého si ve své nemocné mysli představuješ.
Mně je ale jedno, jestli se mi někdo vysmívá. Já sem chodím jako vztahový expert radit těm, co přišli pro radu, nezajímá mě hodnocení lidí, kteří se neumějí slušně chovat. Nepředstavuji si, že jsem borec, to je asi jen vaše představa. Možná představa nemocné mysli, o které píšete. Za názor děkuji, ale příště to zkuste slušně. Jestli to tedy zvládnete. Slunce v duši přeju.
Luděk
@Betty MacDonald píše:
Rozdíl je v tom, že je to jejich práce, ty živote![]()
![]()
![]()
![]()
jsem teď v práci, zkusím šéfce brnknout, že tady teď 4 hoďky nebudu, že mám svůj život
![]()
![]()
![]()
že nežiju jen prací
![]()
![]()
A vy víte, jaká náplň té práce je? Pokud ne, tak nemáte co kritizovat, protože mohli včera postupovat přesně tak, jak měli.
Luděk
Příspěvek upraven 21.01.24 v 17:52
@admin píše:
Dobrý den,ano, informace si předáváme. Zítra jistě nic podobného očekávat nemusíte. Nebojte na nápravě pracujeme.
Hezký den
Jana
Tak to se budu moc těšit a sledují, že opravdu funguje nahlašování. Označením admina v diskusi se nic nedělo několik hodin, po odeslání nahlášení admin odpověděl ![]()
@Buba mara píše:
Je tu jen málo diskuzi, do kterých byste, pane Luďku, nezasahoval svými, jistě dobře míněnými, radami a postřehy. Někdy až natolik, že se smysl původního dotazu zcela ztratí, pokud si najdete oponenta a utopíte diskuzi ve vzájemných dohadech. Takže na Vašem místě bych pomlčela o tom, kdo má jaký soukromý život
Tak až budete na mém místě, tak klidně pomlčte, pokud chcete pomlčet. Nebudu vám v tom vůbec bránit. Já nejsem ten, který by psal v každém příspěvku o trollech nebo druhé urážel, tak tu část o utápění diskuze v dohadech směřujte spíš na ty, kterých se to týká. Přesto děkuji za reakci a za to, že jste schopna ji napsat slušně. Ač ta osobní rovina tam stále je.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Mně je ale jedno, jestli se mi někdo vysmívá. Já sem chodím jako vztahový expert radit těm, co přišli pro radu, nezajímá mě hodnocení lidí, kteří se neumějí slušně chovat. Nepředstavuji si, že jsem borec, to je asi jen vaše představa. Možná představa nemocné mysli, o které píšete. Za názor děkuji, ale příště to zkuste slušně. Jestli to tedy zvládnete. Slunce v duši přeju.Luděk
Lidi, taky vnímáte jen ten otravný štěkot?
@sirikit píše:
Za sebe tu rozlišuju tři základní trollí entity: z nastupujícího stáří a nemožnosti počít krátce před padesátkou zešílivší Andromeda, jež si nekonečně vlekoucí čas v uzavřeném pavilonu C krátí „pásovou výrobou“ a obhospodařováním hejna trollnicků s životností jepice, pak mravokárný honič (expert, farář, lobodlak and comp), a většina ostatních je Pírko.
Mimo všechny kategorie stojí zdejší Andersen Klopotková, od které se zbylý, efkový trollí potěr může uctivě učit.
A občas se vyskytne velká ryba typu Meh57 nebo Agnes se čtyřčaty, která dokáže věrohodně rozvinout a udržovat příběh, a zájem čtenářské veřejnosti upoutá trvaleji.A tam klobouk dolů.
![]()
Příspěvek upraven 21.01.24 v 10:30
Bylo by legrační, kdybyste všemi těmi nicky, které tu probíráte a máte o nich takový přehled, byla vy sama. Vyloučit se to přece nedá a ona stačí jen domněnka a pár komentářů, aby započal hon na čarodějnice. Ten hon mají dle komentářů nejen v této diskuzi evidentně někteří zapotřebí. Honem na čarodějnice své psychické problémy ale nevyřeší, to jako vztahový expert vím.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Mně je ale jedno, jestli se mi někdo vysmívá. Já sem chodím jako vztahový expert radit těm, co přišli pro radu, nezajímá mě hodnocení lidí, kteří se neumějí slušně chovat. Nepředstavuji si, že jsem borec, to je asi jen vaše představa. Možná představa nemocné mysli, o které píšete. Za názor děkuji, ale příště to zkuste slušně. Jestli to tedy zvládnete. Slunce v duši přeju.Luděk
Jak jsi vlastne prisel na to ze jsi vztahovy expert?
@vokishka píše:
jenomže dost často to troll je. A pokud se to nahlásí přes tlačítko, vy dost často reagujete pozdě, tak se tam někteří snaží a plýtvají city na nějakého bl. ečka, který si jen dělá srandu.
Jenomže vždy se z diskuze udělá guláš a místo psaní o trollech do příspěvků stačí podezření trolla nahlásit. To je to, co se vám snaží adminka Jana sdělit a není na tom nic, co by dospělý člověk, který se umí registrovat na emimino, nedokázal pochopit. Ale někdo to pochopit nechce a chce se o tom ještě zbytečně bavit a při tom obviňovat uživatele, včetně mě, že jde o trolly a reinkarnované profily. Furt dokola. Tak kdo je tady pak troll a šestkrát louhovaný čaj?
Luděk
@Betty MacDonald píše:
Nechci vám do toho kázání házet nevděčné vidle, ale dovolte mi, abych poukázala na to, že při hlášení přes tlačítko jsem se adminů nikdy nedočkala.
Napadlo vás, že to bylo proto, že trolla neodhalili? Kdybyste se měli dočkat adminů pokaždé, když vidíte trolla, tak admini píšou do každé druhé diskuze. Řešte příčinu, ne následek. Příčinou je ve vašem případě paranoia způsobující, že vidíte trolla za každým uživatelem, který je mimo skupinku stálých drben, jak zde systém označuje stálé a velmi aktivní uživatele. Tím situaci s trolly jen zhoršujete, motivujete je k dalším aktivitám, adminům ztěžujete práci a ničíte diskuze, které mají sloužit k něčemu jinému než živení vašeho stihomamu.
Luděk
@Jemako píše:
Jak jsi vlastne prisel na to ze jsi vztahovy expert?
Mám certifikát. Tato diskuze je o něčem jiném než o mně a trolly krmit nechci, takže v některé jiné diskuzi někdy nashledanou. ![]()
Luděk
Já jsem se zamýšlela teď…a co me fakt vždycky vytočí, tak je vysmívani se obětem sex. zneužívání, postiženým dětem, vtipkovani ohledně střelby na FF, posměšky týkající se Ukrajiny a to už je snad všechno.
Pak ještě nenávistné projevy vůči ženám schované pod plaštikem „humoru a nadsázky“.