Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ludmilaadamkova píše:
Hele a víte že to můžete přeskakovat?Nevím proč si myslíte, že můžete něco změnit když budete na trotla reagovat. Tím že na něj jakoukoliv reagujeme přistupujete na jeho hru kterou prostě nemůžete vyhrát. Vyhrajete tak že si ho prostě naprosto nebudete všímat ať se umlátí třeba o zeď sám.
Žádnou hru nehraju. Budu rád, když si mě nebudou všímat ti, co jen provokují, urážejí a svůj chudý život kompenzují kyberšikanou. Já jsem zde jako vztahový expert a radím v diskuzích, ve kterých si někdo přijde pro radu. V těchto diskuzích o adminování a trollech reaguji proto, abych těm, co jsou schopni chápat, vysvětlil, proč mají nahlašovat přes „Nahlásit“ a neplevelit diskuze řečmi o trollech, čímž kultivuji zdejší diskuzní prostředí. Protože ty diskuze se zde objevily včera, tak to není a nebude má dlouhodobá náplň. Budu se pochopitelně věnovat hlavně tomu, k čemu mám předpoklady a kvalifikaci - vztahům. Což je i vzhledem k mému nicku pochopitelné. Jsem totiž vztahový expert.
Luděk
@ludmilaadamkova píše:
Hele a víte že to můžete přeskakovat?Nevím proč si myslíte, že můžete něco změnit když budete na trotla reagovat. Tím že na něj jakoukoliv reagujeme přistupujete na jeho hru kterou prostě nemůžete vyhrát. Vyhrajete tak že si ho prostě naprosto nebudete všímat ať se umlátí třeba o zeď sám.
Přesně tak. Tenhle přístup jsem zavedla u Luceny, Josefuny a teď tohohle týpka. Tam diskuze absolutně postrádá smysl, ať si pindají, co chtějí…..
@Vztahový expert píše: Žádnou hru nehraju. Budu rád, když si mě nebudou všímat ti, co jen provokují, urážejí a svůj chudý život kompenzují kyberšikanou. Já jsem zde jako vztahový expert a radím v diskuzích, ve kterých si někdo přijde pro radu. V těchto diskuzích o adminování a trollech reaguji proto, abych těm, co jsou schopni chápat, vysvětlil, proč mají nahlašovat přes „Nahlásit“ a neplevelit diskuze řečmi o trollech, čímž kultivuji zdejší diskuzní prostředí. Protože ty diskuze se zde objevily včera, tak to není a nebude má dlouhodobá náplň. Budu se pochopitelně věnovat hlavně tomu, k čemu mám předpoklady a kvalifikaci - vztahům. Což je i vzhledem k mému nicku pochopitelné. Jsem totiž vztahový expert.Luděk
S tebou e nebavím ani jsem to nečetla je. Ti to oznamuju. Na další jakoukiv reakci na mě už ani neodpovim.
Lidi, vyhazuju ze sledovaných. Pán je otravný jak svítiplyn.
@ludmilaadamkova píše:
S tebou e nebavím ani jsem to nečetla je. Ti to oznamuju. Na další jakoukiv reakci na mě už ani neodpovim.
Na to máte právo. Já mám právo na to reagovat. Vždy se snažím o dialog, a to slušnou a věcnou formou. Když druhá strana nechce, nic s tím nenadělám a nutit ji do toho nemohu a nebudu.
Luděk
@Anna766 jenže „pán“ je všude. Počkám, až se vecpe do diskusi xxxxx podle abecedy a bude vztahově ovlivňovat např. Sportovci podle abecedy…těch diskusi je spousta, to si užije.
@Jemako píše:
Jak jsi vlastne prisel na to ze jsi vztahovy expert?
Tak je to kratsi a zni to lip, nez „jsem jen dalsi trotl, co troli na emiminu“ ![]()
@větvička1 píše:
Tak je to kratsi a zni to lip, nez „jsem jen dalsi trotl, co troli na emiminu“
Jako chtela bych mit ego jako tenhle homosexual ktery si dovoli radit maminkam s detmi.. Ja bych taky nemohla radit homosexualnim parum.. Nic o tom nevim.. No a kdo vi co ma za certifikat. Beztak si nacetl par knizek a ted si mysli ze vyresi kazdy vztahovy problem..
@Janli píše:
Přesně tak. Tenhle přístup jsem zavedla u Luceny, Josefuny a teď tohohle týpka. Tam diskuze absolutně postrádá smysl, ať si pindají, co chtějí…..
Zde konkrétně velmi oceňuji ten výrazný avatar.
![]()
@mado píše:
@Anna766 jenže „pán“ je všude. Počkám, až se vecpe do diskusi xxxxx podle abecedy a bude vztahově ovlivňovat např. Sportovci podle abecedy…těch diskusi je spousta, to si užije.
Zlatý uzavřenky. Zlatý!
![]()
Pojďme udělat obří uzavřenku bez trollů! A moderátor může nežádoucí vyhazovat
Členové jen prověření uživatelé a na doporučení ![]()
@Jemako píše:
Jako chtela bych mit ego jako tenhle homosexual ktery si dovoli radit maminkam s detmi.. Ja bych taky nemohla radit homosexualnim parum.. Nic o tom nevim.. No a kdo vi co ma za certifikat. Beztak si nacetl par knizek a ted si mysli ze vyresi kazdy vztahovy problem..
No, jestli je tady Ludan homosexual, tak ja jsem kralovna ze Saby… ![]()
@mado píše:
Vím, tato diskuze je již třetí kterou ruším.
@Magical-eyes píše:
Pojďme udělat obří uzavřenku bez trollů! A moderátor může nežádoucí vyhazovatČlenové jen prověření uživatelé a na doporučení
Takové emimino inside the emimino ![]()
@Magical-eyes píše:
Pojďme udělat obří uzavřenku bez trollů! A moderátor může nežádoucí vyhazovatČlenové jen prověření uživatelé a na doporučení
Jsem pro! ![]()