Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Luďku, pro vás jako psychologa tady to panoptikum musí být úžasný studijní materiál stejně, jako pro moji známou, která je též psycholog, provozuje soukromou praxi a tady to od jara minulého roku sleduje. Občas mi podá report a většinou se shodneme a nestačíme se divit, jakých zvěrstev jdou lidé někdy schopni.
Tak to asi čumí, když tady čte, co sem píšeš ty ![]()
@Klopotkova píše:
Jasně, on je žena a já jsem muž, o čemž se tady roky spekuluje v diskusích a různých uzavřených skupinách.
Já si věřím tomu, čemu chci. Hýčkat si tady nikoho nepotřebuji. K čemu by mi to mělo být dobré?
Ty mě nějak monitoruješ, víš o každém mém příspěvku na em, že můžeš tvrdit, že se mnou nikdo nesouhlasí? Odvážné tvrzení.![]()
Ne, ale kdykoliv na tebe někde narazím, je mi jasné, která bije. Ostatně, ty mi nijak zvlášť nevadíš, ale ten tvůj nový kámoš otrava je fakt na pěst.
@arinecka píše:
Tak to asi čumí, když tady čte, co sem píšeš ty
Já myslím, že ten se z toho ještě nepobral. Na pochopení myšlenkových pochodů některých uživatelek zde, mu nepomůže žádná škola
![]()
@Marki1985 píše:
Já myslím, že ten se z toho ještě nepobral. Na pochopení myšlenkových pochodů některých uživatelek zde, mu nepomůže žádná škola![]()
Ja myslela tu jeji kamosku psycholozku ![]()
@arinecka píše:
Ja myslela tu jeji kamosku psycholozku
Tak třeba ji má jako studijní materiál. Člověk se pořád učí 😂 😂 😂
@Roxy ivka píše:
Ne, ale kdykoliv na tebe někde narazím, je mi jasné, která bije. Ostatně, ty mi nijak zvlášť nevadíš, ale ten tvůj nový kámoš otrava je fakt na pěst.
To, že s ním názorově v něčem souhlasím znamená, že je můj kamarád? Další taková, která žije e-miminem. Já si tady kamarády nehledám a o přátelství tady nestojím s nikým.
@Marki1985 píše:
Kdo ví ![]()
@Marki1985 píše:
Tak to má hlavně tady tu sebranku, kde si někteří uživatelé vymýšlejí, domýšlejí a překrucují fakta.
@Klopotkova píše:
To, že s ním názorově v něčem souhlasím znamená, že je můj kamarád? Další taková, která žije e-miminem. Já si tady kamarády nehledám a o přátelství tady nestojím s nikým.
Jen si tady kolem sebe kopej jak chceš, stejně ti to nikdo nežere.
@Klopotkova píše:
Tak to má hlavně tady tu sebranku, kde si někteří uživatelé vymýšlejí, domýšlejí a překrucují fakta.
Hele a když máš tu kamarádku psycholožku, můžeš se ji zeptat, co je to za chorobu vidět všude trolly?
azda to jde léčit ![]()
@Roxy ivka píše:
Jen si tady kolem sebe kopej jak chceš, stejně ti to nikdo nežere.
Dnes opravdu musím ocenit @admin, že to tu pečlivě hlídají. Žádná Beruška/Andromeda. 👍
@sirikit píše:
Zde konkrétně velmi oceňuji ten výrazný avatar.![]()
Nenapovidat prosím 🤫
@Magical-eyes píše:
Pojďme udělat obří uzavřenku bez trollů! A moderátor může nežádoucí vyhazovatČlenové jen prověření uživatelé a na doporučení