Prosím adminy o vyjádření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
23.1.24 13:29
@Konnny píše:
Bude to Jara Cimrman

Cimrman měl úroveň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21496
23.1.24 13:31
@aiwwa píše:
Spíš budeš Monika Babišová. :P

Silerova. Ta ma urcite taky pocit, ze je cela Borhyova. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
23.1.24 13:47
@malákráličice píše:
Silerova. Ta ma urcite taky pocit, ze je cela Borhyova. :mrgreen:

Eeeeee, Šilerka ne. Jako blondýna se mi vůbec nelíbí. S hnědými vlasy měla docela i šmrnc. Ona není škaredá.
Nepsala jsem nikdy, že jsem celá Borhyová. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
56505
23.1.24 13:50
@aiwwa píše:
A Vztahový expert je pravděpodobně Alexander /Ellen ripley a dalších několik nicků… Určitě to není nikdo nový.

Kdysi tu byl i Pavlík Morozov. Vždy taky hloupě tlachal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
23.1.24 14:20
@Tichošlápek píše:
Cimrman měl úroveň :mrgreen:

To je pravda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15921
24.1.24 20:55

@vztah.exper.ludek Dej si zase jako ikonku toho černocha z fotobanky, ať tě tu hned poznáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77104
24.1.24 21:06
@Zumpa píše:
@vztah.exper.ludek Dej si zase jako ikonku toho černocha z fotobanky, ať tě tu hned poznáme :)

už je fuč :dance: čistý vzduch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.1.24 21:08
@Zumpa píše:
@vztah.exper.ludek Dej si zase jako ikonku toho černocha z fotobanky, ať tě tu hned poznáme :)

On tady dnes byl pod jiným nickem? Kde psal?

• Citovat
  • Upravit
15921
24.1.24 21:09
@Klopotkova píše:
On tady dnes byl pod jiným nickem? Kde psal?

Tady, před chvilkou, buď jim zase vypadávají příspěvky, nebo ho rovnou smázli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.1.24 21:20
@Zumpa píše:
Tady, před chvilkou, buď jim zase vypadávají příspěvky, nebo ho rovnou smázli.

Teď jsem se dívala, jeho nick @Vztahový expert je pořád aktivní, tak proč si založil jiný nechápu. Co jsem od něj četla, tak byl slušný, poskytoval věcné rady ohledně vztahů, tak nechápu, čím se mohl provinit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.24 22:17
@vztah.exper.ludek píše:

Dobrý večer.

Píši ohledně mého profilu Vztahový expert.

Včera cca po 18. hodině jsem byl automaticky odhlášen a poté jsem se už nemohl přihlásit. Jako důvod se po neúspěšném přihlášení píše, že profil byl dočasně zablokován.

Včera jsem psal několik příspěvků do vztahových diskuzí a všechny příspěvky byly k věci, plus jsem reagoval na obvinění o tom, že jsem jiný uživatel či jiná uživatelka. Byly to reakce slušné a reagoval jsem na příspěvky jiných, které měly velmi provokovativní až sprostý charakter. Pokud jsem byl zablokován kvůli těmto příspěvkům, pak by měli být zablokováni především ti, kteří mě obviňovali a někteří i útočili a diskuzi se mnou vyvolali, nejen já. Dnes v jedné diskuzi dokonce admin Matěj upozornil jednoho uživatele, který opakovaně uráží, že admini nechtějí dávat bany a uživatel může působit dál i poté, co si adminy začal brát tzv. do úst. Proč jsem pak já byl zablokován, když u jiných jsou projevy za hranou a blokováni nejsou, nechápu.

Jestliže snad má blokace je z důvodu, že jsem některými zdejšími trolly podezírán a opakovaně obviňován, že zde mám více profilů nebo je měl, tak bych očekával, že admini budou hodnotit fakta a ne domněnky. Není možné, abyste měli jediný důkaz toho, že mám jiné profily nebo jsem je měl. O tom snad svědčí i tento příspěvek. Nemám zájem zakládat nový profil, takzvaně trollit nebo cokoliv, z čeho jsem zdejšími uživateli obviňován, proto jsem založil profil tento, duplicitní, abych se zeptal, proč mám blokaci a nechci zde působit pod žádným dalším profilem.

Ptal jsem se včera jak přes mail, tak přes formulář na webu, ale doteď mi nepřišla odpověd a profil mám blokovaný stále. Proto to řeším touto cestou a tento profil jsem si založil jen za účelem tohoto příspěvku. Snad i to svědčí o tom, že nemám zájem adminy provokovat, ale slušně se zeptat a jednat způsobem běžným pro slušné lidi.

Po tom včerejším odhlášení se objevila nějaká zpráva o tom, že byl z mého profilu posílán spam. Dával jsem do diskuzí asi dva odkazy na web quoraTEČKAcom, což je světoznámý diskuzní web, kde se řeší vztahy a další témata. Šlo jen o dva odkazy a jak si můžete u mých komentářů ověřit, tak nešlo o spam, ale odkazy k tématu, ke kterému jsem psal. Pokud je blokace snad z tohoto důvodu, tak prosím adminy o ověření, že nešlo o spam a ty odkazy měly v diskuzi svůj důvod.

Prosím o vyjádření adminů, za co tu blokaci mám a proč ji nemají jiní, kteří se proviňují stejně nebo více než já. Případně o zrušení blokace, zvlášť pokud je to za ty dva odkazy, které vedly na zmiňovaný web a o spamování se nejednalo.

Předem děkuji za vyjádření a doufám, že i odblokování.

Luděk
  • Citovat
  • Upravit
21177
24.1.24 22:22
@Anonymní píše:

Pančelko, prosím, prosím - on s tím začal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vzexlu
24.1.24 22:28
@KalamityJohn píše:
Pančelko, prosím, prosím - on s tím začal. :mrgreen:

Jsi ve špatný diskuzi. Kolovrátek o tom, kdo si začal, jedeš v debatě o Klopotkové a její údajné kyberšikaně té, která se nechala smazat. Pozor na smyk, venku to klouže. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
75942
24.1.24 22:39

@vzexlu Takhle snad nebrečela ani Melody, když ji blokli za „užitečného idiota“. :roll:
Proč to sem cpeš anonymně, Uďo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21177
24.1.24 22:42
@sirikit píše:
@vzexlu Takhle snad nebrečela ani Melody, když ji blokli za „užitečného idiota“. :roll:
Proč to sem cpeš anonymně, Uďo? :think:

To bude ta expertova expertýzá. Nějak se mu vyrazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová