Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
Spíš budeš Monika Babišová.
Silerova. Ta ma urcite taky pocit, ze je cela Borhyova. ![]()
@malákráličice píše:
Silerova. Ta ma urcite taky pocit, ze je cela Borhyova.
Eeeeee, Šilerka ne. Jako blondýna se mi vůbec nelíbí. S hnědými vlasy měla docela i šmrnc. Ona není škaredá.
Nepsala jsem nikdy, že jsem celá Borhyová. ![]()
@aiwwa píše:
A Vztahový expert je pravděpodobně Alexander /Ellen ripley a dalších několik nicků… Určitě to není nikdo nový.
Kdysi tu byl i Pavlík Morozov. Vždy taky hloupě tlachal.
@vztah.exper.ludek Dej si zase jako ikonku toho černocha z fotobanky, ať tě tu hned poznáme ![]()
@Zumpa píše:
@vztah.exper.ludek Dej si zase jako ikonku toho černocha z fotobanky, ať tě tu hned poznáme
už je fuč
čistý vzduch
@Zumpa píše:
@vztah.exper.ludek Dej si zase jako ikonku toho černocha z fotobanky, ať tě tu hned poznáme
On tady dnes byl pod jiným nickem? Kde psal?
@Klopotkova píše:
On tady dnes byl pod jiným nickem? Kde psal?
Tady, před chvilkou, buď jim zase vypadávají příspěvky, nebo ho rovnou smázli.
@Zumpa píše:
Tady, před chvilkou, buď jim zase vypadávají příspěvky, nebo ho rovnou smázli.
Teď jsem se dívala, jeho nick @Vztahový expert je pořád aktivní, tak proč si založil jiný nechápu. Co jsem od něj četla, tak byl slušný, poskytoval věcné rady ohledně vztahů, tak nechápu, čím se mohl provinit.
@vztah.exper.ludek píše:Dobrý večer.
Píši ohledně mého profilu Vztahový expert.
Včera cca po 18. hodině jsem byl automaticky odhlášen a poté jsem se už nemohl přihlásit. Jako důvod se po neúspěšném přihlášení píše, že profil byl dočasně zablokován.
Včera jsem psal několik příspěvků do vztahových diskuzí a všechny příspěvky byly k věci, plus jsem reagoval na obvinění o tom, že jsem jiný uživatel či jiná uživatelka. Byly to reakce slušné a reagoval jsem na příspěvky jiných, které měly velmi provokovativní až sprostý charakter. Pokud jsem byl zablokován kvůli těmto příspěvkům, pak by měli být zablokováni především ti, kteří mě obviňovali a někteří i útočili a diskuzi se mnou vyvolali, nejen já. Dnes v jedné diskuzi dokonce admin Matěj upozornil jednoho uživatele, který opakovaně uráží, že admini nechtějí dávat bany a uživatel může působit dál i poté, co si adminy začal brát tzv. do úst. Proč jsem pak já byl zablokován, když u jiných jsou projevy za hranou a blokováni nejsou, nechápu.
Jestliže snad má blokace je z důvodu, že jsem některými zdejšími trolly podezírán a opakovaně obviňován, že zde mám více profilů nebo je měl, tak bych očekával, že admini budou hodnotit fakta a ne domněnky. Není možné, abyste měli jediný důkaz toho, že mám jiné profily nebo jsem je měl. O tom snad svědčí i tento příspěvek. Nemám zájem zakládat nový profil, takzvaně trollit nebo cokoliv, z čeho jsem zdejšími uživateli obviňován, proto jsem založil profil tento, duplicitní, abych se zeptal, proč mám blokaci a nechci zde působit pod žádným dalším profilem.
Ptal jsem se včera jak přes mail, tak přes formulář na webu, ale doteď mi nepřišla odpověd a profil mám blokovaný stále. Proto to řeším touto cestou a tento profil jsem si založil jen za účelem tohoto příspěvku. Snad i to svědčí o tom, že nemám zájem adminy provokovat, ale slušně se zeptat a jednat způsobem běžným pro slušné lidi.
Po tom včerejším odhlášení se objevila nějaká zpráva o tom, že byl z mého profilu posílán spam. Dával jsem do diskuzí asi dva odkazy na web quoraTEČKAcom, což je světoznámý diskuzní web, kde se řeší vztahy a další témata. Šlo jen o dva odkazy a jak si můžete u mých komentářů ověřit, tak nešlo o spam, ale odkazy k tématu, ke kterému jsem psal. Pokud je blokace snad z tohoto důvodu, tak prosím adminy o ověření, že nešlo o spam a ty odkazy měly v diskuzi svůj důvod.
Prosím o vyjádření adminů, za co tu blokaci mám a proč ji nemají jiní, kteří se proviňují stejně nebo více než já. Případně o zrušení blokace, zvlášť pokud je to za ty dva odkazy, které vedly na zmiňovaný web a o spamování se nejednalo.
Předem děkuji za vyjádření a doufám, že i odblokování.
Luděk
@KalamityJohn píše:
Pančelko, prosím, prosím - on s tím začal.
Jsi ve špatný diskuzi. Kolovrátek o tom, kdo si začal, jedeš v debatě o Klopotkové a její údajné kyberšikaně té, která se nechala smazat. Pozor na smyk, venku to klouže. ![]()
@vzexlu Takhle snad nebrečela ani Melody, když ji blokli za „užitečného idiota“. ![]()
Proč to sem cpeš anonymně, Uďo? ![]()
@sirikit píše:
@vzexlu Takhle snad nebrečela ani Melody, když ji blokli za „užitečného idiota“.
Proč to sem cpeš anonymně, Uďo?
To bude ta expertova expertýzá. Nějak se mu vyrazila.