Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vyhořelá sirka píše:
Musíš ženu, co jí čeká manžel dítě s milenkou? Ta prvé příběh taky možná vymyšlený, a ta druhé, že by se měl manžel starat i o to nové dítě není kopnuti, ale fakt.
Myslím ty její kecy co psala jako chlap, že chudák chlap a že manželovi to dítě s milenkou závidí. To si nemyslím že bylo zrovna vhodné psát.
@Anna766 píše:
Myslím ty její kecy co psala jako chlap, že chudák chlap a že manželovi to dítě s milenkou závidí. To si nemyslím že bylo zrovna vhodné psát.
I takoví chlapi jsou. ![]()
@topazio píše:???
Klopotková tvrdí, že jí tu John šikanuje. Ale že tu několikrát reinkarnovaný troll šikanuje jiné, to jí nevadí. Dokonce jí to přijde srandovní. A má z toho srandu. Trollici vesele srdíčkuje a ještě jí přizvukuje.
@Klopotkova píše: ???
Já nejsem lovce trollů jak ty a nepoznám je. Nemám čas a ani mě nebaví někoho zkoumat.
Tebe baví jenom šikanovat ze závisti. Aleriga je krásná, vzdělaná, inteligentní žena. Přesný opak tebe,
@KalamityJohn píše:
Tebe baví jenom šikanovat ze závisti. Aleriga je krásná, vzdělaná, inteligentní žena. Přesný opak tebe,
To je vtip dne ![]()
@KalamityJohn píše:
Ale hodili byste se k sobě. Byli by jste úžasný cholerický pár. ![]()
@Vyhořelá sirka píše:
Nervíky?
@admin Reinkarnovaný nick opět trollí.
@Klopotkova píše: ???
Já nejsem lovce trollů jak ty a nepoznám je. Nemám čas a ani mě nebaví někoho zkoumat.
Moc dobře víš o koho jde. Nelži tu.
@Vyhořelá sirka píše:
Ale hodili byste se k sobě. Byli by jste úžasný cholerický pár.
@admin trollí. A napadá uživatele Emimina.
Proč kouří a hazis vajgly do záchoda?
Není to zdravé.