Prosím adminy o vyjádření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
21.1.24 20:29
@Magical-eyes píše:
Pojďme udělat obří uzavřenku bez trollů! A moderátor může nežádoucí vyhazovat :pankac: Členové jen prověření uživatelé a na doporučení 8)

Jsem taky pro. Jestli dostanu pozvánku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
21.1.24 20:30
@mado píše:
@Anna766 jenže „pán“ je všude. Počkám, až se vecpe do diskusi xxxxx podle abecedy a bude vztahově ovlivňovat např. Sportovci podle abecedy…těch diskusi je spousta, to si užije.

Založíme abecedu trollů - trottlů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77305
21.1.24 20:34
@Anna766 píše:
Vím, tato diskuze je již třetí kterou ruším.

vypadá to, že budeme mít víc času na čtení, spaní a ostatní život ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36946
21.1.24 21:38
@Janli píše:
Přesně tak. Tenhle přístup jsem zavedla u Luceny, Josefuny a teď tohohle týpka. Tam diskuze absolutně postrádá smysl, ať si pindají, co chtějí…..

Jen ať si pindá, na to my jsme zvyklí… ;) :mrgreen:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76033
21.1.24 21:53
@jege píše:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.24 00:18
@Jemako píše:
Jako chtela bych mit ego jako tenhle homosexual ktery si dovoli radit maminkam s detmi.. Ja bych taky nemohla radit homosexualnim parum.. Nic o tom nevim.. No a kdo vi co ma za certifikat. Beztak si nacetl par knizek a ted si mysli ze vyresi kazdy vztahovy problem..

Jednak jsem otec, jednak nemusím maminkám radit jen ohledně dětí. Vztahové problémy mohou řešit jen ti, kterých se týkají, já, jako všichni ostatní, píšeme svůj pohled na věc, názor. Každý si z toho může vzít, co chce, nikomu nic nenutím a nikdy netvrdím, že můj pohled je ten jediný správný.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.24 00:20
@jege píše:

Být tu roky, jako vy ostatní, a číst příspěvky ostatních, taky bych si zvykl.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
22.1.24 05:16
@Vztahový expert píše:
Jednak jsem otec, jednak nemusím maminkám radit jen ohledně dětí. Vztahové problémy mohou řešit jen ti, kterých se týkají, já, jako všichni ostatní, píšeme svůj pohled na věc, názor. Každý si z toho může vzít, co chce, nikomu nic nenutím a nikdy netvrdím, že můj pohled je ten jediný správný.Luděk

Jo tak.. Ty si hrajes na Honzu Musila.. Ze mi to nedoslo hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.1.24 06:49
@topazio píše:
Vždyť měl pravdu. Tento troll je totálně vylízaný. Potřebuje zavřít na uzavřené oddělení psychiatrie. A ještě si dovolil zneužít podobu mého nicku a fotku. :poblion: V jiné diskuzi dal dokonce číslo účtu. I když neexistuje. @admin šlo by příště na takového člověka podat trestní oznámení? I když ČÚ neexistuje? Alespoň by pak bylo od tohoto stupidního trolla klid.

Strašně to tady prožíváš, jsi taková, jak kdyby stažená. Mně přesně takový styl humoru, jaký tady ta uživatelka psala, vyhovuje. Její legrace pro mě není suchařina. Miluji smích, suchý humor mě obtěžuje a nemám ho ráda.
U tebe jsem tady nezažila, že by ses něčemu od srdce zasmála, opravdu strašně moc to tady prožíváš, jsi taková lovkyně trollů. :mrgreen: Neustále je nahlašuješ, tedy, podezíráš některé uživatele, že jsou trollové.
Lezeš do témat, které se ti nelíbí a tam povykuješ.
Ono to působí často směšně, ale nic proti ničemu, když tě to baví, ať je ti přáno,.

• Citovat
  • Upravit
1261
22.1.24 08:34
@Klopotkova píše:
Strašně to tady prožíváš, jsi taková, jak kdyby stažená. Mně přesně takový styl humoru, jaký tady ta uživatelka psala, vyhovuje. Její legrace pro mě není suchařina. Miluji smích, suchý humor mě obtěžuje a nemám ho ráda.
U tebe jsem tady nezažila, že by ses něčemu od srdce zasmála, opravdu strašně moc to tady prožíváš, jsi taková lovkyně trollů. :mrgreen: Neustále je nahlašuješ, tedy, podezíráš některé uživatele, že jsou trollové.
Lezeš do témat, které se ti nelíbí a tam povykuješ.
Ono to působí často směšně, ale nic proti ničemu, když tě to baví, ať je ti přáno,.

Tady všichni všechno prožívají. V každé diskuzi je troll, všichni mají aspoň 10 nicku, řeší se pořád dokola zneužití anonymu. Copak to tu není anonymní už samo o sobě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.1.24 08:38
@Vztahový expert píše:
Být tu roky, jako vy ostatní, a číst příspěvky ostatních, taky bych si zvykl.Luděk

Luďku, pro vás jako psychologa tady to panoptikum musí být úžasný studijní materiál stejně, jako pro moji známou, která je též psycholog, provozuje soukromou praxi a tady to od jara minulého roku sleduje. Občas mi podá report a většinou se shodneme a nestačíme se divit, jakých zvěrstev jdou lidé někdy schopni.

• Citovat
  • Upravit
2444
22.1.24 08:59
@Klopotkova píše:
Luďku, pro vás jako psychologa tady to panoptikum musí být úžasný studijní materiál stejně, jako pro moji známou, která je též psycholog, provozuje soukromou praxi a tady to od jara minulého roku sleduje. Občas mi podá report a většinou se shodneme a nestačíme se divit, jakých zvěrstev jdou lidé někdy schopni.

Je vtipné, že věříš tomu, že je to individuum skutečným psychologem. Já mám dokonce pochybnosti, zda je to muž. Jinak, každý máme asi jiný smysl pro humor, tobě přijde humorné tohle, no proti gustu… Ale chápu, že je příjemné, když se objeví někdo, kdo s tebou, jediný z celého emimina, souhlasí. Toho si hýčkej! :mrgreen: A to mi věř, ani zdaleka to tu neprožívám, nikdy jsem nikoho nenahlásila a příspěvky píšu tak průměrně jednou týdně, možná i míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15929
22.1.24 09:04
@Klopotkova píše:

Luďa je takový psycholog, jako jsem já kambodžský kosmonaut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
22.1.24 10:11
@Roxy ivka píše:
Je vtipné, že věříš tomu, že je to individuum skutečným psychologem. Já mám dokonce pochybnosti, zda je to muž. Jinak, každý máme asi jiný smysl pro humor, tobě přijde humorné tohle, no proti gustu… Ale chápu, že je příjemné, když se objeví někdo, kdo s tebou, jediný z celého emimina, souhlasí. Toho si hýčkej! :mrgreen: A to mi věř, ani zdaleka to tu neprožívám, nikdy jsem nikoho nenahlásila a příspěvky píšu tak průměrně jednou týdně, možná i míň.

Jasně :mrgreen:, on je žena a já jsem muž, o čemž se tady roky spekuluje v diskusích a různých uzavřených skupinách.
Já si věřím tomu, čemu chci. Hýčkat si tady nikoho nepotřebuji. K čemu by mi to mělo být dobré?
Ty mě nějak monitoruješ, víš o každém mém příspěvku na em, že můžeš tvrdit, že se mnou nikdo nesouhlasí? Odvážné tvrzení. :mavam: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
22.1.24 10:12
@Klopotkova píše:
Jasně :mrgreen:, on je žena a já jsem muž, o čemž se tady roky spekuluje v diskusích a různých uzavřených skupinách.
Já si věřím tomu, čemu chci. Hýčkat si tady nikoho nepotřebuji. K čemu by mi to mělo být dobré?
Ty mě nějak monitoruješ, víš o každém mém příspěvku na em, že můžeš tvrdit, že se mnou nikdo nesouhlasí? Odvážné tvrzení. :mavam: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová