Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Strašně to tady prožíváš, jsi taková, jak kdyby stažená. Mně přesně takový styl humoru, jaký tady ta uživatelka psala, vyhovuje. Její legrace pro mě není suchařina. Miluji smích, suchý humor mě obtěžuje a nemám ho ráda.
U tebe jsem tady nezažila, že by ses něčemu od srdce zasmála, opravdu strašně moc to tady prožíváš, jsi taková lovkyně trollů.Neustále je nahlašuješ, tedy, podezíráš některé uživatele, že jsou trollové.
Lezeš do témat, které se ti nelíbí a tam povykuješ.
Ono to působí často směšně, ale nic proti ničemu, když tě to baví, ať je ti přáno,.
Nic tu neprožívám. Jen tobě tu přijde zábavný milionkrát reinkarnovaný troll.
Troll, který si založí podobný nick admina a jiných uživatelů. Mám ráda humor ale kvalitní. Ne od trolla Andromedy a jejich dalších tisíc nicků.
@Klopotkova píše:
Odvážné tvrzení.![]()
Možná odvážné, ale asi pravdivé!
![]()
@Klopotkova píše:
Luďku, pro vás jako psychologa tady to panoptikum musí být úžasný studijní materiál stejně, jako pro moji známou, která je též psycholog, provozuje soukromou praxi a tady to od jara minulého roku sleduje. Občas mi podá report a většinou se shodneme a nestačíme se divit, jakých zvěrstev jdou lidé někdy schopni.
Nejsem psycholog, asi jste uvěřila těm, co to o mně tvrdí, aniž bych to já někdy uvedl. Ale vy jste schopna uznat, že jste se spletla, na rozdíl od jiných.
Luděk
@Roxy ivka píše:
Je vtipné, že věříš tomu, že je to individuum skutečným psychologem. Já mám dokonce pochybnosti, zda je to muž. Jinak, každý máme asi jiný smysl pro humor, tobě přijde humorné tohle, no proti gustu… Ale chápu, že je příjemné, když se objeví někdo, kdo s tebou, jediný z celého emimina, souhlasí. Toho si hýčkej!A to mi věř, ani zdaleka to tu neprožívám, nikdy jsem nikoho nenahlásila a příspěvky píšu tak průměrně jednou týdně, možná i míň.
„Vtipné“ spíš je, že tomu věří ti, co to o mně tvrdí, aniž bych to já někdy napsal.
Luděk
@Zumpa píše:
Luďa je takový psycholog, jako jsem já kambodžský kosmonaut.
Když už nějaké přirovnání chcete poutíž, tak spíš znalec kódu a html. Nevíte o tom lautr nic. Nikdy jsem o sobě netvrdil, že jsem psycholog. Zato lidé podobní vám, tedy ti, kteří neumějí číst a rádi druhým podsouvají to, co nikdy nenapsali, to párkrát skutečně zmínili. To zůstalo bez povšimnutí, protože podsouvání je v pořádku, když se to hodí.
Luděk
@Vztahový expert Za psychologa vas tady oznacila Klopotkova. ![]()
@Birdonawire píše:
@Vztahový expert Za psychologa vas tady oznacila Klopotkova.
V této diskuzi ano, ale o tom, že jsem psycholog, tu psali jiní, aniž bych to já o sobě někdy napsal. Ona dost možná vycházela právě z toho, že to jiní psali. Ale ta chronologie je z mého komentáře v této diskuzi jasná, tak nevím, co je na tom k nepochopení, že musíte psát o tom, že mě za psychologa označila Klopotkova a uvádět jako původce této chybné informace ji.
Luděk
@Mango_Lassi píše:
Dnes opravdu musím ocenit @admin, že to tu pečlivě hlídají. Žádná Beruška/Andromeda. 👍
Tá tu má sofistikovanější alter ego, ale to už se také pomalu vybarvuje… ![]()
@Vztahový expert píše:
Nejsem psycholog, asi jste uvěřila těm, co to o mně tvrdí, aniž bych to já někdy uvedl. Ale vy jste schopna uznat, že jste se spletla, na rozdíl od jiných.Luděk
Ale to my víme - absolvent VŠE, toho času na mateřské, resp. rodičáku!
![]()
@Vztahový expert píše:
V této diskuzi ano, ale o tom, že jsem psycholog, tu psali jiní, aniž bych to já o sobě někdy napsal. Ona dost možná vycházela právě z toho, že to jiní psali. Ale ta chronologie je z mého komentáře v této diskuzi jasná, tak nevím, co je na tom k nepochopení, že musíte psát o tom, že mě za psychologa označila Klopotkova a uvádět jako původce této chybné informace ji.Luděk
Luďku, ano, myslela jsem, že jste psycholog (to tady někde od někoho zaznělo) s titulem Mgr. Spletla jsem se a máte pravdu, když se zmýlím, tak dovedu svoji chybu uznat a taky ji uznávám.
@jege píše:
Ale to my víme - absolvent VŠE, toho času na mateřské, resp. rodičáku!![]()
Opět o mně lžete. Můj syn chodí na základní školu a já na rodičovské nejsem, nikdy jsem to nepsal. Jste trapný a že vás mám neustále za zadkem svědčí o tom, že mě cíleně sledujete a napadáte. Jste typický inernetový hrdina, který si něco kompenzuje. Není potřeba býti psychologem, abych to poznal.
Luděk
@Klopotkova píše:
Luďku, ano, myslela jsem, že jste psycholog (to tady někde od někoho zaznělo) s titulem Mgr. Spletla jsem se a máte pravdu, když se zmýlím, tak dovedu svoji chybu uznat a taky ji uznávám.
Za to nemůžete, když tu o mně někteří šíří lži. Jako jege s tou rodičovskou. Nebo s tvrzením, že jsem uživatelka Andromeda, Beruška atd. Toto jeho opakované obviňování bez důkazů má stejnou váhu, jako bych já napsal, že jege je Zumpa, Ploskutáček, Tala20, rmot, IvabPPZ, Lubos_P, M_Vladim a pár dalších nicků. Jen výkřik do tmy.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Opět o mně lžete. Můj syn chodí na základní školu a já na rodičovské nejsem, nikdy jsem to nepsal. Jste trapný a že vás mám neustále za zadkem svědčí o tom, že mě cíleně sledujete a napadáte. Jste typický inernetový hrdina, který si něco kompenzuje. Není potřeba býti psychologem, abych to poznal.Luděk
Já si i myslím, že se do vás platonicky zamiloval. Od doby, kdy jste napsal, že jste homosexuál, tak ho máte neustále za zadkem.
@Klopotkova píše:
Já si i myslím, že se do vás platonicky zamiloval. Od doby, kdy jste napsal, že jste homosexuál, tak ho máte neustále za zadkem.
Ne já vím kdo to je. Honza Musil. Sbírá náměty na nebezpečné vztahy. Vždyť se proflakl. Rozvedený homosexuál s dítětem. Jasný Musil
Jinak je to vtip.
![]()
@Marki1985 píše:
Ne já vím kdo to je. Honza Musil. Sbírá náměty na nebezpečné vztahy. Vždyť se proflakl. Rozvedený homosexuál s dítětem. Jasný Musil![]()
![]()
Jinak je to vtip.
![]()
Co když je to samotný Jaromír Soukup? ![]()
@Zumpa píše:
Co když je to samotný Jaromír Soukup?
Ne, je to Clint Eastwood. 😄
Neobtěžuj.