Prosím adminy o vyjádření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.1.24 18:09
@Roxy ivka píše:
Lidi, taky vnímáte jen ten otravný štěkot?

Ano, ale odpovědět je slušností, proto jsem tak učinil. Dále ale na štěkot a trolly reagovat nehodlám. :mavam:

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
21.1.24 18:10
@Anna766 píše:
Takových tu je co mají jen vlastní pravdu. Třeba taková Lucenka-Snorlaxik, ta svou jedinou pravdou už rozbila diskuzí. A nejen ta.
Žiš nepřivolávat :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.24 18:13
@sirikit píše:
Mám bohužel smutnou zkušenost, že pro fórum neviditelné „hlášení přes konzoli“, případně vypisování si SZ s adminem má v 99% případů za výsledek pouze vágní odpověď admina „naše systémy duplicitu, případně návrat zabanovaného nicku, neodhalily“ a nevyřcené „marjá, furt neotravujte :roll: ".
Vzpomínám na nedávnou dobu, kdy asi 15 uživatelů vlákna o Ukrajině psalo na pokračování adminovi dobře argumentovaná upozornění, často se zdokladovanými důkazy o svém tvrzení, která pod adminovým stolem tvořila funkční izolační vrstvu. :?
Zabere až veřejný bugr s adresnými otevřenými dopisy napříč organizační strukturou webu - což zas člověk nehodlá absolvovat kvůli každému "expertovi“ a jiným ozdobám fóra, že ano. :roll:
Nicméně utkvěl mi nedávný výrok adminky Viky v již uzavřeném vláknu, kdy se důsledku adminova neřešeni nechala smazat Aleriga, že ona by tu s námi taky raději v klidu diskutovala, než aby řešila tyto a podobné žabomyší spory. :roll:
Kdybych to tam stihla včas, napsala bych jí, že za řešení podobných sporů je, na rozdíl od
běžných uživatelů, pravděpodobně alespoň jakž takž placena. :kytka:

Když trolla neodhalí, tak vám nebudou psát, že ho odhalili, to dá rozum. Zase to souvisí s vaším přesvědčením, že admini musí trolla odhalit vždy, když vy někoho za trolla označíte. Ale to by mohli smazat každého třetího uživatele, protože pro vás a ostatní je troll úplně každý. Adminka Jana vám to vysvětluje jasně, není problém její, že to neumíte pochopit. Proč neustále taháte do diskuze o adminování a o trollech mě, který vám jen polopaticky vysvětluje to, co vám píše sama adminka, jen dokazuje, že vám nejde o diskuzi či řešení problému, ale trollení a provokace a já sloužím jako prostředek k vašemu cíli. Kdybych byl jako vy, tak vás nahlásím a otravuju adminy od rána do večera, aby vás zablokovali, ale já jako vy nejsem, tak se omezím jen na tento vysvětlující komentář. Jak s ním naložíte, to je na vás.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.24 18:18
@Zumpa píše:
Tohle dělají manuálně. Technická základna je o tom, že to tu je pomalé, mizí příspěvky, stránky jsou plné pochybného kódu, že to někdy podezřele vytěžuje procesor, hledání je na úrovni předpravěku atd atd.

Nastavte si prohlížeč tak, aby se vám podezřele procesor „nevytěžoval“. Nebo si kupte lepší počítač. Mně procesor na mém 14 let starém notebooku pracuje na 4 % a to mám v prohlížeči otevřeno přes 20 oken a poslouchám něco na youtube. A nestavte se do role technického experta, když tomu vůbec nerozumíte, místním se nelíbí, když moc rozumujete o něčem, o čem nemáte páru. Vizte reakce na mě jako vztahového experta.

Luděk

@Zumpa píše:
Vzhledem k tomu, že tu inzerenti utrácí dost peněz a výsledek je, že se vozí na parním stroji s obsluhou, která je na zoufalé úrovni.

Viděl jste smlouvy, že víte, kolik utrácí? Nebo jen používáte inzerenty jako prostředek k tomu, abyste si kopnul do tohoto webu? Spíš to druhé, že?

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
21.1.24 18:33
@Zumpa píše:
Tohle dělají manuálně. Technická základna je o tom, že to tu je pomalé, mizí příspěvky, stránky jsou plné pochybného kódu, že to někdy podezřele vytěžuje procesor, hledání je na úrovni předpravěku atd atd.

Jo jo, jak za krále Klacka
Dohledat někde konkrétní diskusi, když neznáš to správné klíčové slovo, je fakt umění hodno mistra. Atd atd. Ale nejvíc mě pobavilo, když jsem asi před dvěma roky položila adminum dotaz na jednu změnu něčeho, co mi tady vadí už dlouhých 11 let a zde si můžete přečíst, jak mě elegantně poslali do zadele. Prej požadavky na funkční změny zatěžují systém. :zed:
 https://www.emimino.cz/…evku-421260/

Příspěvek upraven 21.01.24 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152185
21.1.24 18:33
@MartinaIrena píše: Žiš nepřivolávat :mrgreen:

To máš jedno jestli dorazí. Tahle diskuze je už stejně v háji. Dorazilo jiné L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.24 18:34
@MartinaIrena píše: [Citace] @Zumpa píše:

Jo jo, jak za krále Koláčka
Dohledat někde konkrétní diskusi, když neznáš to správné klíčové slovo, je fakt umění hodno mistra. Atd atd. Ale nejvíc mě pobavilo, když jsem asi před dvěma roky položila adminum dotaz na jednu změnu něčeho, co mi tady vadí už dlouhých 11 let a zde si můžete přečíst, jak mě elegantně poslali do zadele. Prej požadavky na funkční změny zatěžují systém. :zed:
 https://www.emimino.cz/…evku-421260/

Příspěvek upraven 21.01.24 v 18:33

Nemám problém s vyhledáním čehokoliv, co najít potřebuji. Jinak je tu ještě google a přes něj se dá najít naprosto vše. Chce to jen umět. Neumětelství není problém kteréhokoliv webu. A netrollte, admini budou mít za chvíli službu, tak abyste na to nedoplatila.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16284
21.1.24 18:35
@Vztahový expert píše:
Nastavte si prohlížeč tak, aby se vám podezřele procesor „nevytěžoval“. Nebo si kupte lepší počítač. Mně procesor na mém 14 let starém notebooku pracuje na 4 % a to mám v prohlížeči otevřeno přes 20 oken a poslouchám něco na youtube. A nestavte se do role technického experta, když tomu vůbec nerozumíte, místním se nelíbí, když moc rozumujete o něčem, o čem nemáte páru. Vizte reakce na mě jako vztahového experta.Luděk

Luďku, až se naučíš alespoň základy html a javascriptu, tak to tu můžeme probrat podrobněji, jinak na tvoje plácance nebudu reagovat. A na rozdíl od tebe se do role experta nestavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80466
21.1.24 18:36
@Jemako píše:
Jak jsi vlastne prisel na to ze jsi vztahovy expert?

většinou si takoví myslí, že jsou Napoleon :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16284
21.1.24 18:38
@Vztahový expert píše:
Nemám problém s vyhledáním čehokoliv, co najít potřebuji. Jinak je tu ještě google a přes něj se dá najít naprosto vše. Chce to jen umět. Neumětelství není problém kteréhokoliv webu. A netrollte, admini budou mít za chvíli službu, tak abyste na to nedoplatila.Luděk

Luďku, nauč se alespoň základy mechanizmu vyhledávání Google a zjistíš, že píšeš kravince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
21.1.24 18:39
@Vztahový expert píše:
Nemám problém s vyhledáním čehokoliv, co najít potřebuji. Jinak je tu ještě google a přes něj se dá najít naprosto vše. Chce to jen umět. Neumětelství není problém kteréhokoliv webu. A netrollte, admini budou mít za chvíli službu, tak abyste na to nedoplatila.Luděk

Ok, tak mi dohledej třeba tu diskusi, jak jsme se nasmali drahým kabelkami. A odkaz očekávám do 10 minut, ty chytroline.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Zumpa píše:
Luďku, až se naučíš alespoň základy html a javascriptu, tak to tu můžeme probrat podrobněji, jinak na tvoje plácance nebudu reagovat. A na rozdíl od tebe se do role experta nestavím.

Naučil jsem se je už na střední škole, v době vytáčeného spojení, a u základů jsem nezůstal. Jestli si myslíte, že někoho ohromíte tím, že v příspěvku napíšete něco o kódu, tak se pletete. Zvlášť když ve stejném příspěvku na sebe prásknete, že si neumíte prohlížeč nastavit tak, aby vám emimino nezatěžovalo procesor. Ono by se to stavění do role experta, o což se nenápadně snažíte, u těch, kteří vědí, o co kráčí, tím pádem stejně neujalo. Dále na vás nebudu reagovat, protože jste jen jedním z dalších trollů a reinkarnovaných nicků. :mavam:

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80466
@Vztahový expert píše:
Viděl jste smlouvy, že víte, kolik utrácí? Nebo jen používáte inzerenty jako prostředek k tomu, abyste si kopnul do tohoto webu? Spíš to druhé, že?Luděk

pokračuj takhle dál, a tento web přestane existovat, jelikož bez možnosti diskutovat postrádá smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
@stinga píše:
většinou si takoví myslí, že jsou Napoleon :nevim:

No jako ego ma obrovsky.. Sam je homosexual a chce na maminkovskem serveru radit maminkam s jejich vztahy.. To je jako bych ja chtela radit bezdetnym homosexualnim parum.. Vzdyt o tom nic nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80466
21.1.24 18:40
@Vztahový expert píše:
Naučil jsem se je už na střední škole, v době vytáčeného spojení, a u základů jsem nezůstal. Jestli si myslíte, že někoho ohromíte tím, že v příspěvku napíšete něco o kódu, tak se pletete. Zvlášť když ve stejném příspěvku na sebe prásknete, že si neumíte prohlížeč nastavit tak, aby vám emimino nezatěžovalo procesor. Ono by se to stavění do role experta, o což se nenápadně snažíte, u těch, kteří vědí, o co kráčí, tím pádem stejně neujalo. Dále na vás nebudu reagovat, protože jste jen jedním z dalších trollů a reinkarnovaných nicků. :mavam:Luděk

jo, jo, všichni jsou troll, jen Luděk je letadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová