Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ludmilaadamkova píše:
A deštníky jsou ok?![]()
![]()
Má ráda pláštěnky.
@Mango_Lassi píše:
Nic jsem nevyvěšovala, jen jsem dala odkaz na její profil, ten si každý vygooglí během pěti vteřin. Co vše má vystaveno veřejně na tom webu, je její volba.
Tady máš vyjádření přímo od madam K.
https://www.emimino.cz/…e/prispevek/?…
Takovych strachu tolik let kvuli jedne k…Klopotkove
.
@admin vy si nepředáváte informace?
když píšeš, že co se týče včerejšího zásahu, nemůžeš soudit, nebyla jsi tu.
Pět hodin tady trol napodobil několik nicků, včetně admin a trolil, založil několik diskusi, jednu s číslem účtu na sbírku na zdejší adminy, dalsi o tom, ze doslo k napadeni osobnich udaju uzivatelů, po pěti hodinach pŕíjde admin, smaže dvě diskuse, napíše, že se jedná o trola, co má více nicků a tento, že mu tedy smazala.
Bez dalšího vysvětlení, zdůvodnění ignoruje Mattovi důkazy na další nick trola.
Dneska přijde další admin a napíše, že tu včera nebyl a nic se neděje, opět žádné vysvětlení nebo aspoň info, že něco děláte proto, aby se podobným věcem zabránilo. Takže zítra tu můžeme očekávat stejnou opičárnu jako včera. Protože se ukázalo, že tady projde všechno.
@aiwwa píše:
Jasně že sem píše mraky lidi se záměrem ubližovat. Ale je to o tvém nastavení, jak moc si to budeš brát. Teď nepíšu o nějaké soustavné šikaně.
Jojo to máš pravdu. Mě spíš dokáže vytočit, když někdo na netu ubližuje někomu jinému než mně. Proč to tak mám, nevím. Asi jsem ohledně sebe víc splachovací.
@Mango_Lassi píše:
Nic jsem nevyvěšovala, jen jsem dala odkaz na její profil, ten si každý vygooglí během pěti vteřin. Co vše má vystaveno veřejně na tom webu, je její volba.
Tady máš vyjádření přímo od madam K.
https://www.emimino.cz/…e/prispevek/?…
Takže ona si ji nakonec tady vyvěsila sama? To je vskutku nečekané vyústění.
@Veronika482 prosím tě, je to diskusní fórum, ty budeš asi mladičká slečna, co si vše zabírá. Tady tohle je pro relax, občas srandu, vypneš a vypustiš z hlavy. Ubližovat někomu je opravdu něco jiného. Zatím jsi tu pár týdnů, ale časem si to sedne a prestaneš si to tak zabírat a řešit.
@Anna766 píše:
Vždyť se jí tam nikdo nedívá, musí to cpát všem pod nos.
@Anna766 píše:
Taky jsem koukala
Mě už asi nic nepřekvapí.
@Veronika482 píše:
Taky jsem koukalaMě už asi nic nepřekvapí.
To je ještě horší než když přelouskám celou knihu, do poslední strany nepoznám vraha a těsně před koncem se ukáže že je to celou dobu ten hlavní kladný hrdina knihy.
Taková blamáž
![]()
@mado píše:
@Veronika482 prosím tě, je to diskusní fórum, ty budeš asi mladičká slečna, co si vše zabírá. Tady tohle je pro relax, občas srandu, vypneš a vypustiš z hlavy. Ubližovat někomu je opravdu něco jiného. Zatím jsi tu pár týdnů, ale časem si to sedne a prestaneš si to tak zabírat a řešit.
Děkuju ti
jsi hodná. Musím se pousmivat, ale spíš nad sebou než nad tvým příspěvkem. Já bych řekla, že jsem citlivá (přecitlivělá) na některé věci, ale nesouvisí to s mládím ani stářím, ani s délkou pobytu zde. Jsou prostě témata a lidi, kteri mě dokážou rozrušit, ať už osobně nebo virtuálně. ![]()
@Veronika482 víš, pokud někoho na tom netu neznáš osobně, tak nevíš, zda to není pohádkař, co si jen vymýšlí nebo nějaký starý chlápek v ústavu, co už nemůže nic, tak aspoň virtuálně vypisuje a pasuje se do role kohokoliv, protože v reálu už nikoho nezajímá. A baví se tím, jak mu lidi na to skáčou, diví se a zajímají.
@Veronika482 píše:
Děkuju ti![]()
jsi hodná. Musím se pousmivat, ale spíš nad sebou než nad tvým příspěvkem. Já bych řekla, že jsem citlivá (přecitlivělá) na některé věci, ale nesouvisí to s mládím ani stářím, ani s délkou pobytu zde. Jsou prostě témata a lidi, kteri mě dokážou rozrušit, ať už osobně nebo virtuálně.
Ale jo, chapu te. Obecne se me take dotyka bagatelizace temat typu sexualizovane nasili, sexualni orientace atd. Samozrejme si nedelam iluze, ze zrovna EM je prostredi, ktere by melo kohokoliv kultivovat, ale myslim, ze obcas je dobre se vymezit a dat jasne najevo, ze takhle ne. A to jsem heterosexual, ktereho nikdy nikdo nezneuzil.
@mado píše:
@Veronika482 víš, pokud někoho na tom netu neznáš osobně, tak nevíš, zda to není pohádkař, co si jen vymýšlí nebo nějaký starý chlápek v ústavu, co už nemůže nic, tak aspoň virtuálně vypisuje a pasuje se do role kohokoliv, protože v reálu už nikoho nezajímá. A baví se tím, jak mu lidi na to skáčou, diví se a zajímají.
Jj já vím. Dokonce když je to víceméně jasné, že to je tento případ, tak jsem shovivavejsi. Konkrétně např. uživatel Tala ve mně neprobouzi vůbec žádné emoce, protože přesně vím (nebo tak ho vnímam), že to je starsi pan 60+, že má nějaké odborné zkušenosti a píše je nějakým stylem…často urážlivým, ale nevnímám ho primárně jako urazejiciho. Totéž třeba s Klopotkovou apod. Není to tak, že by mi vadil každý ostrý nebo urážlivý komentář na někoho. Někdy si budu muset udělat takovou vlastní psychoanalýzu, proč mi tak vadí urážky některých uživatelů, kdežto jiné mi nestojí ani za zamyšlení.
@ontarova.stara píše:
No nechci se ji zastavat, ale Markytka ji tam zdatne seku. nduje, byt je na opacne strane vekoveho spektra, ktere haji stejne nevybirave.edit-sek. undovat si vyzadalo tecku
Secunda a všechny její variace procházejí. ![]()
@sirikit píše:
Secunda a všechny její variace procházejí.
A pak ze nas to emimco nekultivuje a neponouka k vynalezavosti
.