Prosím adminy o vyjádření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
21.1.24 11:15
@Betty MacDonald píše:
Pérák je vtipnej, provokuje s grácií, má šarm a vždycky pobaví. Zajímavý, že ho vždycky hned odstřelí a toho trapnostarostu tu nechávají.

Tak to nevím, ale mě osobně ty do mrtě omilane rasistické žvásty nebo kecy o vaginálních orgasmech, nota bene o tom, že mužská nevěra není jako ženská nevěra, moc vtipné ani originální fakt nepřijdou. Jako dobře, možná ze začátku to bylo hihi haha rádoby zábavné, ale dnes mě to akorát otravuje, to se klidně přiznám.

• Citovat
  • Upravit
2443
21.1.24 11:16
@MartinaIrena píše:
Mně přijde hrozně slizké to poučování a moralizování. Je to zajímavá paralela, jak se čas od času objeví někdo, kdo je ten jediný osvícený, prozřel a začne nás rovnat do latě. Úsměvné. Stejně jako takový ty výkřiky typu, že někdo založí diskusi na téma, proč jsme tady tak zlí a on se staví do pozice samozvaného arbitra.

Přesně! Já většinou na trolly vůbec nereaguju, jsou mi ukradení, ale samozvaný vlezlý expert už to s tou otravností vážně přehání. :poblion: Navíc je nalezlej v každé druhé diskuzi a hraje si na admina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149298
21.1.24 11:17
@Mango_Lassi píše:
Tak to nevím, ale mě osobně ty do mrtě omilane rasistické žvásty nebo kecy o vaginálních orgasmech, nota bene o tom, že mužská nevěra není jako ženská nevěra, moc vtipné ani originální fakt nepřijdou. Jako dobře, možná ze začátku to bylo hihi haha rádoby zábavné, ale dnes mě to akorát otravuje, to se klidně přiznám.

Mám to stejně. Je to trapák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42649
21.1.24 11:18
@Mango_Lassi píše:

On mě baví :mrgreen: vždyť to melduje schválně, vždycky se někdo rozhořčeně chytí. A rozhodně nezkazí žádnej fór. A nepíše zdaleka jen to, co jsi zmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.1.24 11:19
@Betty MacDonald píše:
On mě baví :mrgreen: vždyť to melduje schválně, vždycky se někdo rozhořčeně chytí. A rozhodně nezkazí žádnej fór. A nepíše zdaleka jen to, co jsi zmínila.

V pořádku. Mám asi jiný smysl pro humor. Já vidím, že akorát zapleví diskuzi podobně jako Andruš.

• Citovat
  • Upravit
149298
21.1.24 11:19
@Betty MacDonald píše:

Píše. Mele to dokola. For to není už dávno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42649
21.1.24 11:23

@Anna766 to je fuk, mně prostě nevadí, naopak. Ale já mám pro něj slabost, nikomu ho nenutím.
To ale nemění nic na tom, že stejnej metr6 by měl platit i pro toho vztahovýho kecálistu, ten plevelí stokrát víc než disident Emimča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22077
21.1.24 11:24
@admin píše:
Dobrý den,

ne nereagujeme později. Naopak dle našich tabulek probíhá kontrola hlášení administrace dříve, než upozornění přímo zde na e-Miminu. Jde o to, že příspěvek nehlásíte a my povětšinu pracujeme v jiném rozhraní, některé úkony pak přímo zde. Ovšem když nám příspěvek nenahlásíte, pokračuje diskuze dále, protože jsme nebyli upozornění. Až po kontrole upozornění (označení) vidíme, že se v diskuzi něco děje. Pro zrychlení a usnadnění jsme tedy žádali uživatele, aby taková podezření hlásili přes konzoli. Nejen pro zrychlení a také pro ukončení off topicu. Očekávala jsem, že pro pořádek a aby se vám tu lépe diskutovalo nám pomůžete a ne, že se nám vysmějete.

Jana.

Včera jste byli v jiném rozhraní pět hodin ;) mezitím vám to tu troll totálně zaplevelil a ani náznak sebereflexe nebo vysvětlení.

Trolovi, který má x nicku zabanovat jeden z nich, to je opravdu zásah, který spěje k tomu, že už tady trolit nebude a bude se tu dát normálně diskutovat.

Když tu před pár lety Klopotková stalkovala a obtěžovala jednu uživatelku tak, že si musela změnit nick a pak odešla úplně a taky se nic kloudneho dlouho nedělo, až přišla nějaká vase vedoucí a ta udělala konstruktivní opatření. Myslím, že je opět ta chvíle, požádat někoho nadřízeného, aby to tu trošku poklidil, než celý web doputuje do kopru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20871
21.1.24 11:27
@Betty MacDonald píše:
Nechci vám do toho kázání házet nevděčné vidle, ale dovolte mi, abych poukázala na to, že při hlášení přes tlačítko jsem se adminů nikdy nedočkala.

Dobrý den,

opravdu se mi to jen těžko věří, že by někdo z adminů ignoroval takové hlášení, protože je jako 1. co musíme řešit. Při každém takovém hlášení musíme odsouhlasit vyřešení. Naopak označení dost často může zapadnout.

@Anna766 píše:
Včerejší diskuze o nevěrném manželovi co čeká dítě s milenkou byla přesně tím případem, troll téma rozbil, zakladatelku ještě víc hodil do deprese, měnil téma diskuze samovolně a hnusným způsobem a přes veškeré hlášení se admin nedostavoval a troll si vesele řádil a kopáním do zakladatelky se bavil několik hodin. Myslím že místo cepováním uživatelů kteří na to poukazovali holt tedy už v diskuzi, když jste ne a nezasahovali byste se měli nad tímto zamyslet.
A admin to korunoval uděleným banem Dáje, která se po x hodinách rozčílila nad hnusem toho trolla.

Rozhodně niko necupuji. Vyjádřením, že mi to je líto, že po nás chcete zakročení a zlepšení, ale nechcete nám to ulehčit, je věc druhá. My chceme zlepšení kvůli vám, ať je celá administrace rychlejší. Pokud nám nechcete pomoci, nemůžete být ale překvapeni, že k nápravě nedošlo.

Co se týká včerejší služby a zásahu, nemohu soudit, protože jsem službu neměla.

Přijde mi ale, že se snažíte proti nám vymezit a stavíte si zeď. Berete se jako vy a my, ale chtěla bych vám říct, že my nejsme proti vám.. ale naopak jsme s vámi. Pro vás chceme, aby to tu bylo lepší, přívětivější a jen když to jde se snažíme vyjít vstříc. Jistě, prosto pro zlepšení je vždy a všude, ale přesto děláme co se dá. Věřte, že bychom velmi rádi zasahovali více při podezření na trolly, více mazali uživatele či banovali, ale nemůžeme, prostě nemůžeme. Máme nějaké postupy i pravidla pro nás co můžeme a co ne. Někdy čekáme na systém, někdy na „chybu“ apod. ale rozhodně se snažíme tu zachovat takové prostředí, ke kterému se budete vracet.

Hezký víkend

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76032
21.1.24 11:30
@admin píše:
Dobrý den,

ne nereagujeme později. Naopak dle našich tabulek probíhá kontrola hlášení administrace dříve, než upozornění přímo zde na e-Miminu. Jde o to, že příspěvek nehlásíte a my povětšinu pracujeme v jiném rozhraní, některé úkony pak přímo zde. Ovšem když nám příspěvek nenahlásíte, pokračuje diskuze dále, protože jsme nebyli upozornění. Až po kontrole upozornění (označení) vidíme, že se v diskuzi něco děje. Pro zrychlení a usnadnění jsme tedy žádali uživatele, aby taková podezření hlásili přes konzoli. Nejen pro zrychlení a také pro ukončení off topicu. Očekávala jsem, že pro pořádek a aby se vám tu lépe diskutovalo nám pomůžete a ne, že se nám vysmějete.

Jana.

Mám bohužel smutnou zkušenost, že pro fórum neviditelné „hlášení přes konzoli“, případně vypisování si SZ s adminem má v 99% případů za výsledek pouze vágní odpověď admina „naše systémy duplicitu, případně návrat zabanovaného nicku, neodhalily“ a nevyřcené „marjá, furt neotravujte :roll: ".
Vzpomínám na nedávnou dobu, kdy asi 15 uživatelů vlákna o Ukrajině psalo na pokračování adminovi dobře argumentovaná upozornění, často se zdokladovanými důkazy o svém tvrzení, která pod adminovým stolem tvořila funkční izolační vrstvu. :?
Zabere až veřejný bugr s adresnými otevřenými dopisy napříč organizační strukturou webu - což zas člověk nehodlá absolvovat kvůli každému "expertovi“ a jiným ozdobám fóra, že ano. :roll:
Nicméně utkvěl mi nedávný výrok adminky Viky v již uzavřeném vláknu, kdy se důsledku adminova neřešeni nechala smazat Aleriga, že ona by tu s námi taky raději v klidu diskutovala, než aby řešila tyto a podobné žabomyší spory. :roll:
Kdybych to tam stihla včas, napsala bych jí, že za řešení podobných sporů je, na rozdíl od
běžných uživatelů, pravděpodobně alespoň jakž takž placena. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65413
21.1.24 11:37
@admin píše:
Dobrý den,

Jana.

Tak zrovna vcera se na to nekdo dival a admin tu vcera nekolik hodin ani nebyl prihlaseny. Tak tezko mohl kontrolovat hlaseni pres tlacitko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.1.24 11:39
@vokishka píše:
Tak zrovna vcera se na to nekdo dival a admin tu vcera nekolik hodin ani nebyl prihlaseny. Tak tezko mohl kontrolovat hlaseni pres tlacitko.

Prý mají interně dané časy, kdy to tady mají kontrolovat. Asi jim pět hodin mezi kontrolami připadají ok.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
21.1.24 11:44
@mado píše:
Včera jste byli v jiném rozhraní pět hodin ;) mezitím vám to tu troll totálně zaplevelil a ani náznak sebereflexe nebo vysvětlení.

Trolovi, který má x nicku zabanovat jeden z nich, to je opravdu zásah, který spěje k tomu, že už tady trolit nebude a bude se tu dát normálně diskutovat.

Když tu před pár lety Klopotková stalkovala a obtěžovala jednu uživatelku tak, že si musela změnit nick a pak odešla úplně a taky se nic kloudneho dlouho nedělo, až přišla nějaká vase vedoucí a ta udělala konstruktivní opatření. Myslím, že je opět ta chvíle, požádat někoho nadřízeného, aby to tu trošku poklidil, než celý web doputuje do kopru.

Klopota je velmi specifický uživatel a na tu funguje bohužel jen tvrdý ignore. Mám vypozorováno, že stalkuje a obtěžuje lidi, kteří na ni intenzivně reagují, ale zkouší to na všechny. Ona tam zmiňovala i mě, že hledám milence, pak mi nějací týpci i psali SZ, ale upřímně nestojí mi to za to cokoli řešit ani s K. ani s adminy. SZ od „potenciálních nápadníků“ jsem ignorovala, tím se to většinou vyřešilo. Pokud někdo byl extra otravný, zablokovala jsem si ho.

• Citovat
  • Upravit
22077
21.1.24 11:51

@Mango_Lassi ono ta nadrizena osoba udělala pořádek i v dalších věcech, když už tady byla. Je to uz pár let a myslím, že by to zase prospělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
21.1.24 11:53
@mado píše:
@Mango_Lassi ono ta nadrizena osoba udělala pořádek i v dalších věcech, když už tady byla. Je to uz pár let a myslím, že by to zase prospělo.

Z mého pohledu by měli hlavní zlepšit technickou základnu, aby nedocházelo k tomu, že „zabanovaný na týden“ uživatel byl během 10 minut zpět. Bany tak postrádají veškerý smysl a zabanovaní se tím akorát adminům smějí do xichtu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová