Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronika482 píše:
Dobrý den,
diskuzi uzamykám kvůli podezření na trolla.Zakladatelka je duplicitní nick, který mažu a nechávám ten starší.
Přeji hezký večer,
Já se vetřu taky s dotazem, tohle je vyjádření admina z jiné diskuze! Přítel mě opustil v těhotenství nebo tak nějak se jmenuje. Co má tohle být? Takže jestli tomu dobře rozumím, když budu trolit a budu tu mít dva nicky zároveň, tak mi bude jako trest jeden z nich smazany a druhý ponechany a ještě mě admin ani neodtajni?? Jdu do toho!
Kačka
@admin
@mado píše:
V každém případě by u takových diskusi měli jednat rychleji, než za čtyři hodiny, kdy to tady troll zapleveli celé. Snad mají nějakou dobu, kdy to mají kontrolovat, když mají službu.
@admin
Také by mě zajímalo, jak je možné, že tu dnes měli trollové celý den orgie, zakladali jedno vlákno za druhým, menili nicky jak špinavé ponožky, otevřeně si utahovali nejenom z uživatelů, ale dokonce i z adminů, ovšem @admin se objevil až večer a to až poté, co jej Klopotka zavolala kvůli vulgaritě. Dostaneme nějaké vysvětlení? ![]()
@jege protože @admin byl online ve 14,13 a pak v 19,20, dle důvěryhodného zdroje.
Prostě pokud mají taková okna během nich jim troll zapleveli celý web a nejsou se k tomu schopni vyjádřit, tak chci být taky admin, myslím, že i náš pískomil Robin by to zvládl.
Takže hlásím Robina do výběrového řízení, furt je doma, nikam netrajdá, tak tu bude častěji a netrvá ani na penězích, stačí mu krmivo pro hlodavce a zelenina
A koukám, že už zase @admin aktivní není, takže se odpovědi nikdo nedočká.
Příspěvek upraven 20.01.24 v 21:07
@MartinaIrena píše:
@admin Můžete prosím ještě prověřit účet vztahoveho experta Luďka? Tohle vypadá na jednoho uživatele, který si přepnul účty. Viz strana 6 toho nyní zamčeného tématu. A Luděk je šedivý přesně ve chvíli, kdy byl smazán ten trollici nick abnim
já bohužel Luďka vidím aktivního ![]()
Dobrý večer, časy ve které se web kontroluje samozřejmě máme interně dané.
Co se týká dneška, reinkarnace uživatele jsem mazala dvě ráno, odpoledne jsem taktéž řešila další trolly a večer jsem opět mazala toho stejného reinkarnovaného uživatele. Nemusíte se bát, stráž nad webem stále držíme. Diskuze, kde se troll vydával za admina se bohužel objevila mezi kontrolami.
Děkuji a přeji hezký zbytek sobotního večera,
Kačka
@stinga píše:
já bohužel Luďka vidím aktivního
Proč bych neměl být aktivní, když nejsem troll a nejsem ani tzv. reinkarnací? Zde se hraje podle pravidel a neskáče se podle toho, jak pískají hysteričtí uživatelé.
Luděk
@mado píše:
@jege protože @admin byl online ve 14,13 a pak v 19,20, dle důvěryhodného zdroje.
Prostě pokud mají taková okna během nich jim troll zapleveli celý web a nejsou se k tomu schopni vyjádřit, tak chci být taky admin, myslím, že i náš pískomil Robin by to zvládl.
Takže hlásím Robina do výběrového řízení, furt je doma, nikam netrajdá, tak tu bude častěji a netrvá ani na penězích, stačí mu krmivo pro hlodavce a zelenina
Protože věřím, ze by Robin vylepšil reputaci adminům, klidně mu ze svého zacálnu pytel hoblin, ať to má k těm semínkům a mrkvi komplet ![]()
@Veronika482 píše:
@admin děkuji za odpověď, ale já jsem myslela, že když poruším pravidla tím, že tu mám dva nicky, tak mi budou smazány oba dva. Vůbec to nedává smysl a už se nedivím, že je tu tolik trolleni. Jdu si to taky zkusit, ale bojím se, že mi to zpočátku moc nepůjde, ale věřím, že pravidelným tréninkem to vylepsim jako praví mistři Beruška a spol.
přesně tak,
@admin - jako jaký je to trest, když tu někdo trollí pod dvěma nicky, že mu jeden smažete?
tak snad normální by bylo trolla smazat úplně, ne?
je to tady už od před Vánoc jeden velký hnůj, neustálé zakládání trollích témat od anonymních trollů,
a tady ta Andromeda- Luděk a všechny ty ostatní nicky, to je už úplné dno,
plejáda obskurnosti, a ne web, který se jmenuje emimino
@admin píše:
Dobrý večer, časy ve které se web kontroluje samozřejmě máme interně dané.Co se týká dneška, reinkarnace uživatele jsem mazala dvě ráno, odpoledne jsem taktéž řešila další trolly a večer jsem opět mazala toho stejného reinkarnovaného uživatele. Nemusíte se bát, stráž nad webem stále držíme. Diskuze, kde se troll vydával za admina se bohužel objevila mezi kontrolami.
Děkuji a přeji hezký zbytek sobotního večera,
Kačka
Protože se zde opakovaně objevují žádosti o mé smazání, prosím vás o to, abyste opravdu důkladně prověřili, zda nejsem něčí reinkarnací, aby už jedni a titíž přestali každou diskuzi, ve které se objevím, plevelit žádostmi o mé smazání pro podezření, že jsem zde měl v minulosti kupu účtů nebo stále mám. Akorát tím diskuze narušují. Děkuji.
Luděk
@Vztahový expert píše:
Proč bych neměl být aktivní, když nejsem troll a nejsem ani tzv. reinkarnací? Zde se hraje podle pravidel a neskáče se podle toho, jak pískají hysteričtí uživatelé.Luděk
Však si mě osobně napsal příspěvek pod svým Nickem za ten trolli nick, tak to asi něco nesedí ne? Tvl nedělej z nás de.bily!
@Vztahový expert píše:
Protože se zde opakovaně objevují žádosti o mé smazání, prosím vás o to, abyste opravdu důkladně prověřili, zda nejsem něčí reinkarnací, aby už jedni a titíž přestali každou diskuzi, ve které se objevím, plevelit žádostmi o mé smazání pro podezření, že jsem zde měl v minulosti kupu účtů nebo stále mám. Akorát tím diskuze narušují. Děkuji.Luděk
@Vztahový expert píše:
Protože se zde opakovaně objevují žádosti o mé smazání, prosím vás o to, abyste opravdu důkladně prověřili, zda nejsem něčí reinkarnací, aby už jedni a titíž přestali každou diskuzi, ve které se objevím, plevelit žádostmi o mé smazání pro podezření, že jsem zde měl v minulosti kupu účtů nebo stále mám. Akorát tím diskuze narušují. Děkuji.Luděk
Hraješ to hezky, ale to ti sežere maximálně tak Klopotková.
@stinga píše:
přesně tak,
@admin - jako jaký je to trest, když tu někdo trollí pod dvěma nicky, že mu jeden smažete?tak snad normální by bylo trolla smazat úplně, ne?
je to tady už od před Vánoc jeden velký hnůj, neustálé zakládání trollích témat od anonymních trollů,
a tady ta Andromeda- Luděk a všechny ty ostatní nicky, to je už úplné dno,
plejáda obskurnosti, a ne web, který se jmenuje emimino
Buď předložte důkazy, nebo mlčte. Můžu stejně jako vy já vás obvinit z toho, že zde máte pět účtů a pod všemi trollíte a stále to opakovat. Budete první, kdo mě za to nahlásí, to jsem si jist.
@admin
Uživatelka mě opakovaně a veřejně obviňuje z toho, že trollím a mám více účtů. Netrollím, píšu téměř vždy k tématu, na rozdíl od ní. Další účty nemám a v předchozím příspěvku sám prosím o řádné ověření toho, zda nejsem něčí reinkarnací.
Luděk
@mado píše:
@Matt 02 no ty jsi zlatý, hned to Robinovi vyřídím
Když se Robin osvědčí, ušiju mu čupr adminský obleček z ponožky od Dedolesu.
@admin děkuji za odpověď, ale já jsem myslela, že když poruším pravidla tím, že tu mám dva nicky, tak mi budou smazány oba dva. Vůbec to nedává smysl a už se nedivím, že je tu tolik trolleni. Jdu si to taky zkusit, ale bojím se, že mi to zpočátku moc nepůjde, ale věřím, že pravidelným tréninkem to vylepsim jako praví mistři Beruška a spol.