Prosím adminy o vyjádření

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Veronika482
20.1.24 20:37

@admin děkuji za odpověď, ale já jsem myslela, že když poruším pravidla tím, že tu mám dva nicky, tak mi budou smazány oba dva. Vůbec to nedává smysl a už se nedivím, že je tu tolik trolleni. Jdu si to taky zkusit, ale bojím se, že mi to zpočátku moc nepůjde, ale věřím, že pravidelným tréninkem to vylepsim jako praví mistři Beruška a spol.

• Citovat
  • Upravit
25151
20.1.24 20:43
@Veronika482 píše:
Dobrý den,
diskuzi uzamykám kvůli podezření na trolla.

Zakladatelka je duplicitní nick, který mažu a nechávám ten starší.

Přeji hezký večer,
Kačka
@admin

Já se vetřu taky s dotazem, tohle je vyjádření admina z jiné diskuze! Přítel mě opustil v těhotenství nebo tak nějak se jmenuje. Co má tohle být? Takže jestli tomu dobře rozumím, když budu trolit a budu tu mít dva nicky zároveň, tak mi bude jako trest jeden z nich smazany a druhý ponechany a ještě mě admin ani neodtajni?? Jdu do toho!
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41119
20.1.24 20:57
@mado píše:
V každém případě by u takových diskusi měli jednat rychleji, než za čtyři hodiny, kdy to tady troll zapleveli celé. Snad mají nějakou dobu, kdy to mají kontrolovat, když mají službu.
@admin

Také by mě zajímalo, jak je možné, že tu dnes měli trollové celý den orgie, zakladali jedno vlákno za druhým, menili nicky jak špinavé ponožky, otevřeně si utahovali nejenom z uživatelů, ale dokonce i z adminů, ovšem @admin se objevil až večer a to až poté, co jej Klopotka zavolala kvůli vulgaritě. Dostaneme nějaké vysvětlení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22866
20.1.24 21:04

@jege protože @admin byl online ve 14,13 a pak v 19,20, dle důvěryhodného zdroje.
Prostě pokud mají taková okna během nich jim troll zapleveli celý web a nejsou se k tomu schopni vyjádřit, tak chci být taky admin, myslím, že i náš pískomil Robin by to zvládl.
Takže hlásím Robina do výběrového řízení, furt je doma, nikam netrajdá, tak tu bude častěji a netrvá ani na penězích, stačí mu krmivo pro hlodavce a zelenina

A koukám, že už zase @admin aktivní není, takže se odpovědi nikdo nedočká.

Příspěvek upraven 20.01.24 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80515
20.1.24 21:06
@MartinaIrena píše:
@admin Můžete prosím ještě prověřit účet vztahoveho experta Luďka? Tohle vypadá na jednoho uživatele, který si přepnul účty. Viz strana 6 toho nyní zamčeného tématu. A Luděk je šedivý přesně ve chvíli, kdy byl smazán ten trollici nick abnim

já bohužel Luďka vidím aktivního :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
20.1.24 21:08

Dobrý večer, časy ve které se web kontroluje samozřejmě máme interně dané.

Co se týká dneška, reinkarnace uživatele jsem mazala dvě ráno, odpoledne jsem taktéž řešila další trolly a večer jsem opět mazala toho stejného reinkarnovaného uživatele. Nemusíte se bát, stráž nad webem stále držíme. Diskuze, kde se troll vydával za admina se bohužel objevila mezi kontrolami.

Děkuji a přeji hezký zbytek sobotního večera,
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@stinga píše:
já bohužel Luďka vidím aktivního :nevim:

Proč bych neměl být aktivní, když nejsem troll a nejsem ani tzv. reinkarnací? Zde se hraje podle pravidel a neskáče se podle toho, jak pískají hysteričtí uživatelé.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
@mado píše:
@jege protože @admin byl online ve 14,13 a pak v 19,20, dle důvěryhodného zdroje.
Prostě pokud mají taková okna během nich jim troll zapleveli celý web a nejsou se k tomu schopni vyjádřit, tak chci být taky admin, myslím, že i náš pískomil Robin by to zvládl.
Takže hlásím Robina do výběrového řízení, furt je doma, nikam netrajdá, tak tu bude častěji a netrvá ani na penězích, stačí mu krmivo pro hlodavce a zelenina

Protože věřím, ze by Robin vylepšil reputaci adminům, klidně mu ze svého zacálnu pytel hoblin, ať to má k těm semínkům a mrkvi komplet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80515
20.1.24 21:09
@Veronika482 píše:
@admin děkuji za odpověď, ale já jsem myslela, že když poruším pravidla tím, že tu mám dva nicky, tak mi budou smazány oba dva. Vůbec to nedává smysl a už se nedivím, že je tu tolik trolleni. Jdu si to taky zkusit, ale bojím se, že mi to zpočátku moc nepůjde, ale věřím, že pravidelným tréninkem to vylepsim jako praví mistři Beruška a spol.

přesně tak,
@admin - jako jaký je to trest, když tu někdo trollí pod dvěma nicky, že mu jeden smažete? :cert: tak snad normální by bylo trolla smazat úplně, ne?
je to tady už od před Vánoc jeden velký hnůj, neustálé zakládání trollích témat od anonymních trollů,
a tady ta Andromeda- Luděk a všechny ty ostatní nicky, to je už úplné dno,
plejáda obskurnosti, a ne web, který se jmenuje emimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.24 21:10
@admin píše:
Dobrý večer, časy ve které se web kontroluje samozřejmě máme interně dané.

Co se týká dneška, reinkarnace uživatele jsem mazala dvě ráno, odpoledne jsem taktéž řešila další trolly a večer jsem opět mazala toho stejného reinkarnovaného uživatele. Nemusíte se bát, stráž nad webem stále držíme. Diskuze, kde se troll vydával za admina se bohužel objevila mezi kontrolami.

Děkuji a přeji hezký zbytek sobotního večera,
Kačka

Protože se zde opakovaně objevují žádosti o mé smazání, prosím vás o to, abyste opravdu důkladně prověřili, zda nejsem něčí reinkarnací, aby už jedni a titíž přestali každou diskuzi, ve které se objevím, plevelit žádostmi o mé smazání pro podezření, že jsem zde měl v minulosti kupu účtů nebo stále mám. Akorát tím diskuze narušují. Děkuji.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
20.1.24 21:10
@Vztahový expert píše:
Proč bych neměl být aktivní, když nejsem troll a nejsem ani tzv. reinkarnací? Zde se hraje podle pravidel a neskáče se podle toho, jak pískají hysteričtí uživatelé.Luděk

Však si mě osobně napsal příspěvek pod svým Nickem za ten trolli nick, tak to asi něco nesedí ne? Tvl nedělej z nás de.bily!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22866
20.1.24 21:11

@Matt 02 no ty jsi zlatý, hned to Robinovi vyřídím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152232
20.1.24 21:13
@Vztahový expert píše:
Protože se zde opakovaně objevují žádosti o mé smazání, prosím vás o to, abyste opravdu důkladně prověřili, zda nejsem něčí reinkarnací, aby už jedni a titíž přestali každou diskuzi, ve které se objevím, plevelit žádostmi o mé smazání pro podezření, že jsem zde měl v minulosti kupu účtů nebo stále mám. Akorát tím diskuze narušují. Děkuji.Luděk
@Vztahový expert píše:
Protože se zde opakovaně objevují žádosti o mé smazání, prosím vás o to, abyste opravdu důkladně prověřili, zda nejsem něčí reinkarnací, aby už jedni a titíž přestali každou diskuzi, ve které se objevím, plevelit žádostmi o mé smazání pro podezření, že jsem zde měl v minulosti kupu účtů nebo stále mám. Akorát tím diskuze narušují. Děkuji.Luděk

Hraješ to hezky, ale to ti sežere maximálně tak Klopotková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.24 21:14
@stinga píše:
přesně tak,
@admin - jako jaký je to trest, když tu někdo trollí pod dvěma nicky, že mu jeden smažete? :cert: tak snad normální by bylo trolla smazat úplně, ne?
je to tady už od před Vánoc jeden velký hnůj, neustálé zakládání trollích témat od anonymních trollů,
a tady ta Andromeda- Luděk a všechny ty ostatní nicky, to je už úplné dno,
plejáda obskurnosti, a ne web, který se jmenuje emimino

Buď předložte důkazy, nebo mlčte. Můžu stejně jako vy já vás obvinit z toho, že zde máte pět účtů a pod všemi trollíte a stále to opakovat. Budete první, kdo mě za to nahlásí, to jsem si jist.

@admin
Uživatelka mě opakovaně a veřejně obviňuje z toho, že trollím a mám více účtů. Netrollím, píšu téměř vždy k tématu, na rozdíl od ní. Další účty nemám a v předchozím příspěvku sám prosím o řádné ověření toho, zda nejsem něčí reinkarnací.

Luděk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152232
20.1.24 21:14
@mado píše:
@Matt 02 no ty jsi zlatý, hned to Robinovi vyřídím :mavam:

Když se Robin osvědčí, ušiju mu čupr adminský obleček z ponožky od Dedolesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová